ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

υπεύθυνος στοιχηματισμός Κύπρος bet365 cy stoiximan

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι αρκετοί από τους συνανθρώπους μας έχουν ξεφύγει κατά καιρούς στο θέμα τζόγου, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε προβληματικούς παίκτες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας.

 

Καλό είναι να τηρούμε πάντα σωστά πλαίσια παιχνιδιού, υποστηρίζουμε το υπεύθυνο παιχνίδι, αλλά και την ενημέρωση την οποία θα πρέπει να λαμβάνει κάθε παίκτης σχετικά με τον προβληματικό στοιχηματισμό.

 

Καλό έιναι να γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο κομμάτι, των τυχερών παιγνίων, από οποιοδήποτε πόστο, όλα όσα αφορούν τον προβληματικό τζόγο, αλλά και με ποιον τρόπο θα βελτιωθούυν οι συνθήκες πρόληψης, παρέμβασης και θεραπείας.

 

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι το μεγαλύτερο μέρος των παικτών ασχολείται με τα τυχερά παιχνίδια για διασκέδαση, υπάρχουν και εκείνοι που υπάγονται σε μία από τις δύο κατηγορίες που χρίζουν προσοχής.

Επικίνδυνες Κοινωνικές Ομάδες

Αρχικά θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι τα τυχερά παιχίδια είναι μέσο διασκέδασης και όχι πλουτισμού. Θα πρέπει λοιπόν προτού πάρετε την απόφαση να παίξετε σε κάποιο από τα τυχερά παιχνίδια, να έχετε στο νου σας τις κοινωνικές και χρηματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η συμμετοχή σας σε τυχερά παιχνίδια.

 

Και φυσικά οφείλουμε πάντα να προσπαθούμε να δώσουμε την αμέριστη βοήθειά μας σε εκείνους που βρίσκονται σε μία από τις δύο βασικές επικίνδυνες κοινωνικές ομάδες. Η πρώτη είναι φυσικά οι ανήλικοι, καθώς απαγορεύεται η συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια σε άτομα κάτω των 18 ετών. Και η δεύτερη εκείνοι που αντιμετωπίζουν κοινωνικά ή χρηματικα προβλήματα εξ’αιτίας του προβληματικού παιχνιδιού.

Διατήρηση Στοιχηματικού Ελέγχου

Οπως προαναφέραμε, το μεγαλύτερο μέρος των παικτών παίζει για τη διασκέδασή του, όμως υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το όριο, με αποτέλεσμα ο στοιχηματισμός σε κάθε είδους παιχνίδι, να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

 

Καλό είναι να έχετε πάντα κατά νου ορισμένες συμβουλές οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε περιόδους όπου αναγνωρίζετε ότι χάνετε τον έλεγχο.

 

Χρήσιμες Συμβουλές για Υπεύθυνο Στοιχηματισμό
 • 1.Θα πρέπει να θυμόσαστε ότι η συμμετοχή στα παιχνίδια θα πρέπει να γίνεται για την ψυχαγωγία σας και δεν έχει ως αυτοσκοπό το να κερδίσετε χρήματα. Αρα, δεν θα πρέπει να την αντιμετωπίζετε και με τέτοιον τρόπο.

 • 2.Να θέτετε προτεραιότητες οικονομικά και να μην ξοδεύετε χρήματα τα οποία προορίζονται για άλλες σας ανάγκες, στον τζόγο.

 • 3.Να θυμόσαστε ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να ρεφάρετε τις απώλειες.

 • 4.Σε καμία περίπτωση ο τζόγος δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις όποιες ανησυχίες σας.

 • 5.Να έχετε πάντα επίγνωση των χρημάτων και του χρόνου που σπαταλάτε.

 • 6.Να καθορίζετε συγκεκριμένο ποσό που θα δαπανήσετε στο παιχνίδι σας και να μην ξεφεύγετε από αυτό.

 • 7.Να θυμάστε να βάζετε πάντα όρια στο παιχνίδι και να μην τα ξεπερνάτε.

 • 8.Μη φοβηθείτε να κάνετε διάλειμμα από το στοιχηματισμό και επίσης να χρησιμοποιείτε την επιλογή του αυτο-αποκλεισμού όταν αισθανθείτε ότι ξεπερνάτε τα όρια.

 • 9.Όπως επίσης, να μη φοβηθείτε να ζητήσετε τη βοήθεια των γύρω σας όταν νιώσετε ότι παίζετε περισσότερο ή περισσότερα χρήματα

Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνου Στοιχηματισμού

Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω ερωτήσεις για να διαπιστώσετε αν έχετε περάσει στο επίπεδο του προβληματικού τζόγου, ή αν βρίσκεστε στα όρια αυτού.

Ερωτήσεις Σχετικά με τον Προβληματικό Τζόγο

 • Στοιχηματίζετε προκειμένου να περάσει η ώρα σας και να ξεφύγετε από μια βαρετή ζωή;
 • Παίζετε απομωνομένοι τυχερά παιχνίδια για αρκετές ώρες καθημερινά;
 • Όταν παίζετε τυχερά παιχνίδια και ξεμένετε από χρήματα, νοιώθετε απελπσμένοι και την ανάγκη να στοιχηματίσετε ξανά το συντομότερο δυνατόν;
 • ας αποτρέπει ο στοιχηματισμός από τo na πηγαίνετε στη δουλειά, στις σπουδές σας ή για καφέ με τους φίλους σας;
 • Στοιχηματίζετε όλα σας τα χρήματα, ακόμα και λεφτά που έχετε για να πληρώσετε τα καθημερινά σας έξοδα ή τα έξοδα για διασκέδαση;
 • Έχετε πει ποτέ ψέματα για να καλύψετε ένα ποσό χρημάτων ή χρόνου που χάσατε επειδή στοιχηματίζατε;
 • Χάσατε το ενδιαφέρον σας για την οικογένεια, τους φίλους ή τη σχέση σας ή ακόμα και για κάποιο χόμπι που είχατε;
 • Αισθάνεστε θλιμμένος ή ακόμα και με τάσεις αυτοκτονίας εξαιτίας του ότι στοιχηματίζετε;

Οσο πιο πολλά είναι τα ναι, τόσο πιθανότερο είναι να έχετε πρόβλημα εθισμού στον τζόγο. Μπορείτε να μιλήσετε για το πρόβλημά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με:

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις