LiveBetting.com.cy
80/100

Meridianbet Bonus

Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
1.50x 4+ MIN. ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Τζίρος
5x Κ. ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ MERIDIANBET BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επίσκεψη στη meridianbet

1. Eπισκεφτείτε την αρχική σελίδα της .

Kάντε Εγγραφή

2. Δημιουργήστε ένα meridianbet λογαριασμό και κάντε την 1η σας κατάθεση  για τουλάχιστον 10€.

Αποκτήστε το Μπόνους

3. Εκπληρώστε τους απαιτητικούς όρους και λάβετε 100% meridianbet bonus.

100% Meridianbet Mπόνους εγγραφής*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Meridianbet Bonus CY Εισαγωγή

Η  ξεκίνησε από τη Σερβία το 2008 με σαφή πρόθεση να κυριαρχήσει στον χώρο του στοιχήματος. Γνωρίζοντας προφανώς ότι το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο των στοιχημάτων κατευθύνονται προς ποδοσφαιρικά γεγονότα, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις που μόνο με τους κολοσσούς της βιομηχανίας μπορούν να συγκριθούν.

Είτε πρόκειται για pre-game αγορές, είτε για live στοίχημα μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρίας θα σας πείσει ότι πρόκειται απλώς για μια από τις κορυφαίες στην στοιχηματική προσφορά στην Κύπρο. Και φυσικά προσφέρει σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις αποδόσεις αυτές ένα γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής 100% της πρώτης κατάθεσης (έως 100 ευρώ).

Εκτός από το μπόνους εγγραφής , θα βρείτε και μια σειρά από μπόνους και προσφορές που μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως είναι το mobile app μπόνους έως 15ευρώ στο πρώτο σας στοίχημα από την mobile εφαρμογή , το μπόνους σύστασης φίλων 10 ευρώ που μπορεί να φτάσει τα 150 ευρώ , το αντίστροφο σκορ μπόνους έως 200%. Επίσης θα βρείτε διαγωνισμούς και προσφορές μέσω των λογαριασμών που διατηρείτε η  εταιρεία στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook , Τwitter , Instagram , κ.α).

Meridianbet Μπόνους Εγγραφής (100% Bonus έως €100*)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μπορείτε να αποκτήσετε το μπόνους εγγραφής της  φτάνει στο 100% της πρώτης κατάθεσής σας έως 100 ευρώ *(18+, Ισχύουν Όροι  και Προϋποθέσεις) και αφορά όλους τους νέους πελάτες από την Κύπρο.Για να αποκτήσετε το μεριδιανβετ μπόνους εγγραφής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Διεκδικήσετε το Meridianbet Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στην  κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο  λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Όροι και Προϋποθέσεις Μπόνους Εγγραφής

Θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους απαιτητικούς όρους και τις προϋποθέσεις προκειμένου να λάβετε το μπόνους της εταιρείας και αυτοί είναι οι παρακάτω , αφ’ότου πρώτα κάνετε μια νέα εγγραφή :

 • Θα πρέπει να ποντάρετε πέντε (5) φορές το πρώτο ποσό κατάθεσης πριν κάνετε αίτηση για το Μπόνους Εγγραφής.
 • Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε τουλάχιστον τέσσερις (4) επιλογές με αποδόσεις τουλάχιστον 1.50 (1/2) ανα παιχνίδι θα υπολογίζονται για την προϋπόθεση τζίρου. (Μονά και στοιχήματα συστήματος δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στον συνολικό τζίρο).
 • Μπορείτε να πάρετε το 100% του ποσού της πρώτη σας κατάθεση μέχρι €100.
 • Αν ο απαιτούμενος τζίρος για το Μπόνους αυτό δε συμπληρωθεί εντός 90 ημερών από την πρώτη κατάθεση, οποιαδήποτε ποσά που υπάρχουν στο υπόλοιπο του Μπόνους, θα παρακρατηθούν.
 • Προκειμένου να πιστωθεί στο λογαριασμό σας το Μπόνους, θα πρέπει να το ζητήσετε μέσω email στο: info@meridianbet.com.cy
 • Η προσφορά αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 • Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο.
 • Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους νέους πελάτες που δεν έχουν προηγουμένως κάνει κατάθεση με πραγματικά χρήματα στο λογαριασμό τους στην Meridianbet και είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά ανά πελάτη.
 • Ισχύουν Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.

100% Meridianbet Mπόνους εγγραφής

Προσωπική Άποψη για το bonus 1ης Kατάθεσης στη meridianbet cy

Θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους απαιτητικούς όρους και τις προϋποθέσεις προκειμένου να λάβετε το μπόνους της εταιρείας και αυτοί είναι οι παρακάτω , αφ’ότου πρώτα κάνετε μια νέα εγγραφή :

Σίγουρα δεν είναι η μοναδική με δυσκολία στους όρους μπόνους , αλλά θα μπορούσε είτε το μέγιστο ποσό να ήταν χαμηλότερο με ευνοϊκότερους όρους είτε να χαμηλώσει το ταβάνι των όρων με μεγαλύτερη ίσως ελάχιστη απόδοση (από 4αδες θα μπορούσε να είναι 2άδες ή μεγαλύτερη ελάχιστη απόδοση).

Σίγουρα το μέγιστο ποσό του μπόνους είναι ελκυστικό εφόσον μπορεί να φτάσει τα 100 ευρώ. Αναγνωρίζουμε επίσης το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών οπότε θα μπορούσατε με  υπομονή και λίγη τύχη να αναζητήσετε τις 4αδες στη χαμηλότερη δυνατή απόδοση συνολικά στο 5 (4 γεγονότα του 1.50).

Προσφορές και Στοιχηματικά Μπόνους στη Μeridiabet

Οι προσφορές είναι ένας από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν έναν παίκτη του στοιχήματος να κάνει εγγραφή στη . Ας δούμε τις κυριότερες :

 • Aντίστροφο Σκορ Μπόνους έως 200%: Επιλέξτε “Ακριβές Σκορ” σε οποιοδήποτε αγώνα από τα πρωταθλήματα της England Premier League – Germany Bundesliga – Italy Serie A – Spain La Liga – Champions League – Europa League. Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίστροφο του στοιχήματος σας, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμά σας μέχρι 200%.
 • Monday Βonusday: Δημιουργήστε i.ένα κερδισμένο στοίχημα που περιλαμβάνει ii.4 ή περισσότερα γεγονότα iii.στην υψηλότερη συνολική απόδοση και κερδίστε €50 επιπλέον κάθε Δευτέρα
 • Mπόνους Σύστασης Φίλων έως 150€ :  Προτείνετε σε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην  και θα λάβετε €10 μπόνους. Εχετε δικαίωμα λήψης bonus για σύσταση μέχρι 15 φίλους.
 • Mobile App Μπόνους έως 15€  : Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Meridianbet για Android και iOS, και επωφεληθείτε του Mobile Application Μπόνους έως και €15 με το πρώτο σας στοίχημα εν κινήσει.
 • Social Media Bonus: Αν είστε λάτρης των social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Public Chat, You Tube), ακολουθήστε τη Meridianbet, απαντήστε σωστά στους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται και λάβετε Μπόνους.
 • Τurbo Payout: Dυνατότητα για άμεση καταβολή των κερδών σας σε περίπτωση που έχουν επαληθευτεί τουλάχιστον 3 κερδισμένα στοιχήματα στο δελτίο σας.
 •  Στοίχημα μέσω Τηλεφώνου : Μέσω της mobile app εφαρμογής για συσκευές iOS μπορειτε να δείτε τις αποδόσεις και να στοιχηματίσετε και μέσω του Apple Watch

Ποιοί τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης Υποστηρίζονται;

Για να κάνετε κατάθεση έχετε τις βασικές και πλέον δημοφιλείς επιλογές. Η ελάχιστη κατάθεση ποικίλει ανά επιλογή(από 1ευρώ για Τραπεζικό έμβασμα και 10 ευρώ για όλες τις υπόλοιπες μεθόδους πληρωμής) και μπορεί να γίνει είτε μέσω :

 • Πιστωτική ή Χρωστική κάρτα τύπου Visa, Mastercard, Maestro
 • Tραπεζικό έμβασμα
 • Neteller
 • Skrill
 • Muchbetter
 • Paysafe
 • Blueberry

Σε ότι αφορά τις αναλήψεις έχετε όλες τις προαναφερόμενες επιλογές, εκτός από paysafe, και ολοκληρώνονται από λίγες ώρες (e-wallets) μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες για τις υπόλοιπες μεθόδους. Να σημειωθεί ότι ενώ δεν υπάρχει γενικά κάποια συγκεκριμένη προμήθεια για αναλήψεις ή καταθέσεις, ίσως υπάρξουν κάποιες χρεώσεις στις αναλήψεις. Συστήνεται να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πριν κάνετε κάποια συναλλαγή.

Προσωπική Άποψη για Meridianbet Μπόνους και Προσφορές

Το «μπάσιμο» σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτός του online betting μπορεί να γίνει μόνο με δυναμικό τρόπο , εφόσον έχει να ανταγωνιστεί τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες  στην Κύπρο.

Η  καταφέρνει να ανταγωνιστεί και να σταθεί επάξια με την μεγαλη γκάμα στοιχηματικών αγορών σε όλα τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο αθλήματα , προσφέροντας ανταγωνιστικές αποδόσεις σε μια εύχρηστη πλατφόρμα για υπολογιστή και mobile συσκευές.

Το μπόνους εγγραφής όπως αναφέραμε και παραπάνω έχει απαιτητικούς όρους , αλλά υπάρχει μεγάλη πληθώρα προσφορών που μπορείτε να τα διεκδικήσετε πιο εύκολα όπως για παράδειγμα το mobile app μπόνους έως 15 ευρώ στο πρώτο σας mobile στοίχημα ή το μπόνους σύσταση φίλου.

100% Meridianbet Mπόνους εγγραφής

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

winmasters cy bonus

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

bet365cy-bonus

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις