91/100

Winmasters Bonus cy

*18+. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Παίξτε Υπέυθυνα

Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
1.8
Τζίρος
5x Κ+B ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ Winmasters ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επίσκεψη στην winmasters

1. Επισκεφτεί την αρχική σελίδα της .

Kάντε Εγγραφή

2. Δημιουργήστε ένα winmasters cy λογαριασμό και κάντε την 1η σας κατάθεση για τουλάχιστον 10€.

Αποκτήστε το Μπόνους

3. Το  θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.gov.cy

Winmasters Bonus cy Εισαγωγή

Η winmasters βρίσκεται στην κυπριακή αγορά από το 2014 και κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά καθιερώθηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες. Οι προσφορές και τα μπόνους είναι από τα ισχυρά ατού της, καθώς φροντίζει να κρατά τους παίκτες που την επιλέγουν για το online παιχνίδι τους απολύτως ευχαριστημένους.

Η winmasters δεν μένει μόνο στο γεγονός να προσελκύσει νέους πελάτες με το γενναιώδορο μπόνους εγγραφής (100% bonus), αλλά προσφέρει μια σειρά απο στοιχηματικές προσφορές που είναι διαθέσιμες για όλους τους πελάτες Παγκύπρια όπως για παράδειγμα την επιστροφή των χρημάτων στο 0-0, το έως 60% πριμ στα παρολί, τo μπόνους για τα νέα μέλη όπως επίσης και το freebet ταυτοποίησης μεταξύ άλλων.

Winmasters Mπόνους Εγγραφής (100% έως 100€)

Το μπόνους που προσφέρει η winmasters.com.cy είναι ίσως από τα πιο ελκυστικά που υπάρχουν στην Κύπρο, καθώς φτάνει το 100% έως 100€.

Για να διεκδηκήσετε το winmasters bonus 1ης κατάθεσης θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας στην εταιρεία συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής προσεκτικά με τα αληθινά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημ.γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, διεύθυνση κατοικίας, κλπ). Ας δούμε τώρα τα βήματα που πρέπει να ακολουθέσετε προκειμένου να λάβετε το μπόνους.

Πώς να αποκτήσετε το Winmasters Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στο ➜  www.winmasters.com.cy , κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ σε FreeBets. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο winmasters cy λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το winmasters bonus εγγραφής

Για να δικαιούστε στο ακέραιο το μόνους και να καταστεί αναλήψιμο θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω όροι:

 1. Για να λάβει ένας πελάτης το freebet μπόνους πρώτης κατάθεσης θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια κατάθεση από 10€ έως 100€.Ο πελάτης μπορεί να λάβει μέχρι δέκα freebets αναλόγως της κατάθεσης του.
 2. Το freebet μπόνους θα πιστωθεί με βάση την πρώτη κατάθεση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του winmasters λογαριασμού.
 3. Τα freebet μπόνους είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες από την ημέρα πίστωσης στο λογαριασμό του πελάτη
 4. Το freebet μπόνους δεν είναι διαθέσιμο για καταθέσεις μέσω Skrill και Neteller
 5. Μόνο καταθέσεις αξίας 10€, 20€, 30€, 40€, 50€, 60€, 70€, 80€, 90€ και 100€ προκρίνονται για 100% μπόνους σε freebets.
 6. Για παράδειγμα αν ένας πελάτης κάνει μία κατάθεση αξίας 20€ τότε αντίστοιχα θα πιστωθούν 2 freebet των 10€ στο λογαριασμό του, ενώ αν ένας πελάτης κάνει κατάθεση 26€, τότε θα πιστωθούν 2 freebet των 10€ στο λογαριασμό του, και σε κατάθεση αξίας 100€ θα πιστωθούν 10 freebet των 10€.Μόνο για ποσά πρώτης κατάθεσης ίσης με 10€, 20€, 30€, 40€, 50€, 60€, 70€, 80€, 90€ και 100€ ο πελάτης θα λαμβάνει freebets ( σε freebets των 10€) αντίστοιχης αξίας.
 7. Αντικρουόμενα στοιχήματα δεν προσμετρώνται στις ανάγκες της προσφοράς (π.χ 50€ στο over 2,5 και 50€ στο under 2,5 του ίδιου αγώνα).
 8. Στοιχήματα που εξαιρούνται από την προσφορά είναι τα εξής: Ασιατικά Χάντικαπ, Ισοπαλία όχι στοίχημα (draw no bet) και 0% γκανιότα.
 9. Το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος ανά freebet των 10€ ορίζεται το ποσό των 200€

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Winmasters cy Bonus Προσωπική Άποψη

Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς πολλά πράγματα από την τεχνολογία για να κάνει δικό του το μπόνους καλωσορίσματος της winmasters. Απαιτούνται μόλις τρία βήματα όπως είδαμε παραπάνω για να πιστωθεί στον λογαριασμό του.

Αναμφισβήτητα το μπόνους της winmasters cyprus είναι από τα πιο γενναιόδωρα για νέους πελάτες στην Κύπρο και σας δίνετε το έναυσμα να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες και τα προϊοντα της εταιρείας τα οποία είναι αξιόλογα και ανταγωνιστικά σε πολλά επίπεδα (αποδόσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, ασιατικά χάντικαπmobile app για android και apple iOS iphone/iPad).

Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να μπορεί να γίνει σε αυτό και ανάληψη και να αποφύγετε. Όπως αναφέραμε οι βασικοί όροι αφορούν ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ, τζίρος 5φορές την κατάθεση + το μπόνους δηλαδή αν καταθέσατε 50 ευρώ και λάβατε και 50 ευρώ μπόνους (σύνολο 100 ευρώ), θα πρέπει να τζιράρετε 500ευρώ εντός 90 ημερών.

Προσφορές και Μπόνους

Αναφερθήκαμε στο 100% winmasters μπόνους καλωσορίσματος και στον τρόπο που μπορείτε να το αποκτήσετε. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μπορεί να παρακινήσει κάποιον να κάνει εγγραφή και να απολαύσει τη στοιχηματική εμπειρία στο στοιχηματικό κόσμο της winmasters cy.

Είναι ακόμα και οι πολλές προσφορές της εταιρείας που φροντίζει να κάνει πιο ελκυστικό το προϊόν της και να δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες στοιχήματος να απολαύσουν τις υπηρεσίες της  winmasters σε desktop ή μέσω του winmasters mobile app για Android και iOS apple συσκευές. Ας τις δούμε:

 1. 20€ Μπόνους για τα νέα μέλη (10€ + 10€):  Πραγματοποιήστε με νέα εγγραφή και αποκτήστε αυτόματα 10€. Προχωρήστε στη ταυτοποίηση του λογαριασμού σας και εξασφαλίστε επιπλέον 10€.
 2. Monday Masters: Τοποθετήστε ένα bet builder στοίχημα αξίας 20€ σε οποιαδήποτε αγώνα πριν την έναρξη του.Μόλις διευθετηθεί το betbuilder στοίχημα σου, ανεξαρτήτως εάν κερδίζεις ή όχι, ένα Free Bet αξίας 10€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.
 3. Winmasters Weekends: Tοποθέτησε στοιχήματα συνολικής αξίας 50€ σε αγώνες που διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα στα πρωταθλήματα της Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga και Ligue 1. Μόλις διευθετηθούν τα στοίχημα σου, ανεξαρτήτως εάν κερδίζεις ή όχι, ένα Free Bet αξίας 10€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου
 4. 0% Γκανιότα: Αναζητήστε τους αγώνες με το εικονίδιο 0% γκανιότα στην αρχικλή σελίδα και στοιχηματίστε με μηδενική γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα.
 5. Επιστροφή χρημάτων στο 0-0: Αν στο ματς δεν σημειωθεί γκολ, σας επιστρέφεται το στοίχημά σας, εφόσον φυσικά αυτό χαθεί. H προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό και Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 σε συγεκριμένα Top Πρωταθλήματα.
 6. Έως και 60% Πριμ στα Παρολί:  Ενισχυμένες αποδόσεις στο παρολί σας σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ τα οποία ξεκινούν από +5% για 4αδες και φτάνουν έως 60% για 14+ αγώνες.
 7. Παραλίγο: Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσετε παρολί στοιχήματα με 5 ή περισσότερες επιλογές (ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1.35, ελάχιστο ποντάρισμα 5 ΕΥΡΩ). Αν χάσετε μόνο μια επιλογή, θα λάβετε πίσω το ποντάρισμα τους ως δωρεάν στοίχημα. Εδώ ουσιαστικά προσφέρει μία ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί κάποιο ματς από το παρολί σας.
 8. Ζήτα το και έγινε: Εσείς επιλέγετε το στοίχημα που θέλετε και η εταιρία φτιάχνει τις αποδόσεις. Θα πρέπει να στείλετε το αίτημα σας ση διεύθυνση Stoixima@winmasters.com.cy, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που επιθυμείτε να βγούνε αποδόσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης (Πληρωμές)

Οι τρόποι για να κάνετε κατάθεση στην winmasters είναι εφτά:

 1. Κατάθεση με κάρτα: Ελάχιστο:10€ – Μέγιστο: 2.000€
 2. Paysafecard: Ελάχιστο: 5€ – Μέγιστο: 1.000
 3. Skrill: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000
 4. Neteller: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 5. Revolut:: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 6. Apple Pay: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 7. Revolut: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€

Σε όλες τις περιπτώσεις η μίνιμουμ κατάθεση είναι 10€ και η μέγιστη 2.000€, είναι χωρίς χρέωση και άμεση με εξαίρεση τη paysafe (5€ minimum και €1.000 maximum). Αντίστοιχα οι τρόποι ανάληψης είναι πέντε:

 1. Visa: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 3.000€
 2. Paysafecard: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 3. Skrill: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 4. Neteller: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 5. Apple Pay: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 6. Revolut: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 7. Fast Bank Transfer: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€

Και στις αναλήψεις δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο δικαίωμα του μπόνους αν κάνετε κατάθεση με κάποιο από τα e-wallets, όπως συμβαίνει σε άλλες εταιρίες.

Winmasters Μπόνους και Προσφορές – Προσωπική Εκτίμηση

Δεν είναι τυχαίο το καλό όνομα που έχει φτιάξει η winmasters τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή αγορά και την έχουν κατατάξει στους leaders στον χώρο. Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι το υψηλό μπόνους καλωσορίσματος (100% bonus), αλλά και οι πολλές διαθέσιμες προσφορές που κάνουν το παιχνίδι σαφώς πιο διασκεδαστικό.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για να γίνει το μπόνους δικό σας και να έχετε δικαίωμα ανάληψης είναι αρκετά δύσκολοι, αλλά όχι πολύπλοκοι. Χρειάζεται όμως υπομονή και καθαρό μυαλό. Αλλά ως γνωστό στη ζωή τα (στοιχηματικά) αγαθά κόποις κτώνται.

Winmasters 100% Μπόνους Εγγραφής

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία winmasters, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B004).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις