80/100

Meridianbet Bonus cy

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα
Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
5.00 (4+ Αγώνες)
Τζίρος
PREMIUM BONUS

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ MERIDIANBET BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επίσκεψη στη meridianbet

1. Eπισκεφτείτε την αρχική σελίδα της meridianbet.com.cy.

Kάντε Εγγραφή

2. Δημιουργήστε έναν νέο meridianbet λογαριασμό και τοποθετήστε το 1ο σας στοίχημα.

Αποκτήστε το Μπόνους

3.  Στοιχηματίστε σε 4+ αγώνες (ελάχιστη απόδοση 5.00 – ελ.στοίχημα 10ευρώ) για να λάβετε το meridianbet bonus first deposit.

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

Meridianbet Bonus CY Εισαγωγή

Η Meridianbet ξεκίνησε από τη Σερβία το 2008 με σαφή πρόθεση να κυριαρχήσει στον χώρο του στοιχήματος. Γνωρίζοντας προφανώς ότι το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο των στοιχημάτων κατευθύνονται προς ποδοσφαιρικά γεγονότα, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις που μόνο με τους κολοσσούς της βιομηχανίας μπορούν να συγκριθούν.

Είτε πρόκειται για pre-game αγορές, είτε για live στοίχημα μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρίας θα σας πείσει ότι πρόκειται απλώς για μια από τις κορυφαίες στην στοιχηματική προσφορά στην Κύπρο. Και φυσικά προσφέρει σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις αποδόσεις αυτές ένα γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής.

Εκτός από το μπόνους εγγραφής , θα βρείτε και μια σειρά από μπόνους και προσφορές που μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως είναι το mobile app μπόνους έως 15ευρώ στο πρώτο σας στοίχημα από την mobile εφαρμογή , το μπόνους σύστασης φίλων 10 ευρώ που μπορεί να φτάσει τα 150 ευρώ , το αντίστροφο σκορ μπόνους έως 200%. Επίσης θα βρείτε διαγωνισμούς και προσφορές μέσω των λογαριασμών που διατηρείτε η  εταιρεία στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook , Τwitter , Instagram , κ.α).

Meridianbet Μπόνους Εγγραφής

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μπορείτε να αποκτήσετε το μπόνους εγγραφής της meridianbet online (18+, Ισχύουν Όροι  και Προϋποθέσεις) και αφορά όλους τους νέους πελάτες από την Κύπρο.Για να αποκτήσετε το μεριδιανβετ μπόνους εγγραφής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Αποκτήσετε το Meridianbet Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Πραγματοποιείστε την νέα σας εγγραφή στη ➜ meridianbet.com.cy 

 • 2o Bήμα: Θα πρέπει να στοιχηματίσει το ποσό του μπόνους σε δελτία τα οποία θα περιέχουν τουλάχιστον 3 (τρείς) επιλογές, με ελάχιστη απόδοση 1.35 η κάθε μια. Το μέγιστο ποσό πληρωμής για δελτία τα οποία θα τοποθετηθούν με χρηματικό ποσό από το Registration Bonus είναι €300 (τριακόσια ευρώ).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο meridianbet cy λογαριασμό σας για νόμιμο online στοίχημα. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να λάβει ο παίκτης ως Μπόνους από την εν λόγω προσφορά είναι €25 (είκοσι πέντε ευρώ).

Όροι και Προϋποθέσεις Μπόνους Εγγραφής

Θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους απαιτητικούς όρους και τις προϋποθέσεις προκειμένου να λάβετε το μπόνους της εταιρείας και αυτοί είναι οι παρακάτω , αφ’ότου πρώτα κάνετε μια νέα εγγραφή :

 • Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για παίκτες οι οποίοι κάνουν εγγραφή για πρώτη φορά στο meridianbet.com.cy, από τις 22.03.2021.
 • Τα δελτία θα πρέπει να περιέχουν  τουλάχιστον 3 (τρεις) επιλογές με ελάχιστη απόδοση 2.00 έκαστο, για να συμπεριλαμβάνονται στο ποσό τζιραρίσματος.
 • Εάν ο παίκτης έχει κέρδη από τα δελτία που τοποθετήθηκαν με μπόνους ποσό, και θέλει να κάνει ανάληψη, θα πρέπει πρώτα να κάνει μια κατάθεση με ελάχιστο ποσό €5 (πέντε ευρώ), και να στοιχηματίσει 10 φορές το ποσό της κατάθεσης του για τζιράρισμα.
 • Μόλις το ποσό του Registration Bonus πιστωθεί στο λογαριασμό του παίκτη, είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν στοιχηματίσει το ποσό εντός του χρονικού διαστήματος, αυτό θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό του παίκτη.

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Προσφορές και Στοιχηματικά Μπόνους στη Μeridiabet

Οι προσφορές είναι ένας από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν έναν παίκτη του στοιχήματος να κάνει εγγραφή στη Meridianbet cyprus. Ας δούμε τις κυριότερες :

 • Mobile App Μπόνους έως 15€  : Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Meridianbet για Android και iOS, και επωφεληθείτε του Mobile Application Μπόνους έως και €15 με το πρώτο σας στοίχημα εν κινήσει.
 • Refer a Friend Bonus (Mπόνους Σύστασης Φίλων) έως 150€ :  Προτείνετε σε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην Meridianbet και θα λάβετε €10 μπόνους. Εχετε δικαίωμα λήψης bonus για σύσταση μέχρι 15 φίλους.
 • Happy Mondays 30% Bonus Κατάθεσης: Κάθε Δευτέρα η meridian bet  προσφέρει 30% μπόνους κατάθεσης με ανώτατο ποσό μπόνους τα 30 ευρώ και ελάχιστη κατάθεση τα 10 ευώ.
 • E-SPORTS Money Back Bonus: Σε στοίχημα με 4 τουλάχιστον επιλογές σε απόδοση 1.50 η κάθε μία ξεχωριστά και σε περίπτωση που μία επιλογή θεωρηθεί χαμένη τότε θα μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφεί το 50% του πονταρίσματος σου.
 • Τurbo Payout: Dυνατότητα για άμεση καταβολή των κερδών σας σε περίπτωση που έχουν επαληθευτεί τουλάχιστον 3 κερδισμένα στοιχήματα στο δελτίο σας.

Ποιοί τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης Υποστηρίζονται;

Για να κάνετε κατάθεση έχετε τις βασικές και πλέον δημοφιλείς επιλογές. Η ελάχιστη κατάθεση ποικίλει ανά επιλογή(από 1ευρώ για Τραπεζικό έμβασμα και 10 ευρώ για όλες τις υπόλοιπες μεθόδους πληρωμής) και μπορεί να γίνει είτε μέσω :

 • Χρεωστική ή πιστωτική Κάρτα τύπου Visa , Mastercard , Maestro και American Express
 • Τραπεζικό Έμβασμα
 • Paysafecard (My Paysafe e-wallet)
 • Blueberry (Voucher ή e-wallet)
 • Skrill (e-wallet)
 • Neteller (e-wallet)
 • Okto Cash (e-wallet)

Σε ότι αφορά τις αναλήψεις έχετε όλες τις προαναφερόμενες επιλογές, εκτός από paysafe, και ολοκληρώνονται από λίγες ώρες (e-wallets) μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες για τις υπόλοιπες μεθόδους. Να σημειωθεί ότι ενώ δεν υπάρχει γενικά κάποια συγκεκριμένη προμήθεια για αναλήψεις ή καταθέσεις, ίσως υπάρξουν κάποιες χρεώσεις στις αναλήψεις. Συστήνεται να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πριν κάνετε κάποια συναλλαγή.

Προσωπική Άποψη για Meridianbet Μπόνους και Προσφορές

Το «μπάσιμο» σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτός του online betting μπορεί να γίνει μόνο με δυναμικό τρόπο , εφόσον έχει να ανταγωνιστεί τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες  στην Κύπρο.

Η Meridianbet καταφέρνει να ανταγωνιστεί και να σταθεί επάξια με την μεγαλη γκάμα στοιχηματικών αγορών σε όλα τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο αθλήματα , προσφέροντας ανταγωνιστικές αποδόσεις σε μια εύχρηστη πλατφόρμα για υπολογιστή και mobile συσκευές.

Το μπόνους εγγραφής όπως αναφέραμε και παραπάνω έχει απαιτητικούς όρους , αλλά υπάρχει μεγάλη πληθώρα προσφορών που μπορείτε να τα διεκδικήσετε πιο εύκολα όπως για παράδειγμα το mobile app μπόνους έως 15 ευρώ στο πρώτο σας mobile στοίχημα ή το μπόνους σύσταση φίλου.

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία Meridianbet, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B009).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις