80/100

Fonbet cy Παρουσίαση

*18+. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Παίξτε Υπέυθυνα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ PARI MATCH
Ανταγωνιστικές αποδόσεις σε prematch και live
100% Μπόνους* Εγγραφής έως 300€
20€ Μπόνους* Επαλήθευσης Λογαριασμού
Δυνατότητα για Cash-Out*
Eλάχιστη κατάθεση 2€
10€ FreeBet* Bonus χωρίς κατάθεση
Mobile app (android, iOS) και mobile site
Διαγωνισμοί* και προσφορές*
Αγορές με ασιατικό χάντικαπ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πλοήγηση και Σχεδιασμός
7.5 / 10
75%
Αποδόσεις
8.5 / 10
85%
Μπόνους και Προσφορές
9.0 / 10
90%
Live Στοίχημα
7.5 / 10
75%
Mobile App (Android, iOS)
8.0 / 10
80%
Ποικιλία Αγορών
8.1 / 10
81%
Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης
8.0 / 10
80%
Eξυπηρέτηση Πελατών
7.8 / 10
78%
Live Streaming
7.9 / 10
79%
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
78/100
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.gov.cy

Fonbet Cyprus Εισαγωγή

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η Fonbet εμπνέει εμπιστοσύνη και προσφέρει ασφάλεια στους πελάτες της. Ιδρύθηκε στη Ρωσία το 1994 και ξέρει τι θέλει ο κάθε παίκτης. Με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να επεκταθεί και να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά, αρχικά μέσω των επίγειων στοιχηματικών καταστημάτων της (πλέον έχει περισσότερα από 400 σε Ρωσία, Λευκορωσία, Καζαχστάν και Ουκρανία) και στη συνέχεια -από το 1997 και μετά- μέσω της ιστοσελίδας της.

 

Είναι η 11η στοιχηματική εταιρεία που έχει αδειοδοτηθεί στην Κύπρο, κάνοντας την εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 2017, ως απόρροια του ανοίγματος που είχε κάνει στις αγορές της υπόλοιπης Ευρώπης και της Ασίας. Πρόσφατα (05/2021) έλαβε και άδεια στην Ελλάδα. Είναι ένα μεστό σάιτ χωρίς πράγματα που αποσυντονίζουν τον παίκτη.

Είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά οι αγορές της ημέρας και τα διαθέσιμα στοιχήματα, ενώ τονίζει με διαφορετικά χρώματα τις μετακινήσεις των αποδόσεων δίνοντας επιπλέον εργαλεία στους παίκτες.

Fonbet Άδεια στην Κύπρο και Νομοθεσία

Η Fortune Entertainment RG Limited κατέχει άδεια Κατηγορίας Β που εκδίδεται και ρυθμίζεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου. Αριθμός αδείας B0012. Είναι η τελευταία που δόθηκε και την είναι σε ισχύ από τις 20/10/2017. Λήγει στις 19/10/2021.

Πώς κάνω εγγραφή στη Fonbet CY;

Είναι απλό και εύκολο να κάνετε εγγραφή στη Fonbet , αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3 βήματα :

 1. Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα ➜ www.fonbet.com.cy και επιλέξτε στο πάνω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας  τη λέξη «Εγγραφή» στο μπλε πλαίσιο.
 2. Συμπληρώνετε τα αληθινά στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.
 3. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την 1η σας κατάθεση και να εξασφαλίσετε 100% fonbet μπόνους έως 300 ευρώ.

Μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις για τη διαδικασίας εγγραφής :

 • Θα πρέπει να συμπληρώσετε  τα πραγματικά σας στοιχεία (προσωπικά δεδομένα, ημ.γέννησης , διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο) για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα έχετε πρόβλημα τόσο στην επικοινωνία όσο και με τη διαδικασία της ταυτοποίησης
 • Το επόμενο στάδιο είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων  μέσα σε 30 ημέρες (KYC) που δηλώσατε,  έτσι ώστε ο στοιχηματικος σας λογαριασμό να είναι ενεργός.

Fonbet Μπόνους Εγγραφής (100% Bonus έως €300)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας στη FONBET Cyprus έχετε τη δυνατότητα να λάβετε την προσφορά πρώτης κατάθεσης και αφορά όλους τους νέους πελάτες στην Κύπρο.

Σας περιμένει λοιπόν ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση ως 300€. (18+, Ισχύουν Όροι  και Προϋποθέσεις) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αθλητικό στοίχημα (pre-match & live). Για να αποκτήσετε το φονμπετ μπόνους εγγραφής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Αποκτήσετε το FonBet Bonus Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στη ➜ www.fonbet.com.cy κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε να διεκδηκήσετε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 300 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο Fonbet λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί όροι και προϋποθέσεις του Μπόνους Εγγραφής

Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους κατοίκους της Κύπρου  και προσφέρεται μόνο για αθλητικό στοιχημα. Ας αναφερθούμε λοιπόν στους κυριότερους εκ των όρων του μπόνους:

 • Για την απαίτηση πονταρίσματος, λαμβάνονται υπόψη μόνο τα στοιχήματα τύπου «Μονό» ή «Παρολί» που τοποθετούνται και διευθετούνται από τις ενότητες Αθλήματα και Live του ιστότοπου.
 • Τα δωρεάν στοιχήματα αξίας ίσης με το 100% της αρχικής κατάθεσης γίνονται διαθέσιμα όταν γίνει ποντάρισμα πενταπλάσιο της αξίας της αρχικής κατάθεσης.
 • Για την εκπλήρωση της απαίτησης πονταρίσματος αυτής της Προσφοράς, λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα στοιχήματα: i.Μονά, Παρολί ή Σύστημα, ii.Στοιχήματα με αποδόσεις 1.8 ή υψηλότερες (για στοιχήματα Παρολί και στοιχήματα με Σύστημα, οι αποδόσεις κάθε γεγονότος πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.80), iii.Τα εξαργυρωμένα στοιχήματα (Cash-out) θα πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την προσφορά, iv.Το στοίχημα πρέπει να έχει διευθετηθεί
 • Το μπόνους θα πιστωθεί στο υπόλοιπο σας αυτόματα αφού επιλέξετε την επιλογή ” Χρήματα στο υπόλοιπο του Μπόνους” και πραγματοποιηθεί η πρώτη κατάθεση. π.χ με κατάθεση €100 θα πάρετε μπόνους αξίας €100.
 • Πρέπει να πονταριστεί η αξία της αρχικής κατάθεσης πέντε (5) φορές έτσι ώστε το Μπόνους να μεταφερθεί στο υπόλοιπο των χρημάτων σας.

Υπάρχουν άλλες Προσφορές και Μπόνους στη Fonbet;

Eκτός από τη γενναιόδωρη προσφορά εγγραφής (100% στην 1η κατάθση έως 300 ευρώ) , η  προσφέρει σε όλους τους πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο μια σειρά από μπόνους και προσφορές που παραθέτουμε παρακάτω:

 • Mπόνους* Εγγραφής Χωρίς Κατάθεση: Για να αποκτήσετε το μπόνους εγγραφής: Βάλτε τον κωδικό προσφοράς WELCOME στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας εγγραφής και θα πάρετε αυτομάτως ένα ποσό 15 ευρώ. 
 • Μπόνους Επαλήθευσης του κινητού σας τηλεφώνου: Eπιβεβαιώστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και πάρτε δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ με κωδικό προσφοράς  MOBILE.
 • 10% Επιστροφή Χρημάτων ως Δωρεάν* Στοίχημα : Πραγματοποιείστε κατάθεση τουλάχιστον 20 ευρώ (μονές ή συνολικές καταθέσεις ανά ημέρα) και στοιχηματίστε τουλάχιστον 20 ευρώ σε μονά/ή συνολικά στοιχήματα ανά ημέρα για να δικαιούστε την προσφορά
 • Μπόνους* Επαλήθευσης Λογαριασμού: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας και κερδίστε Δωρεάν* στοίχημα €20 με Kωδικός προσφοράς: FONBET20.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ποιές Στοιχηματικές Αγορές θα βρω στη fonbet cy;

Η ποικιλία στα στοιχήματα και τα τις αγορές είναι αρκετά ικανοποιητική. Είναι αρκετά εύκολη η πλοήγηση στα γεγονότα και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να βρει αυτό που ψάχνει άμεσα.

Βασικό για τον παίκτη ότι μπορεί να διαμορφώσει την πρώτη σελίδα κατά το δοκούν για να είναι πιο φιλική σε αυτόν. Να βλέπει τις αγορές τις οποίες προτιμά. Παράλληλα, μπορεί να συνδυάσει αγορές και να φτιάξει το δικό του στοίχημα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η ύπαρξη ασιατικών χάντικαπ και το αντίστοιχο μειονέκτημα είναι η απουσία αγορών για θέματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Πάντως ο παίκτης μπορεί να βρει όλα τα δημοφιλή αθλήματα, όπως Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Χόκεϊ, Μπέιζμπολ, Χαντμπολ, Πινγκ Πονγκ, Μπανμιντον, Μπιλιάρδο, Κρίκετ, Ποδόσφαιρο Σάλας, Μαχητικά ακόμα και σκάκι. Επίσης υπάρχουν και eSports, Cyber Football και Cyber Hockey.

Tί αποδόσεις και Γκανιότα προσφέρει η fonbet cy;

Οι αποδόσεις θεωρούνται από τις υψηλότερες της αγοράς και αυτό είναι από τα δυνατά σημεία της εταιρίας. Συνεπώς η Γκανιότα της είναι αρκετά χαμηλά και σπάνια ξεπερνά το 4%. Είναι σημαντικό ότι στην αρχική της σελίδα οι παίκτες μπορούν να δουν με διάφορους χρωματισμούς τις κινήσεις των αποδόσεων με σκοπό να προσαρμόσουν άμεσα το παιχνίδι τους.

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω στο Fonbet Live Betting;

Το Live Betting της FONBET της είναι πολύ απλό, προσιτό στον παίκτη που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Η ταχύτητά του είναι ικανοποιητική, έστω και αν από πλευράς αγορών, υστερεί λίγο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, οι αλλαγές αποδόσεων είναι πολύ γρήγορες, τα σημεία σπάνια μένουν κλειδωμένα και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει και την παραμικρή ευκαιρία.

Fonbet Mobile App (android, iOS Apple): Στοίχημα μέσω κινητού;

Η εταιρία διαθέτει ένα λειτουργικό mobile site στη διεύθυνση  https://www.fonbet.com.cy/mobile για όσους χρησιμοποιούν ευρέως την κινητή συσκευή τους και δεν επιθυμούν να κάνουν download και install της fonbet mobile εφαρμογή  για iOS (iPhone και iPad) και Android.

Στο fonbet mobile app και mobile site μπορείτε :

 • Nα δείτε όλες τις διαθέσιμες fonbet προσφορές* (welcome bonuw, μπόνους παρολί, μπόνους επαλήθευσης KYC, κ.α). Τις  προσφορές μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στην ενότητα Promos.
 • Nα αναζητήσετε στην κύρια σελίδα τα Top, Featured, Live  για άμεσο στοίχημα (pre-match ή live στοίχημα).
 • Να επικοινωνήσετε 24/7 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +357 800 12 008 (ελληνικά και αγγλικά) ή στο e-mail support_gr@fonbet.com.cy.
 • Να  βρείτε μέσα από την ενότητα Sports όλα τα διαθέσιμα αθλήματα (από ποδόσφαιρο και μπάσκετ έως cyber football , lottery και eSports) και τις προσφερόμενες αποδόσεις των διαθέσιμων αγώνων.
 • Live Betting για ζωντανό στοίχημα από το κινητό ή την ταμπλέτα σας.
 • Να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή/και ανάληψη.
 • Να διαμορφώσετε τα χρώματα πλοήγησης μέσα από το Profile Settings.
 • Nα αναζητήσετε από το Search Option ομάδες, Πρωταθλήματα, στοιχηματικές αγορές.
 • Να ακολουθήσετε αποτελέσματα αγώνων  και στατιστικά στοιχήματος.

Live Streaming* – Προσφέρει ζωντανό βίντεο αγώνων;

Η Fonbet cy προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη της να δουν τις κορυφαίες διοργανώσεις μέσω Live Streaming σε αγώνες ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας.

Στη φονμπετ θα βρείτε διαθέσιμους αγώνες για live video stream από το Champions League και το Europa League με όλα τα μεγάλα κλαμπ και τους τεράστιους παίκτες παρελαύνουν στην οθόνη σας είτε H/Y , είτε mobile και tablet.
Επίσης, το πιο δημοφιλές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Premier League είναι διαθέσιμη σε κάποια παιχνίδια, όπως και η μπασκετική δράση του EuroCup.

Καταθέσεις και Αναλήψεις – Tρόποι Συναλλαγών

Οι καταθέσεις στη fonbet είναι ένας τομέας που είναι ισχυρός, αλλά η εταιρία δε σταματά να βελτιώνεται:

 • Η ελάχιστη κατάθεση 2 ευρώ είναι από τα κυριότερα πλεονεκτήματά της. Αυτή είναι διαθέσιμη από Visa ή Mastercard.
 • Στα 10 ευρώ είναι από Neteller, Paysafe και από Skrill.
 • Στα 5€ είναι η κατάθεση με Paypal.
 • Στα 200€ είναι η ελάχιστη κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα και απαιτούνται 2-10 εργάσιμες μέρες για να πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Όσον αφορά της αναλήψεις:

 • Είναι δωρεάν από Visa και Mastercard (2-5 ημέρες ο χρόνος συναλλαγής) με ελάχιστο ποσό τα 5€.
 • Me Neteller και Skrill κάνετε ανάληψη με ελάχιστο ποσό τα 15€, η προμήθεια είναι 1% με ανώτατο ποσό όμως μόλις τα 0.50€ και τα χρήματά σας θα φανούν στον λογαριασμό σας το αργότερο σε 3 ώρες.
 • Με τραπεζικό έμβασμα μπορείτε να κάνετε μίνιμουμ ανάληψη 100€, δεν υπάρχει χρέωση και το αίτημα θα εξυπηρετηθεί από 2-10 ημέρες.

Εξυπηρέτηση Πελατών και Τρόποι Επικοινωνίας

Η Fonbet καταβάλλει αξιόλογες προσπάθειες στο κομμάτι της επικοινωνίας, καθώς υπάρχουν δυο διαθέσιμες γλώσσες (αγγλικά, ελληνικά). Το ελληνικό κομμάτι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 8.00 το πρωί ως τις 16.00 το απόγευμα. Το αγγλικό για όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε μπορείτε να  επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση με τους ακόλουθους τρόπους :

 •  e-mail : Μπορείτε  να αποστείλετε μέιλ στο  support_gr@fonbet.com.cy
 • Tηλέφωνο Επικοινωνίας  : +357 800-12-008
 • Live Chat (Ζωντανή Συνομιλία)
 • Social Media
 1. Facebook: https://www.facebook.com/FonbetCyprus/
 2. Instagram: https://www.instagram.com/fonbetcyprus/
 3. Twitter: https://twitter.com/FonbetCyprus
 4. YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCoybSBe7Y00xV0gOl-2Blyg

Αθλητικές Χορηγίες

Η Fonbet παίζει αρκετά δυνατά όσον αφορά το εταιρικό και το κοινωνικό της προφίλ.Στηρίζει έμπρακτα τον κυπριακό αθλητισμό, αφού είναι χορηγός σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας την Ομόνοια και την ΑΕΛ. Επιπροσθέτως χορηγεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ice Hockey, την εθνική ομάδα της Ρωσίας στο ίδιο άθλημα. Ασχολείται και με το ποδόσφαιρο σάλας ως χορηγός της Αγκμπού Αραράτ FC, ενώ έχει ως πρεσβευτή της, τον άσο της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισιρ.

Συνολική Εκτίμηση και Προσωπική Αξιολόγηση της Fonbet cy

Οι προσφορές και οι αποδόσεις αναδεικνύονται σε δυνατά σημεία της Fonbet. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει ένα εύχρηστο περιβάλλον και χωρίς πολλές ενοχλήσεις να απολαύσει τη στοιχηματική του εμπειρία, είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, είτε μέσω μίας φορητής συσκευής.

 

Η ελάχιστη κατάθεση 2 ευρώ είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην αγορά, ενώ επαρκής θεωρείται και η υποστήριξη, έστω κι αν δεν είναι διαθέσιμη στα ελληνική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα για μία πλήρη εμπειρία στους παίκτες με την υπογράμμιση των αλλαγών των αποδόσεων, την ειδική πλατφόρμα στατιστικών που παρέχει και τις προβλέψεις σε ένα μέρος της ιστοσελίδας. Εν κατακλείδι, η πείρα της και η ασφάλεια που παρέχει στα μέλη της την καθιστούν αξιόλογη επιλογή!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.gov.cy
Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία fonbet, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B0012).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις