91/100

Winmasters Bonus cy

*18+. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Παίξτε Υπέυθυνα

Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
1.8
Τζίρος
5x Κ+B ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ Winmasters ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επίσκεψη στην winmasters

1. Επισκεφτεί την αρχική σελίδα της .

Kάντε Εγγραφή

2. Δημιουργήστε ένα winmasters cy λογαριασμό και κάντε την 1η σας κατάθεση για τουλάχιστον 10€.

Αποκτήστε το Μπόνους

3. Το  θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.gov.cy

Winmasters Bonus cy Εισαγωγή

Η winmasters βρίσκεται στην κυπριακή αγορά από το 2014 και κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά καθιερώθηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες. Οι προσφορές και τα μπόνους είναι από τα ισχυρά ατού της, καθώς φροντίζει να κρατά τους παίκτες που την επιλέγουν για το online παιχνίδι τους απολύτως ευχαριστημένους.

Η winmasters δεν μένει μόνο στο γεγονός να προσελκύσει νέους πελάτες με το γενναιώδορο μπόνους εγγραφής (100% έως 111ευρώ), αλλά προσφέρει μια σειρά απο στοιχηματικές προσφορές που είναι διαθέσιμες για όλους τους πελάτες Παγκύπρια όπως για παράδειγμα την επιστροφή των χρημάτων στο 0-0, το έως 60% πριμ στα παρολί, τα υψηλότερα κέρδη στο live στοίχημα μέσω του pulsebet, το στοίχημα plus μεταξύ άλλων.

Winmasters Mπόνους Εγγραφής (100% έως 111€)

Το μπόνους που προσφέρει η winmasters.com.cy είναι ίσως από τα πιο ελκυστικά που υπάρχουν στην Κύπρο, καθώς φτάνει το 100% έως 111€.

Για να διεκδηκήσετε το winmasters bonus 1ης κατάθεσης θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας στην εταιρεία συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής προσεκτικά με τα αληθινά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημ.γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, διεύθυνση κατοικίας, κλπ). Ας δούμε τώρα τα βήματα που πρέπει να ακολουθέσετε προκειμένου να λάβετε το μπόνους.

Πώς να αποκτήσετε το Winmasters Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στο ➜  www.winmasters.com.cy , κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους cybonus111.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 111 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο winmasters cy λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το winmasters bonus εγγραφής

Για να δικαιούστε στο ακέραιο το μόνους και να καταστεί αναλήψιμο θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω όροι:

 1. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 10 ευρώ.
 2. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού σας.
 3. Θα χρειαστεί να παίξετε το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους 5 φορές σε Αθλητικά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,80, εξαιρώντας κάθε είδους χάντικαπ, draw-no-bet, και στοιχήματά Forecast/Tricast. Προκειμένου για ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές να συνυπολογίζεται στις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 1.20 με συνολική απόδοση δελτίου τουλάχιστον 1,80. Ακολούθως το μπόνους θα μεταφερθεί απο τον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.
 4. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε αγώνες/παιχνίδια/αγορές με 0% γκανιότα, δεν προσμετρούνται σε οποιονδήποτε απαιτούμενο τζίρο.
 5. Εάν για τη συγκεκριμένη προσφορά μπόνους η απαίτηση του τζίρου από ποντάρισμα δεν έχει ικανοποιηθεί εντός 90 ημερών από την πρώτη κατάθεση, όλα τα χρήματα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 6. Τυχόν αναλήψεις που ζητούνται πριν από την ολοκλήρωση απαίτησης του τζίρου του μπόνους θα οδηγήσουν στην ακύρωση της προσφοράς και τυχόν χρήματα στο Αθλητικό λογαριασμό μπόνους και αντίστοιχα κέρδη θα κατάσχονται.
 7. Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει στοιχήματα υψηλότερα από την αρχική κατάθεση του μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του τζίρου. Π.χ. αν ο παίκτης έχει κάνει μια κατάθεση των 50 ευρώ και έλαβε ένα μπόνους των 50 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα (σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελάχιστης απόδοσης μπόνους)που είναι ίσα ή μικρότερα στο αρχικό ποσό κατάθεσης των 50 ευρώ, πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανόνα, όλα τα μπόνους και τα συναφή κέρδη θα κατάσχονται.
 8. Κάθε στοίχημα θα συμβάλλει στο μέγιστο 50% του ποσού μπόνους για την εκπλήρωση των απαιτήσεων του τζίρου. Για παράδειγμα, εάν το ποσό του μπόνους που δίνεται είναι 111 ευρώ, το μέγιστο ποσό απο κάθε στοίχημα που μπορεί να προσμετρηθεί προς τις απαιτήσεις τζίρου, είναι 50 ευρώ.
 9. Ο υπολογισμός των απαιτήσεων τζιραρίσματος του μπόνους μετράει από τη στιγμή που το ποσό του μπόνους πιστώθηκε στον  λογαριασμό σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Winmasters cy Bonus Προσωπική Άποψη

Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς πολλά πράγματα από την τεχνολογία για να κάνει δικό του το μπόνους καλωσορίσματος της winmasters. Απαιτούνται μόλις τρία βήματα όπως είδαμε παραπάνω για να πιστωθεί στον λογαριασμό του.

Αναμφισβήτητα το μπόνους της winmasters cyprus είναι από τα πιο γενναιόδωρα για νέους πελάτες στην Κύπρο και σας δίνετε το έναυσμα να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες και τα προϊοντα της εταιρείας τα οποία είναι αξιόλογα και ανταγωνιστικά σε πολλά επίπεδα (αποδόσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, ασιατικά χάντικαπmobile app για android και apple iOS iphone/iPad).

Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να μπορεί να γίνει σε αυτό και ανάληψη και να αποφύγετε. Όπως αναφέραμε οι βασικοί όροι αφορούν ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ, τζίρος 5φορές την κατάθεση + το μπόνους δηλαδή αν καταθέσατε 50 ευρώ και λάβατε και 50 ευρώ μπόνους (σύνολο 100 ευρώ), θα πρέπει να τζιράρετε 500ευρώ εντός 90 ημερών.

Προσφορές και Μπόνους

Αναφερθήκαμε στο 100% winmasters μπόνους καλωσορίσματος και στον τρόπο που μπορείτε να το αποκτήσετε. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μπορεί να παρακινήσει κάποιον να κάνει εγγραφή και να απολαύσει τη στοιχηματική εμπειρία στο στοιχηματικό κόσμο της winmasters cy.

Είναι ακόμα και οι πολλές προσφορές της εταιρείας που φροντίζει να κάνει πιο ελκυστικό το προϊόν της και να δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες στοιχήματος να απολαύσουν τις υπηρεσίες της  winmasters σε desktop ή μέσω του winmasters mobile app για Android και iOS apple συσκευές. Ας τις δούμε:

 • Pulse Bet: To pulsebet συνδέεται με το live στοίχημα και τα γκολ που ενδέχεται να σημειωθούν τα επόμενα 30 δευτερολέπτα, 1 λεπτό, 5 λεπτά και 10 λεπτά.Πρόκειται ουσιαστικά για στοίχημα με τον χρόνο.
 • Παραλίγο: Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσετε παρολί στοιχήματα με 5 ή περισσότερες επιλογές (ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1.35, ελάχιστο ποντάρισμα 5 ΕΥΡΩ). Αν χάσετε μόνο μια επιλογή, θα λάβετε πίσω το ποντάρισμα τους ως δωρεάν στοίχημα. Εδώ ουσιαστικά προσφέρει μία ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί κάποιο ματς από το παρολί σας.
 • Ζήτα το και έγινε: Εσείς επιλέγετε το στοίχημα που θέλετε και η εταιρία φτιάχνει τις αποδόσεις. Θα πρέπει να στείλετε το αίτημα σας ση διεύθυνση Stoixima@winmasters.com.cy, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που επιθυμείτε να βγούνε αποδόσεις.
 • Επιστροφή χρημάτων στο 0-0: Αν στο ματς δεν σημειωθεί γκολ, σας επιστρέφεται το στοίχημά σας, εφόσον φυσικά αυτό χαθεί. H προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό και Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 σε συγεκριμένα Top Πρωταθλήματα.
 • Έως και 60% Πριμ στα Παρολί:  Ενισχυμένες αποδόσεις στο παρολί σας σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ τα οποία ξεκινούν από +5% για 4αδες και φτάνουν έως 60% για 14+ αγώνες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης (Πληρωμές)

Οι τρόποι για να κάνετε κατάθεση στην winmasters είναι τέσσερις:

 1. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα τύπου Visa/Mastercard.
 2. Mε Paysafecard μέσω του “Mypaysafecard” λογαριασμού σας.
 3. Με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill.
 4. Με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Neteller.

Σε όλες τις περιπτώσεις η μίνιμουμ κατάθεση είναι 10€ και η μέγιστη 2.000€, είναι χωρίς χρέωση και άμεση με εξαίρεση τη paysafe (5€ minimum και €1.000 maximum). Αντίστοιχα οι τρόποι ανάληψης είναι πέντε:

 1. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (3-5 μέρες, μίνιμουμ 20€, μάξιμουμ 2.000€).
 2. Με Paysafecard (άμεση, μίνιμουμ 20€, μάξιμουμ 1.000€).
 3. Με Skrill (άμεση, μίνιμουμ 20€, μάξιμουμ 2.000€).
 4. Με Neteller (άμεση, μίνιμουμ 20€, μάξιμουμ 2.000€),
 5. Με Γρήγορη Τραπεζική μεταφορά / Fast Bank Transfer (3-5 μέρες, μίνιμουμ 20€, μάξιμουμ 2.000€).

Και στις αναλήψεις δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο δικαίωμα του μπόνους αν κάνετε κατάθεση με κάποιο από τα e-wallets, όπως συμβαίνει σε άλλες εταιρίες.

Winmasters Μπόνους και Προσφορές – Προσωπική Εκτίμηση

Δεν είναι τυχαίο το καλό όνομα που έχει φτιάξει η winmasters τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή αγορά και την έχουν κατατάξει στους leaders στον χώρο. Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι το υψηλό μπόνους καλωσορίσματος (100% έως 111 ευρώ), αλλά και οι πολλές διαθέσιμες προσφορές που κάνουν το παιχνίδι σαφώς πιο διασκεδαστικό.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για να γίνει το μπόνους δικό σας και να έχετε δικαίωμα ανάληψης είναι αρκετά δύσκολοι, αλλά όχι πολύπλοκοι. Χρειάζεται όμως υπομονή και καθαρό μυαλό. Αλλά ως γνωστό στη ζωή τα (στοιχηματικά) αγαθά κόποις κτώνται.

Winmasters Μπόνους Εγγραφής έως 111€

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία winmasters, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B004).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 150€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 150€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

👉 PARISMATCH BONUS*

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις