Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 11/09, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικά στοίχημα σήμερα δωρεάν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

OVER 2.5 GOAL @1.73 Stoiximan

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να πάρει μία εύκολη νίκη. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα ο άσος, σε παιχνίδι που αναμένεται να ξεφύγει το σκορ και επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ με 1.73 απόδοση.

ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θετικά τη σεζόν, με τη νίκη 3-1 απέναντι στην Μπεσίκτας. Πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Champions League, στις 15/09 υποδέχεται την Μπενφίκα με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Μάτος (μπακ), Αουγκούστο και Μίσιτς (μέσοι).

 

ΛΑΡΙΣΑ: Πέρσι εξασφάλισε άνετα την παραμονή, ενώ για ένα διάστημα διεκδικούσε την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Μιχάλης Γρηγορίου, που καλείται να διαχειριστεί τος αρκετές αποχωρήσεις-προσθήκες στο φετινό ρόστερ της ομάδας. Εκτός αποστολής οι Βίνισιους (εξτρέμ), Παπάζογλου και Νούνιτς (επιθετικοί).

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΜΠΟΡΝΤΟ v ΛΥΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΛΥΩΝ (2) @1.95 bet365

Η Λυών μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις, ταυτόχρονα έχει καλή πρόσφατη παράδοση απέναντι στην Μπορντό. Ποντάρισμα στο διπλό με 1.95 απόδοση.

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΥΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΝΤΟ: Μετά από δύο αγωνιστικές στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας, έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία (0-0) στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ναντ, ενώ πριν τη διακοπή νίκησε με σκορ 2-0 την Ανζέ εκτός έδρας. Θα απουσιάσουν ο τραυματίας Πάμπλο (μέσος) και ο τιμωρημένος Ζερκάν (χαφ).

 

ΛΥΩΝ: Εξαιρετική στην πρεμιέρα, επικράτησε άνετα εντός έδρας με σκορ 4-1 κόντρα στην Ντιζόν. Σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και ανέτρεψε την κατάσταση, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντεπάι που έκανε χατ τρικ. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στη φετινή σεζόν, έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στη Ligue 1 και να επιστρέφει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρακτικά δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις