83/100

Winmasters cy Παρουσίαση

*18+. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Παίξτε Υπέυθυνα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ Winmasters
100% Μπόνους Εγγραφής έως 100 ευρώ
Freebets Εγγραφής και Freebet Friday
Mobile app betting για Android και iOS
Monday Masters και Winmasters Weekend
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα Top Πρωταθλήματα
Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0
European Night Rewards
Έως 60% Πριμ στα Παρολί
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 09:00 - 01:00
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πλοήγηση και Σχεδιασμός
8.8 / 10
Αποδόσεις
8.6 / 10
Μπόνους και Προσφορές
9.1 / 10
Live Betting
8.5 / 10
Mobile App (Android, iOS)
8.5 / 10
Ποικιλία Αγορών
8.0 / 10
Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης
8.3 / 10
Eξυπηρέτηση Πελατών
8.4 / 10
Bet Builder
8.0 / 10
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
83/100
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.com.cy

Winmasters CY Εισαγωγή

Ελάχιστες στοιχηματικές εταιρίες μπορούν να ισχυριστούν ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχαν τόσα πολλά. Η Winmasters ιδρύθηκε το 2014 και έκτοτε δεν σταμάτησε να βελτιώνει το προϊόν της, κάνοντάς το ολοένα και πιο ελκυστικό. Το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί είναι υψηλής αισθητικής, ενώ φυσικά οι υπηρεσίες της θεωρούνται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Οι αποδόσεις της είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές, οι αγορές της σε κάθε αθλητικό γεγονός υπεραρκετές, οι προσφορές της πολλές και πρωτότυπες (Monday Masters, Freebet Friday, Επιστροφή στο 0-0, κ.α.), τόσο για νέους παίκτες, όσο και για τους υπάρχοντες.

Και επειδή πλέον όλο και περισσότεροι που ασχολούνται με το online betting χρησιμοποιούν το κινητό τους ή το tablet τους για να ποντάρουν, η εταιρία έχει εξαιρετικά εύχρηστη mobile app εφαρμογή (android και iOS apple) που κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή ακόμα και όσων δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Στα συν της επίσης η ύπαρξη ασιατικών χάντικαπ, το εξαιρετικό 100% μπόνους εγγραφής και η κορυφαία πλατφόρμα για live στοίχημα. Η winmasters εκτός από την άδεια λειτουργίας στην Κύπρο, λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και στην Ρουμανία.

Winmasters Άδεια στην Κύπρο

Η winmasters είναι ένα εμπορικό σήμα της Level Up Interactive LTD (Cyprus), μια εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με αριθμό εγγραφής AE3060 και έδρα στη διεύθυνση Κώστα Αναξαγόρα 21, 5ος όροφος, Γραφείο 501B, Στρόβολος, 2014, Λευκωσία Κύπρος, και ρυθμίζεται υπό την άδεια με Αριθμό B004 που ανανεώθηκε στην 25η Μαϊου 2022 από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου.

Πως να Κάνετε Εγγραφή στη Winmasters Cyprus;

Είναι εξαιρετικά απλό και γρήγορο να γίνετε κι εσείς μέλος στην σταθερά ανερχόμενη στοιχηματική εταιρεία που ακούει στο όνομα winmasters cyprus. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3  βήματα:

 1. Πληκτρολογείτε ➜ www.winmasters.com.cy και είστε μπροστά στην κεντρική σελίδα.
 2. Πατήστε το κόκκινο button «Εγγραφή» που βρίσκετε επάνω δεξιά.
 3. Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής σε 3 βήματα και είστε έτοιμοι για την στοιχηματική εμπιερία στην πλατφόρμα της Winmasters.

Nα σημειώσουμε ότι  στο e-mail που δηλώσατε κατά τη διάρκεια της εγγραφής θα λάβετε ένα link. Κλικάροντας πάνω σε αυτό, αυτομάτως έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας.Αξίζει επίσης να υπογραμμίσουμε να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της υποβολής των προσωπικών σας στοιχείων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με την ταυτοποίηση και τις συναλλαγές.

Winmasters Μπόνους Εγγραφής (100% Bonus έως €100) FreeBets

Η winmasters cyprus φροντίζει να ευχαριστεί τους παίκτες που την επιλέγουν προσφέροντάς τους μπόνους εγγραφής 100% έως 100€. To συγκεκριμένο μπόνους είναι πολύ ανταγωνιστικό στην αγορά όσον αφορά το συνολικό ποσό μπόνους που μπορείτε να εξασφαλίσετε στην 1η σας κατάθεση. Για να λάβετε το maximum bonus σε freebets θα πρέπει να κάνετε κατάθεση 100 ευρώ. Ας δούμε τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να αποκτήσετε το winmasters bonus cy.

Πώς να διεκδικήσετε το Winmasters Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στο ➜  www.winmasters.com.cy , κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο winmasters cy λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

winmasters bonus εγγραφης freebets

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το winmasters bonus εγγραφής

Για να δικαιούστε στο ακέραιο το μόνους και να καταστεί αναλήψιμο θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω όροι:

 1. Για να λάβει ένας πελάτης το freebet μπόνους πρώτης κατάθεσης θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια κατάθεση από 10€ έως 100€.Ο πελάτης μπορεί να λάβει μέχρι δέκα freebets αναλόγως της κατάθεσης του.
 2. Το freebet μπόνους θα πιστωθεί με βάση την πρώτη κατάθεση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του winmasters λογαριασμού.
 3. Τα freebet μπόνους είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες από την ημέρα πίστωσης στο λογαριασμό του πελάτη
 4. Το freebet μπόνους δεν είναι διαθέσιμο για καταθέσεις μέσω Skrill και Neteller
 5. Μόνο καταθέσεις αξίας 10€, 20€, 30€, 40€, 50€, 60€, 70€, 80€, 90€ και 100€ προκρίνονται για 100% μπόνους σε freebets.
 6. Για παράδειγμα αν ένας πελάτης κάνει μία κατάθεση αξίας 20€ τότε αντίστοιχα θα πιστωθούν 2 freebet των 10€ στο λογαριασμό του, ενώ αν ένας πελάτης κάνει κατάθεση 26€, τότε θα πιστωθούν 2 freebet των 10€ στο λογαριασμό του, και σε κατάθεση αξίας 100€ θα πιστωθούν 10 freebet των 10€.Μόνο για ποσά πρώτης κατάθεσης ίσης με 10€, 20€, 30€, 40€, 50€, 60€, 70€, 80€, 90€ και 100€ ο πελάτης θα λαμβάνει freebets ( σε freebets των 10€) αντίστοιχης αξίας.
 7. Αντικρουόμενα στοιχήματα δεν προσμετρώνται στις ανάγκες της προσφοράς (π.χ 50€ στο over 2,5 και 50€ στο under 2,5 του ίδιου αγώνα).
 8. Στοιχήματα που εξαιρούνται από την προσφορά είναι τα εξής: Ασιατικά Χάντικαπ, Ισοπαλία όχι στοίχημα (draw no bet) και 0% γκανιότα.
 9. Το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος ανά freebet των 10€ ορίζεται το ποσό των 200€

Aναλυτικές πληροφορίες για το μπόνους θα βρείτε στην ενότητα winmasters bonus εγγραφής.

Προσφορές* και Μπόνους* στη Winmasters

Οι προσφορές είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της winmasters cy στην Κύπρο, προσφέροντας μια σειρά από προσφορές που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην desktop πλατφόρμα, αλλά και μέσω του winmasters mobile app για Android και iOS apple συσκευές. Εκτός λοιπόν από το winmasters μπόνους εγγραφής μπορείτε να διεκδικήσετε τις παρακάτω προσφορές:

 1. 20€ Μπόνους για τα νέα μέλη (10€ + 10€):  Πραγματοποιήστε με νέα εγγραφή και αποκτήστε αυτόματα 10€. Προχωρήστε στη ταυτοποίηση του λογαριασμού σας και εξασφαλίστε επιπλέον 10€.
 2. Monday Masters: Τοποθετήστε ένα bet builder στοίχημα αξίας 20€ σε οποιαδήποτε αγώνα πριν την έναρξη του.Μόλις διευθετηθεί το betbuilder στοίχημα σου, ανεξαρτήτως εάν κερδίζεις ή όχι, ένα Free Bet αξίας 10€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.
 3. Winmasters Weekends: Tοποθέτησε στοιχήματα συνολικής αξίας 50€ σε αγώνες που διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα στα πρωταθλήματα της Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga και Ligue 1. Μόλις διευθετηθούν τα στοίχημα σου, ανεξαρτήτως εάν κερδίζεις ή όχι, ένα Free Bet αξίας 10€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου
 4. 0% Γκανιότα: Αναζητήστε τους αγώνες με το εικονίδιο 0% γκανιότα στην αρχικλή σελίδα και στοιχηματίστε με μηδενική γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα.
 5. Επιστροφή χρημάτων στο 0-0: Αν στο ματς δεν σημειωθεί γκολ, σας επιστρέφεται το στοίχημά σας, εφόσον φυσικά αυτό χαθεί. H προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό και Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 σε συγεκριμένα Top Πρωταθλήματα.
 6. Έως και 60% Πριμ στα Παρολί:  Ενισχυμένες αποδόσεις στο παρολί σας σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ τα οποία ξεκινούν από +5% για 4αδες και φτάνουν έως 60% για 14+ αγώνες.
 7. Παραλίγο: Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσετε παρολί στοιχήματα με 5 ή περισσότερες επιλογές (ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1.35, ελάχιστο ποντάρισμα 5 ΕΥΡΩ). Αν χάσετε μόνο μια επιλογή, θα λάβετε πίσω το ποντάρισμα τους ως δωρεάν στοίχημα. Εδώ ουσιαστικά προσφέρει μία ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί κάποιο ματς από το παρολί σας.
 8. Ζήτα το και έγινε: Εσείς επιλέγετε το στοίχημα που θέλετε και η εταιρία φτιάχνει τις αποδόσεις. Θα πρέπει να στείλετε το αίτημα σας ση διεύθυνση Stoixima@winmasters.com.cy, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που επιθυμείτε να βγούνε αποδόσεις.

Επιστροφή στοιχήματος στο 0-0

Πώς κάνω ταυτοποίηση του λογαριασμού;

Το επόμενο βήμα είναι να ταυτοποιήσετε το online betting account σας. Αυτό γίνεται με την αποστολή των εγγράφων που θα σας ζητηθούν τόσο για τα προσωπικά σας στοιχεία όσο και για τη διεύθυνση κατοικίας .Τα έγγραφα που θα πρέπει να κοινοποιήσετε είναι τα παρακάτω:

 1. Tαυτοποίηση Προσωπικών Στοιχείων: Θα πρέπει να στείλετε εικόνα της ταυτότητάς σας (εμπρός και πίσω)
 2. Ταυτοποίηση Διεύθυνσης: Θα πρέπει να αποστείλλετε αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού κοινής ωφέλειας (τηλεφώνου, ρεύματος).
 3. Ταυτοποίηση Τρόπου Κατάθεσης:  Eφόσον κάνετε κατάθεση με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα πρέπει να αποστείλετε ένα αντίγραφο των δύο όψεών της. Αν πάλι κάνετε κατάθεση με κάποιο από τα e-wallets (Skrill, Neteller) θα πρέπει να αποστείλετε ένα screenshot μέσα από τον λογαριασμό σας όπου να φαίνονται ο αριθμός πελάτη, το email και η συναλλαγή.

Τα έγγραφα μπορούν να σταλούν με e-mail στο: support@winmasters.com.cy

Τί κάνω σε περίπτωση που χάσω τον κωδικό εισόδου (password);

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο “Ξεχάσατε τον κωδικό σας” που εμφανίζεται στο παράθυρο εισόδου.
 2. Εισάγετε τα στοιχεία που σας ζητούνται στο αναδυόμενο παράθυρο δηλαδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , ημερομηνία γέννησης και κωδικός επαλήθευσης και πατήστε ”Continue” έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγωγής νέου password

Πριν πατήσετε contiune βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής και ακολουθήστε τις οδηγίες. Aν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με την εταιρεία στο www.winmasters.com.cy/el/contact-us/

Ποιές Στοιχηματικές Αγορές θα βρείτε στη winmasters

Στις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις τύπου UEFA Champions LeaguePremier League ΑγγλίαςLa Liga Ισπανίας, κ.α. οι προσφερόμενες αγορές ξεπερνούν τις 100 ανά παιχνίδι όσο πλησιάζει η αναμέτρηση. Στο άνοιγμα των αγορών είναι σαφώς πιο περιορισμένες , αλλά την ημέρα του αγώνα βλέπουμε κοντά στις 100+ στοιχηματικές αγορές.

Σημαντικό ατού της winmasters ότι δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του στοιχήματος να ποντάρουν και σε ασιατικά χάντικαπ, τα οποία είναι πλέον πολύ διαδεδομένα. Οι αγορές είναι καλά ταξινομημένες σε Κύριες, Γκολ, Ημίχρονα, Κόρνερ, Ειδικά, Κάρτες, Περίοδος και Παίκτες. Μερικές χαρακτηριστικές αγορές :

 1. Kύριες Αγορές: 1Χ2 , Ακριβές σκορ, Διπλή Ευκαιρία, Goal/No Goal, Ημίχρονο – Τελικό, 1Χ2 με χάντικαπ
 2. Γκολ: Σύνολο γκολ, γκολ ανά ομάδα, αριθμός γκολ, μονά/ζυγά, προβάδισμα νίκης, πρώτος ή τελευταίος που θα σκοράρει
 3. Ημίχρονο: 1×2, σύνολο γκολ, διπλή ευκαιρία, ακριβές σκορ, χάντικαπ σκορ, ομάδες που θα σκοράρουν
 4. Κόρνερ: οver/under, 1ο ημιχρονο – 2ο ημίχρονο, χάντικαπ
 5. Ειδικά: πολλαπλό σκορ, να σκοράρει ή να χάσει πέναλτι, combobets
 6. Κάρτες: οver/under και παίκτες
 7. Περίοδο: περίοδος 1ου γκολ, ασιατικό χάντικαπ μέχρι το 30 λεπτό, γκολ σε συγκεκριμένη περιοδο (1-15 , 16-30 , κλπ)
 8. Πάικτες: σκορερ, πολλαπλοί σκόρερ

Από εκεί και πέρα μπορείτε να στοιχηματίστε και σε άλλα σπορ όπως είναι το Μπάσκετ, Τένις,  Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, Μπέιζμπολ, Χόκεϊ επί Πάγου, Ειδικά, Χάντμπολ, Ράγκμπι Λιγκ, Γκολφ, Σνούκερ & Μπιλιάρδο, Μηχανοκίνητος Αθλητισμός, Βελάκια, Ποδηλασία, Speedway, Βόλεϊ, Πυγμαχία, Χειμερινά Αθλήματα, Υδατοσφαίριση, Μπιτς Βόλεϊ, Μπάντμιντον, Ράγκμπι Γιούνιον, Aussie Rules, ΜΜΑ, Κρίκετ, Σέρφινγκ, E-Sports, Σκάκι, Gaelic Football.

Aποδόσεις και Γκανιότα στη winmasters

Το πρώτο πράγμα που εξετάζει ένας παίκτης σε μια στοιχηματική εταιρία είναι οι αποδόσεις της, αν είναι δηλαδή συμφέρουσες ή όχι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η winmasters δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες πλατφόρμες που βρίσκονται πολύ περισσότερα χρόνια στον χώρο. Στις πιο εμπορικές λίγκες η γκανιότα της είναι γύρω στο 4,5%, που θεωρείται κάτι παραπάνω από δίκαιη.

Όσο κατεβαίνουμε προς τα πρωταθλήματα «δεύτερης ταχύτητας» είναι λογικό η γκανιότα να ανεβαίνει και οι αποδόσεις να είναι λιγότερο συμφέρουσες. Αλλά αυτός είναι και ένας τρόπος για να προστατευτεί η εταιρία από κακοτοπιές που συχνά πυκνά συμβαίνουν σε αυτές τις λίγκες.

Winmasters mobile app (Android , iOS Apple)

Η winmasters  προσφέρει το στοιχηματικό της προϊον εκτός από το desktop version και μέσω mobile app εφαρμογή διαθέσιμη για Android kai  iOS apple συσκευές τύπου iPhone και iPad.Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε download και εγκατάσταση το app μπορείτε να επισκεφτείτε από την mobile συσκευή σας το site της εταιρείας στη διεύθυνση https://www.winmasters.com.cy/el/ και αυτόματα θα οδηγηθείτε στo mobile site της εταιρείας.

Στο  mobile site και στο mobile app της winmasters θα βρείτε όλες τις βασικές λειτουργίες όπως είναι το pre-match και live στοίχημα, το κουπόνι της ημέρας , τις Κυπριακές ομάδες σε ειδική κατηγορία , live chat (12.00 – 23.00 τις καθημερινές) , τις διαθέσιμες προσφορές και τα μπόνους όπως το δυνατό 100% μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ.

Όλα παρουσιάζονται γρήγορα και εύκολα στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας με τέτοιον τρόπο, ώστε δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να βρείτε αυτό που θέλετε άμεσα.

Winmasters Live Στοίχημα Betting

Οι περισσότεροι παίκτες στην εποχή των smartphones, tablets και smartwatch με ταχύτητες δεδομένων (4G/5G/wi-fi, κλπ) τοποθετούν τα στοιχήματά τους στο live. Αυτό δεν είναι ένα δικό μας αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι περισσότερες εταιρίες.

Η winmasters έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική πλατφόρμα στο live betting. Κλικάρετε Live Στοίχημα στο πάνω μέρος της κεντρικής σελίδας και μεταφέρεστε στο σχετικό μενού.

Τα γεγονότα είναι περισσότερα από 25.000 το μήνα σε όλα τα σπορ. Βλέπετε τα γεγονότα ταξινομημένα ανά άθλημα και έτσι πολύ γρήγορα μπορείτε να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Οι διαθέσιμες επιλογές στο ζωντανό στοίχημα είναι ασφαλώς πολύ περισσότερες στο ποδόσφαιρο, ενώ στα υπόλοιπα αθλήματα υπάρχουν οι πιο βασικές. Όπως γνωρίζετε το live στοίχημα δεν έχει χρονικά περιθώρια και είναι διαθέσιμο 24/7.

Tις πρωϊνές ώρες μπορείτε να βρείτε live στοίχημα μπάσκετ από αγώνες του NBA και χόκεϊ από NHL, αγώνες ποδοσφαίρου από Λατινική Αμερική (Μέξικο Πριμέρα, Αργεντινή Σουπερλίγκα), ενώ αργότερα θα βρείτε live betting βόλεϊ (π.χ Ρωσία Liga Pro, Φιλιππίνες Super Liga),  τένις (τουρνουά Challeneger), χόκεϊ πάγου με αγώνες από Ρωσία, μπάντμιντονπινγκ-πονγκ και άλλα.

Το Σαββατοκύριακο υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά για ζωντανό στοιχηματισμό λόγω των Ευρωπαϊκων Πρωταθλημάτων τα οποία θεωρούνται εμπορικά όπως είναι η Πρεμιερ Λιγκ, η Μπουντεσλίγκα, η Σεριε Α, το Ελληνικό και Κυπριακό Πρωτάθλημα, η Λιγκ 1 κ.α.

Για  καθ’ενα από τα προσφερόμενα αθλήματα διαφοροποιούνται και οι στοιχηματικές διαθέσιμες αγορές. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές ανά άθλημα:

 • Mπάσκετ (Kαλαθόσφαιρα): Moneyline, Xάντικαπ πόντων, Over/Under, Μονά/Ζυγά, Προβάδισμα νίκης, περιθώριο νίκης
 • Τένις : Nικητής, νικητής σετ, over/under games, χάντικαπ γκέιμς, ακριβές σκορ, σετ στοίχημα
 • Χόκεϊ Πάγου: Nικητής regular time, 2way νικητής (με παράταση να συμπεριλαμβάνεται), σύνολο γκολ, over/under, πρώτος-τελευταίος που θα σκοράρει
 • Χάντμπολ: 1Χ2 , Over/Under, χάντικαπ, διπλή ευακιρία, 1ο ημίχρονο

Live Streaming Video

Η winmasters τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει πλέον διαθέσιμο live streaming. Μέσα από την υπηρεσία μπορούσατε να παρακολουθήσετε  το Πρόγραμμα Live Αγώνων και στη συνέχεια πατώντας πάνω στο Live Streaming βλέπατε όλο το πρόγραμμα ανά ημέρα, όσον αφορά το τι πρόκειται να δείξει η εταιρεία.

Και αυτό ήταν πολύ βοηθητικό για τον κάθε παίκτη προκειμένου να ξέρει σε ποια παιχνίδια θα κάνει focus στη στοιχηματική μελέτη του. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν αγώνες από ποδόσφαιρο (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Lega Pro Ιταλίας), τένις, μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναμένουμε να ενσωματωθεί ξανά στις διαθέσιμες υπηρεσίες της εταιρείας.

Καταθέσεις και Αναλήψεις

Οι τρόποι για να κάνετε κατάθεση στη Winmasters είναι οι ακόλουθοι:

 • Κατάθεση με κάρτα: Ελάχιστο:10€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Paysafecard: Ελάχιστο: 5€ – Μέγιστο: 1.000
 • Skrill: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000
 • Neteller: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Revolut:: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Apple Pay: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Revolut: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€

Σε όλες τις περιπτώσεις η μίνιμουμ κατάθεση είναι 10€ εκτός από paysafe που είναι 5€  και η μέγιστη 2.000€ (paysafe στα €1.000), χωρίς χρέωση και άμεση. Αντίστοιχα οι τρόποι ανάληψης εφόσον τα πράγματα εξελιχτούν ευνοϊκά για εσάς είναι οι ακόλουθοι:

 • Visa: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 3.000€
 • Paysafecard: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Skrill: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Neteller: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Apple Pay: Ελάχιστο: 10€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Revolut: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€
 • Fast Bank Transfer: Ελάχιστο: 20€ – Μέγιστο: 2.000€

Και στις αναλήψεις δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση από την εταιρία.

Εξυπηρέτηση Πελατών και Τρόποι Επικοινωνίας

Η Εξυπηρέτηση Πελατών της   cy είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 01:00. Mπορείτε να απικοινωνήσετε με 5 διαφιρετικούς τρόπους:

 • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Μπορείτε να καλέσετε το support στο τηλέφωνο +357 22 010 446
 • Live Chat: Αντίστοιχα καθημερινά διαθέσιμο για ζωντανή συνομιλία μέσα από την πλατφόρμα της winmasters cy.
 • E-Mail: Μπορείτε να στείλετε μέιλ στο support@winmasters.com.cy και εντός 24 ωρών –το πιθανότερο είναι πολύ πιο σύντομα- θα λάβετε απάντηση στο ερώτημά σας.
 • Viber: Μπορείτε να αποστείλλετε μήνυμα μέσα από τη δημοφιλές mobile app εφαρμογή. 
 • Facebook Messenger: Επικοινωνήστε μέσα από το app επικοινωνίας του facebook.

Προσωπική Άποψη και Συνολική Αξιολόγηση

Θεωρείται δίκαια ως μια από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο. Πολλές διαφορετικές προσφορές που συνεχώς ανανεώνονται για να καλύπτουν όλα τα γούστα, επιβράβευση των πιστών παικτών, ανταγωνιστικές αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματαασιατικά χάντικαπ τα οποία δεν τα προσφέρουν πολλές εταιρίες στον χώρο, πολλά αθλητικά γεγονότα στο live betting, εξαιρετικά app στο mobile betting. Καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή μέσω τηλεφώνου, live chat  και δημοφιλών εφαρμογών (viber/facebook messenger). Θεωρείτε δίκαια μια πολύ τίμια και καταξιωμένη προσπάθεια στον χώρο του online betting στην Κύπρο.

100% Winmasters Bonus* Εγγραφής

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Πάιξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.gov.cy
Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία winmasters, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B004).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις