80/100

opapbet mobile app

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

opapbet mobile app

H opapbet με σταθερή παρουσία στην Κυπριακή αγορά μέσα από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ (200+), λάνσαρε στις αρχές του 2021 την online betting πλατφόρμα για στοίχημα μέσω διαδικτύου. Η αρχική μας αξιολόγηση δείχνει μια σοβαρή ενναλάκτική σε σχέση με τις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Κύπριακή αγορά.

H opapbet προσφέρει μια σειρά από ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως cash-out* (προώρη εκταμίευση), 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες πριν την έναρξη των παιχνιδιών με συγκεκριμένους όρους και προϋποοθέσεις, υψηλές αποδόσεις με χαμηλή γκανιότα, πληθώρα αγορών για  pre-match και live betting, όπως επίσης και 100% bonus εγγραφής* για τους νέους χρήστες της πλατφόρμας στην πρώτη τους κατάθεση.

Όλες οι υπηρεσείς και οι προσφορές της opapbet είναι διαθέσιμες και μέσω του opapbet mobile version για Android και iOS μεταξύ άλλων. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα της συσκευής που χρησιμοποιείται και του αντίστοιχου software, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα και τις υπηρεσίες της opapbet on the go (live betting, cashout*, build your bet, κ.α).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.com.cy
Πώς να Αποκτήσετε το OPAP Bet Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στο ➡ https://www.opapbet.com.cy/ κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 5 ευρώ.
 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις). Αν καταθέσετε 75 ευρώ, μπορειτε να ξεκινήσετε με 150 ευρώ.

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στον opapbet λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

opapbet Mobile Site για Android

Στην παρούσα περίοδο μπορείτε να εγκαταστήσετε την opapbet app εφαρμογή στα κινητά και στα tablets με Android λογισμικό (π.χ Samsung, Huwaei, LG, Xiaomi, Honor, κ.α) χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε το .apk αρχείο. Για να μπορέσετε να παίξετε online στοίχημα από το android κινητό σας ακουλήθηστε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Εγκαταστήσετε το opapbet app σε Android συσκευή;
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της opapbet cyp στη διεύθυνση ➜ https://www.opapbet.com.cy/

 • 2o Bήμα: Στο Μενού που βρίσκεται δίπλα από τη διεύθυνση του browser μέσα στο οποίο θα βρείτε διάφορες πληροφορίες (π.χ Νέα Καρτέλα , Σελιδοδείκτες , Ιστορικό, Λήψεις , κλπ) , επιλέξτε ”Προσθήκη στην αρχική οθόνη”.

 • 3o Bήμα: Θα εμφανιστεί μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εντολή πατώντας ”ΠΡΟΣΘΗΚΗ”.

 • 4o Bήμα: Ο ιστότοπος opapbet.com.cy προστέθηκε στην αρχική σας οθόνη εκεί όπου βρίσκονται και τα υπόλοιπα mobile apps.Μπορείτε τώρα ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε το εικονήδιο της betonalfa από την αρχική σας οθόνη χωρίς να επισκέφτεστε τη σελίδα μέσω browser.

opapbet Mobile Android (Τα 3 Βήματα με Φωτογραφία)

opapbet app mobile android cyp

opapbet Mobile Site για iOS Apple (iPhone/iPad)

Αντίστοιχα απλή και εύκολη είναι η προσθήκη του opapbet mobile app version site ως εφαρμογή στην αρχική σας οθόνη εάν διαθέτετε συσκευή τύπου iPhone ή iPad με λογισμικό iOS. Απλώς ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα από τη συσκευή σας :

Πώς να Εγκαταστήσετε το opapbet mobile app σε iOS συσκευή;
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της opapbet cyprus στη διεύθυνση ➜ https://www.opapbet.com.cy/

 • 2o Bήμα:  Eπιλέξτε στο footer της συσκευής σας το κεντρικό εικονήδιο (τετράγωνο με τοξάκι προς τα πάνω).

 • 3o Bήμα:  Από τις επιλογές στην τελευταί γραμμή επιλογών (π.χ Copy , Add to Reading List, Print, κλπ) επιλέξτε  ”Add to Home Screen”.

 • 4o Bήμα: Θα εμφανιστεί μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εντολή πατώντας ”Add”.

 • 5o Bήμα: H ιστοσελίδα της opapbet.com.cy προστέθηκε στην αρχική σας οθόνη εκεί όπου βρίσκονται και τα υπόλοιπα mobile apps. Μπορείτε τώρα ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε το εικονήδιο της betonalfa από την αρχική σας οθόνη χωρίς να επισκέφτεστε τη σελίδα μέσω browser.

opapbet mobile app iPhone (Τα 3 Βήματα με Φωτογραφία)

Πλεονεκτήματα και Υπηρεσίες opapbet mobile site (android/iOS)

Στo mobile site της opapbet online θα βρείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες και μέσω σταθερού υπολογιστή τύπου desktop, laptop, pc. Εύκολο και γρήγορο στην πλοήγηση , μέσω του οποίου μπορείτε εύκολο να αξιοποιήσετε τις παρακάτω υπηρεσίες :

 • Ανταγωνιστικές στοιχηματικές αποδοσεις και αγορές σε pre-match και live betting στοίχημα για αρκετά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο , καλαθόσφαιρα , χόκεϊ πάγου , τένις , αλλά και ΜΜΑ , Πυγμαχία, Darts , Κρίκετ , κ.α.
 • 100% Μπόνους* εγγραφής για τους νέους πελάτες έως 100 ευρώ με ευνοϊκούς όρους μπόνους.
 • Live Scores και Build a Bet υπηρεσία δημιουργία του δικού σας στοιχήματος.
 • Δυνατότητα για cash-out* (πρόωρης εκταμίευσης).
 • Δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης μέσω του διαθέσιμων τρόπων πληρωμών (κάρτες , έμβασμα).
 • Live Betting με χρήσιμα εργαλεία όπως Live Tracker γηπεδάκι, notifications , Στατιστικά και Live Updates.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Opapbet Mobile Μπόνους Εγγραφής και Προσφορές

To opapbet 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ (ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ , τζίρος σε 90 ημέρες κατάθεση+μπόνους X 3 φορές , ελάχιστη απόδοση 1.50) για τους νέους πελάτες από Κύπρο που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω του opapbet cy mobile.

Στο mobile site θα βρείτε διαθέσιμες άλλες 3 προσφορές και μπόνους , προσφέροντας άλλο ένα κίνητρο να δοκιμάσετε την εταιρεία και τις υπηρεσίες της. Οι 3 αυτές επιλέον προσφορές είναι :

 • 0% Γκανιότα*: Καθημερινά μπορείτε να στοιχηματίσετε σε συγκεκριμένα δημοφιλή παιχνίδια που επιλέγει η εταιρεία με 0% γκανιότα, δηλαδή χωρίς προμήθεια κέρδους από τη opapbet, στα πλαίσια της αντίστοιχης προσφοράς από stoiximan. Η προσφορά ισχύει για την αγορά νικητής αγώνα (1-X-2) σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και βόλεϊ μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Στους αγώνες με 0% γκανιότα η υπηρεσία cashout δεν είναι διαθέσιμη.
 • BuildYourBet: Mπορείτε να συνδυάσετε στοιχηματικές αγορές και να φτιάξετε το δικό σας κουπόνι. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας και για επιλεγμένες αγορές. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ελάχιστος αριθμός επιλογών είναι δυο.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Mobile Live Betting Στοίχημα

Επιλέγοντας το Live από το μενού της mobile συσκευής σας (smartphone,tablet) ή μέσα από τα opapbet apps (Android, iOS) έχετε μπροστά σας όλη  τη λίστα με τους αγώνες που καλύπτονται στο live της opapbet cyprus τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πατώντας πάνω σε αυτόν που σας ενδιαφέρει ανοίγουν όλες οι διαθέσιμες επιλογές για ποντάρισμα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετά μεγάλος αριθμός παιχνιδιών στα οποία έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε.

Στο mobile live στοίχημα της opapbet βρήκαμε στοιχηματικές αγορές για Πρωταθλήματα και Λίγκες διαφορετικές δυναμικότητα όπως για παράδειγμα τα λιγότερα προβεβλήμένα :

 • Ιταλία Serie A: Ρόμα – Τζένοα live στοιχηματικές αγορές (Match Odds, Next Goal, Under/Over, Both Teams to Score, Cornerbet, Draw No Bet, Handicap κ.α)
 • Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ: West Brom – Newcastle με live match τιμές (1st Half match odds, Double Chance, Highest Scoring Half, 1st Half Handicap, Correct Score, κ.α)
 • Kαλαθόσφαιρα ACB Ισπανίας: Bilbao – Betis με  live αποδόσεις (match odds, match winner, 1st Half Under/Over, 2nd Half Result, Will there be overtime? κ.α)

Mobile Kαταθέσεις και Αναλήψεις

Στην opapbet προσφέρονται οι βασικές μέθοδοι πληρωμών τόσο για κατέθση όσο και για ανάληψη. Ας δούμε τους τρόπους για να καταθέσετε χρήματα ή να κάνετε ανάληψη από τον στοιχηματικό λογαριασμό σας:

 • Κάρτες  τύπου Visa, Mastercard, Maestro : Ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 10 ευρώ με άμεση πίστωση στο λογαριασμό σας. Μέγιστο ποσό κατάθεσης ανά ημέρα τα 15.000€ και 75.000€ ανά εβδομάδα
 • Τραπεζικό Έμβασμα: Ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 10 ευρώ με χρόνο επεξεργασίας 1-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ όλα τα υπόλοιπα (ελάχιστο και μέγιστο ποσό) είναι τα ίδια με τις κάρτες.

Όσον αφορά τους τρόπους ανάληψης και εδώ οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμών είναι ίδιοι με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

 • Κάρτες  τύπου Visa, Mastercard, Maestro : Ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι τα 10 ευρώ με χρόνο επεξεργασίας 1-5 εργάσιμες ημέρες. Μέγιστο ποσό ανάληψης τα 30.000€ .
 • Τραπεζικό Έμβασμα: Ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι τα 40 ευρώ με χρόνο επεξεργασίας 1-5 εργάσιμες ημέρες. Μέγιστο ποσό ανάληψης τα 50.000€ .

Mobile betonalfa Προσωπική Άποψη και Εκτίμηση

To  mobile site της opapbet είναι ένα απλό, εύχρηστο και γρήγορο στη πλοήγηση που προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες της έκδοσης για υπολογιστές (υψηλές αποδόσεις σε prematch και live,  προσφορές και μπόνους , cash-out και betbuilder).Οι αγορές είναι κατηγοριοποιημένες (Αθλήματα και Live ή In-Play ) ανά άθλημα, ώστε να βρίσκετε εύκολα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το παιχνίδι που ψάχνετε για να στοιχηματίσετε. Αναμένουμε και τις official opapbet app εκδόσεις για Android (.apk) και iOS (Apple).

Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία Opapbet, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B017).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις