LiveBetting.com.cy

bet on alfa Bonus

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα
Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
1.5
Τζίρος
3x Κ+Β ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ
Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
1.5
Τζίρος
3x Κ+Β ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ betonalfa ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επίσκεψη στη bet on alfa

1. Eπισκεφτείτε την αρχική σελίδα της εταιρείας στο .

Kάντε Εγγραφή

2. Δημιουργήστε ένα νέο  λογαριασμό και κάντε την 1η σας κατάθεση για τουλάχιστον 10€.

Αποκτήστε το Μπόνους

3. Το 100% betonalfa bonus* εγγραφής θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας.

100% bet on alfa Μπόνους* Εγγραφής

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.com.cy

betonalfa cy Bonus – Εισαγωγή

Η  ξεκίνησε να έχει παρουσία στην Κύπρο το 2009 με επίγεια καταστήματα (betting shops). Έχοντας επιτυχία στον συγκεκριμένο τομέα αποφάσισε να επεκταθεί στον χώρο του online betting. Στα πλεονεκτήματά της οι ανταγωνιστικές αποδόσεις, οι ποιοτικές υπηρεσίες της και οι γενναιόδωρες προσφορές της για τους παίκτες του στοιχήματος που αποφασίζουν να γίνουν μέλη της.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται το , τα 5€ bonus card και το loyalty bonus ανταμοιβής για τους πιστούς πελάτες της εταιρείας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι όροι απόκτησης και των 3 μπόνους κινούνται σε λογικά πλαίσια , πολύ καλύτερα από ανταγωνίστριες εταιρείες του κλάδου των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος στην Κύπρο.

betonalfa Mπόνους Εγγραφής (100% Bonus Μέχρι 100€)

Για να εξασφαλίσετε το  θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα εγγραφή ως χρήστης της εταιρείας στην Κυπριακή πλατφόρμα. στην εταιρεία .Το μπόνους εγγραφής θα γίνει διαθέσιμο αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων στην αντίστοιχη φόρμα.

Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει τα στοιχεία σας να είναι αληθινά και ο τρόπος κατάθεσης που θα επιλέξετε να ανήκει στο όνομά σας για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα σχετικά με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας και τις καταθέσεις ή και αναλήψεις κερδών. Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε  bonus εγγραφής.

Πώς να Αποκτήσετε το betonalfa cy Bonus Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στο  κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις). Αν καταθέσετε 75 ευρώ , μπορειτε να ξεκινήσετε με 150 ευρώ.

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο  λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Bonus Εγγραφής

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν την προσφορά έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ επλήξεως. Μερικοί από τους βασικούς όρους :

 • Η ελάχιστη κατάθεση είναι τα 10 ευρώ , ενώ το μέγιστο ποσο μπόνους τα 100 ευρώ.
 • H κατάθεσή σας που πληροί τις προϋποθέσεις είναι η πρώτη σας κατάθεση που γίνεται μετά την εγγραφή.
 • Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε ανάληψη θα πρέπει να τζιράρετε εντός 90 ημερών , το άθροισμα της κατάθεσης και το μπόνους 3 φορές (50 κατάθεση + 50 μπόνους Χ 3 τζιράρισμα=300 ευρώ).
 • Τα στοιχήματα που μετρούν στο τζιράρισμα είναι όσα έχουν απόδοση από 1.50 και πάνω,, ενώ σε πολλαπλά συστήματα τουλάχιστον μία επιλογή πρέπει να έχει αποδόσεις 1.50 ή μεγαλύτερη
 • Καταθέσεις οι οποίες γίνονται μέσω Neteller και Skrill, δεν θα μετράνε σαν καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις.
 • Αν μια ανάληψη ή μεταφορά πραγματοποιηθεί προτού ολοκληρώσετε τις απαιτήσεις ανατροπής του τζίρου, τότε οποιαδήποτε ποσά που θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μπόνους, θα αφαιρούνται και η προσφορά δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς.

Προσωπική Άποψη για το bonus 1ης Kατάθεσης στη betonalfa cy

Η απόκτηση του bonus στην  είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία. Το πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι αυτό πιστώνεται αυτόματα μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, ενώ και οι προϋποθέσεις για να το τζιράρετε και να έχετε δικαίωμα ανάληψης είναι σχετικά εύκολο να εκπληρωθούν.

Η χαμηλότερη απόδοση που απαιτείται είτε σε μονό αποδεκτό είτε σε σύστημα είναι το 1.50, που θεωρείται δίκαιη. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες που έχουν βάλει αρκετά πιο ψηλά τον πήχη στη συγκεκριμένη απαίτησή τους.

100% Bonus* μέχρι €100 στην bet on alfa

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Προσφορές και Στοιχηματικά Μπόνους στη bet on alfa

Εκτός από το καθιερωμένο  με ευνοϊκούς όρους η bet on alfa cy έχει διαθέσιμες και άλλες προσφορές για όσους την επιλέγουν. Oι διαθέσιμες προσφορές τη δεδομένη στιγμή είναι οι ακόλουθες :

 • Bonus* στα Παρολί έως 50% : Επιλέξτε τουλάχιστον 4 αγώνες στο στοιχηματικό σας παρολί σε απόδοση 1.50 και άνω και αξιοποιήστε την προσφορά της betonalfa. Το ποσοστό μπόνους ξεκινάει από 10% (4 αγώνες) και φτάνει έως το 50% (10+ αγώνες). Το ανώτατο ποσό μπόνους είναι τα 1.000 ευρώ ανά δελτίο.
 • Cash-Back Προσφορά* στη λευκή ισοπαλία (0-0): Στοιχηματίστε πριν την έναρξη των αγώνων στο ακριβές σκορ  ή στο Ημίχρονο-Τελικό και σε περίπτωση που το παιχνίδι ολοκληρωθεί ισόπαλο 0-0 χωρίς γκολ θα σας επιστραφεί το ποσό που στοιχηματίσατε.
 • Loyalty Bonus*: Αφορά την επιβαβράβευση των πιστών πελατών. Το ύψος αυτού του μπόνους ποικίλλει ανάλογα με τη δραστηριότητα του στοιχηματικού σας λογαριασμού.
 • Voucher Bonus*: Κατά περιόδους προσφέρει freebet κωδικούς για στοίχημα pre-match ή live betting σε αγώνα με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Στα πολλαπλά στοιχήματα μια τουλάχιστον επιλογή θα πρέπει να έχει απόδοση 1.50+.

Αξίζει να σημειώσουμε ως θετικό το γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα μπόνους μπορούν να πονταριστούν είτε σε pregame στοιχήματα είτε στο live betting.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ποιοί τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης Υποστηρίζονται;

H  χρησιμοποιεί τους δημοφιλείς τρόπους για τις συναλλαγές της. Κατάθεση μπορείτε να κάνετε με:

 • Χρεωστικές Κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro)
 • Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard)
 • Τραπεζική Εντολή
 • Paysafe card
 • Skrill
 • Neteller

Σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει κόστος. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 5 ευρώ και ο χρόνος επεξεργασίας είναι στιγμιαίος. Μοναδική εξαίρεση η Τραπεζική Εντολή (ελάχιστη κατάθεση 100 ευρώ, χρόνος επεξεργασίας: 2-10 εργάσιμες μέρες).Ανάληψημπορείτε να κάνετε με:

 • Χρεωστικές Κάρτες (1-5 εργάσιμες, ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 2.000 ευρώ ανά ημέρα)
 • Πιστωτικές κάρτες (1-5 εργάσιμες, ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 2.000 ευρώ ανά ημέρα)
 • Skrill (εντός 24 ωρών, ελάχιστη 10 ευρώ)
 • Neteller (εντός 24 ωρών, ελάχιστη 10 ευρώ)
 • Paysafe card
 • Τραπεζική Εντολή (1-5 εργάσιμες, ελάχιστη 50 ευρώ)

Για να έχετε δικαίωμα απόκτησης του μπόνους δεν πρέπει να κάνετε κατάθεση με τα e-wallets (skrill, neteller).

Προσωπική Άποψη για betonalfa Μπόνους και Προσφορές

Η  τηρεί τον γενικό κανόνα που θέλει τις περισσότερες εταιρίες να προσφέρουν 100% μπόνους εγγραφής μέχρι 100 ευρώ. Από εκεί και πέρα οι όροι και οι προϋποθέσεις για να έχετε δικαίωμα ανάληψης είναι πιο φιλικοί σε σχέση με τον ανταγωνισμό στον χώρο του online betting, γεγονός βοηθάει τη στοιχηματική να ενισχύσει τη βάση της και τους παίκτες να δοκιμάσουν το προϊόν της.

100% Bonus* μέχρι €100 στην bet on alfa

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

winmasters cy bonus

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

bet365cy-bonus

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις