86/100

Winmasters mobile app

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Winmasters App mobile Εισαγωγή

Ανταγωνιστικές προσφορές και αποδόσεις, τακτικά μπόνους και μια εξαιρετικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι οι κυριότεροι λόγοι που η Winmasters cy έχει καταφέρει να είναι ένα αναγνωρίσιμο brand στην Κύπρο. Αν και δραστηριοποιείται λιγότερο χρονικό διάστημα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, παρόλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς και πιστούς υποστηρικτές.

στοιχηματική εμπειρία τα τελευταία χρονια έχει αλλάξει άρδην με την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής σε τεχνικό και γραφιστικό περιβάλλον. Οι χρήστες ολοένα και περισσότερα προτιμούν το στοίχημα από κινητό  σε συνδιασμό  με το live στοίχημα και το live video streamingΗ winmasters αφουγκράζεται τις ανάγκες των παικτών για στοίχημα on the go και προσφέρει mobile betting app εφαρμογές  τόσο για iOS (iPhone/iPad) όσο και για Android.

Winmasters Mobile app για Android

Το λειτουργικο σύστημα android έχει καταφέρει να διεισδύσει σε μερίδιο αγοράς κοντά στο 70% σε επίπεδο Ευρωπαϊκης αγοράς. Η πλειονότητα των κατασκευάστριων εταιρειών όπως είναι για παράδειγμα η Samsung, η  Sony, η Nokia, η Ηuawei και η Xiaomi χρησιμοποιούν android software, οπότε όπως καταλαβαίνετε η εξάπλωση του συγκεκριμένου συστήματος είναι τεράστια και καθολική.

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε το Android APP της Winmasters θα πρέπει να κάνετε λίγα και απλά βήματα έτσι ώστε να εγκαταστήσετε το αρχείο winmasters.apk για android συσκευές.
Πώς να Εγκαταστήσετε το Winmasters mobile app για Android;
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της winmasters cyp στη διεύθυνση ➜ https://www.winmasters.com.cy.
 • 2o Bήμα: Kατεβάστε την εφαρμογή  (winmastersCY.apk αρχείο)  επιλέγοντας ”Κατεβάστε” στο κόκκινο button του header με τίτλο ”Κατέβασε το APP τώρα”.

 • 3o Bήμα: Επιλέξτε άνοιγμα του αρχείου (Μόλις προσπαθήσετε να ανοίξετε το αρχείο θα λάβετε ειδοποίηση που θα αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας το τηλέφωνο σας έχει ρυθμιστεί να αποκλείει την εγκατασταση εφαρμογών από αγνωστές πηγές).

 • 4o Bήμα: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Πρόσθετες Ρυθμίσεις ➡ Απόρρητο και ενεργοποιήστε την ενότητα ‘Άγνωστες Πηγές’’, έτσι ώστε να επιτραπεί η εγκατάσταση και πατήστε ΟΚ.

 • 5ο Βήμα: Μεταβείτε στα Εργαλεία ➡ Λήψεις ➡Έγινε Λήψη και επιλέξτε άνοιγμα του αρχείου winmasters.apk.

 • 6ο Βήμα: Επιλέξτε Εγκατάσταση και Ολοκλήρωση μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 • 7ο Βήμα: Το winmasters android app έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας.Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στον Winmasters cy λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε.

Winmasters App Android (Φωτογραφία)

winmasters app mobile android

Winmasters Mobile app για iOS Apple (iPhone/iPad)

Απόλυτα πιο απλή και εύκολη είναι η απόκτηση της mobile εφαρμογής εάν διαθέτετε συσκευή τύπου iPhone ή iPad με λογισμικό iOS. Σε αντίθεση με το android, το λογισμικό iOS της apple χρησιμοποιείται σε ποσοστό κοντά στο 30%. Απλώς ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία που απαιτεί η Apple μέσω του App Store:

Πώς να Εγκαταστήσετε το Winmasters mobile app για iOS;
 • 1ο Βήμα: Επισκεφτείτε το App Store για iOS apple συσκευές και στο πλαίσιο της αναζήτησης search γράψτε ➜ Winmasters cy.
 • 2o Bήμα: Επιλέξτε την winmasters app εφαρμογή και κάντε download(Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας είτε χρησιμοποιώντας το password του λογαριασμού σας στην apple είτε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα εάν η συσκευή σας το υποστηρίζει).

 • 3o Βήμα: Πραγματοποιήστε εγκατάσταση στην iPhone/iPhone  συσκευή σας.

 • 4ο Βήμα: Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στον Winmasters cy λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε.

Πλεονεκτήματα και Υπηρεσίες Winmasters mobile app (android/iOS)

Στη mobile app εφαρμογή της winmasters cy θα βρείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες και μέσω σταθερού υπολογιστή τύπου desktop, laptop, pc όπως για παράδειγμα:

 • Στοιχηματικές αποδοσεις και αγορές σε pre-match και live στοίχημα. Όπως αναφέρει η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 60.000. αθλητικά γεγονότα και 25.000 Live αθλητικά γεγονότα το μήνα.
 • 100% Μπόνους* εγγραφής για τους νέους πελάτες έως 100 ευρώ.
 • Καθημερινές και εβδομαδίαιες προσφορές* και freebets*.
 • Aγορές με ασιατικά χάντικαπ.
 • Μοναδικές προσφορές για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας όπως είναι η επιστροφή χρημάτων στο 0-0πριμ στα παρολί έως 60% για υψηλότερα κέρδη.
 • Δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης μέσω του διαθέσιμων τρόπων πληρωμών.
 • Εξυπηρέτηση πελατών μέσω Τηλεφώνου, Live Chat,  e-mail  (support@winmasters.com.cy) και Social (Viber/Facebook Messenger).

Πέρα από τη συμβατότητα της εφαρμογής με τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και μέσω υπολογιστή  και αναφέραμε ενδεικτικά παραπάνω, η νέα mobile app εφαρμογή προσφέρει πρόσθετες καινοτόμες υπηρεσίες για όλους τους χρήστες όπως είναι οι παρακάτω:

 • Αναγνώριση με Βιομετρικά μέσα: Σύνδεση με χρήση βιομετρικών (Touch ID δακτυλικό αποτύπωμα, αναγνώριση προσώπου).
 • Γρήγορη Πλοήγηση: Νέος τρόπος πλοήγησης ώστε να πηγαίνετε ακόμα γρηγορότερα στις πιο σημαντικές σελίδες της εφαρμογής, με ένα κλικ.
 • Force Touch: Δυνατότητa να επισκεφτείτε την ενότητα που θέλετε κατευθείαν από το εικονίδιο της εφαρμογής.
 • Live Score: Ενημέρωση για τα live σκορ των αγώνων σε πραγματικό χρόνο κατά την πλοήγηση σας από ενότητα σε ενότητα της εφαρμογής.

Winmasters cy Mobile Site

Εκτός από το winmasters cy app για android και iOS smartphone και tablets,  η winmasters προσφέρει την εμπειρία για κινητές συσκευές και μέσα από το mobile site στη διεύθυνση ➜ www.winmasters.com.cy.

To mobile site δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις download εφαρμογές και δεν καταλαμβάνει χώρο στη συσκευή σας εφόσον δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε εγκατάσταση του app είτε για android είτε για iOS.

Εύχρηστο περιβάλλον και γρήγορη πλοήγηση για άμεσο στοιχημα χωρίς περιττά βήματα και αναζήτηση.Στο mobile site της winmasters θα βρείτε:

 • Κατηγοριοποίηση των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μέσα από την ενότητα ”Αθλήματα”.
 • Ειδική ενότητα ”Κυπριακές Ομάδες” με τα premtach στοιχήματα των Κυπριακών ομάδων σε pre-match κα ante-post(στοιχήματα διαρκείας). Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Κυπριακοί αγώνες προσφέρονται για στοιχηματισμό μόνο μέσω 4άδων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
 • Live στοίχημα για τις αγορές που προσφέρονται σε ζωντανό στοιχηματισμό.
 • Promos Tab για όλες τις διαθέσιμες προσφορές και μπόνους.

Mobile Μπόνους Εγγραφής και Προσφορές

To winmasters 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ προσφέρεται και για τους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω του Winmasters mobile.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μπορεί να παρακινήσει κάποιον να κάνει εγγραφή και να απολαύσει τη στοιχηματική εμπειρία στο στοιχηματικό κόσμο της winmasters cy. Είναι ακόμα και οι πολλές προσφορές της εταιρείας που φροντίζει να κάνει πιο ελκυστικό το προϊόν της όπως οι παρακάτω:

 1. 20€ Μπόνους για τα νέα μέλη (10€ + 10€):  Πραγματοποιήστε με νέα εγγραφή και αποκτήστε αυτόματα 10€. Προχωρήστε στη ταυτοποίηση του λογαριασμού σας και εξασφαλίστε επιπλέον 10€.
 2. Monday Masters: Τοποθετήστε ένα bet builder στοίχημα αξίας 20€ σε οποιαδήποτε αγώνα πριν την έναρξη του.Μόλις διευθετηθεί το betbuilder στοίχημα σου, ανεξαρτήτως εάν κερδίζεις ή όχι, ένα Free Bet αξίας 10€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.
 3. Winmasters Weekends: Tοποθέτησε στοιχήματα συνολικής αξίας 50€ σε αγώνες που διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα στα πρωταθλήματα της Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga και Ligue 1. Μόλις διευθετηθούν τα στοίχημα σου, ανεξαρτήτως εάν κερδίζεις ή όχι, ένα Free Bet αξίας 10€ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου
 4. 0% Γκανιότα: Αναζητήστε τους αγώνες με το εικονίδιο 0% γκανιότα στην αρχικλή σελίδα και στοιχηματίστε με μηδενική γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα.
 5. Επιστροφή χρημάτων στο 0-0: Αν στο ματς δεν σημειωθεί γκολ, σας επιστρέφεται το στοίχημά σας, εφόσον φυσικά αυτό χαθεί. H προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό και Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 σε συγεκριμένα Top Πρωταθλήματα.
 6. Έως και 60% Πριμ στα Παρολί:  Ενισχυμένες αποδόσεις στο παρολί σας σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ τα οποία ξεκινούν από +5% για 4αδες και φτάνουν έως 60% για 14+ αγώνες.
 7. Παραλίγο: Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσετε παρολί στοιχήματα με 5 ή περισσότερες επιλογές (ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1.35, ελάχιστο ποντάρισμα 5 ΕΥΡΩ). Αν χάσετε μόνο μια επιλογή, θα λάβετε πίσω το ποντάρισμα τους ως δωρεάν στοίχημα. Εδώ ουσιαστικά προσφέρει μία ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί κάποιο ματς από το παρολί σας.
 8. Ζήτα το και έγινε: Εσείς επιλέγετε το στοίχημα που θέλετε και η εταιρία φτιάχνει τις αποδόσεις. Θα πρέπει να στείλετε το αίτημα σας ση διεύθυνση Stoixima@winmasters.com.cy, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που επιθυμείτε να βγούνε αποδόσεις.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

100% Winmasters Μπόνους* Εγγραφής

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Mobile Live Betting Στοίχημα

Οι αποδόσεις της Winmasters cy είναι πραγματικά ανταγωνιστικές αν όχι και καλύτερες σε κάποιες περιπτώσεις. Εκεί όμως που κορυφαινεται η live στοιχηματική εμπειρία μέσω mobile είναι με το pulse bet. Τί είναι όμως ακριβώς το pulse bet και πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε;

Αν παρακολουθείτε έναν αγώνα και πιστεύετε ότι στα επόμενα 5 λεπτά θα μπει κάποιο γκολ, δεν έχετε παρά να κλικάρετε τη σχετική επιλογή:

 • Αν υποθέσουμε ότι ποντάρετε 10 ευρώ και το γκολ μπει στα επόμενα 2:59’ κερδίζετε 31 ευρώ.
 • Αν σημειωθεί γκολ μεταξύ 3:00’ και 4:29’ το ποσό ανεβαίνει στα 60.
 • Αν τέλος μπει στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα η νίκη σας είναι επιπέδου τζακ-ποτ, καθώς 200 ευρώ θα προστεθούν στον λογαριασμό σας.

Eκτός από το pulsebet στο mobile live betting της winmasters θα βρούμε σε 24ώρη βάση στοιχηματικές αγορές σε ανταγωνιστικές γκανιότες για τα εμπορικά πρωταθλήματα και λιγότερο ανταγωνιστικές στα μή αναγνωρίσιμα.

Στο κυρίως μενού διπλα από τα Αθλήματα θα βρείτε το εικονήδιο ΄LIVE‘ όπου γρήγορα και εύκολα βλέπετε τα διαθέσιμα mobile παιχνίδια για live στοιχηματισμό (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χάντμπολ, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα κ.α.). Επιπλέον για τους φίλους του ασιατικού στοιχήματοις θα βρείτε ασιατικό χάντικαπ και ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα.

Winmasters Mobile Live Stream

Winmasters Live  TV όπως την αποκαλούν στην εταιρεία προσφέρει μια σειρά από αθλήματα και λιγκες για ζωντανό βίντεο από την οθόνη του κινητού και ης ταμπλέτα σας.

Υψηλής ευκρίνειας κάλυψη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγώνες ποδοσφαίρου από Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Lega Pro Ιταλίας, πολλά τουρνουά τένις ITF, ευρωπαϊκές λίγκες μπάσκετ (BBL Bundesliga) αλλά και χόκεϊ επί πάγου κ.α. Ικανοποιητική, αλλά όχι εξαιρετική η κάλυψη, καθώς από τους καλύτερους απλώς έχετε άλλες απαιτήσεις.

Kαταθέσεις και Αναλήψεις

Εξαιρετικά απλός και γρήγορος είναι ο τρόπος κατάθεσης. Από το μενού του προφίλ επιλέγετε «Κατάθεση» και στη συνέχεια τον τρόπο κατάθεσης και το «πορτοφόλι». Η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται άμεσα. Εξίσου απλά και με την ίδια λογική πραγματοποιείτε και τις αναλήψεις σας. Επιλέγετε «ανάληψη» το ποσό που επιθυμείτε και το πού θέλετε να μεταφερθούν τα χρήματα σας.

Η ελάχιστη κατάθεση είναι 5€(paysafe) και η μέγιστη 2.000€ και είναι χωρίς χρέωση και άμεση.Και στις αναλήψεις το ελάχιστο ποσό είναι τα 20€ και μέγιστο 2.000€ (τραπεζική μεταφορά, e-wallets) όπου και εκεί δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση. Οι διαθέσιμοι τρόποι  κατάθεσης και ανάληψης είναι:

 1. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα τύπου Visa/Mastercard.
 2. Mε Paysafecard μέσω του “Mypaysafecard” λογαριασμού σας.
 3. Με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill.
 4. Με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Neteller.
 5. Με Revolut και Apple Pay.
 6. Με Γρήγορη Τραπεζική μεταφορά / Fast Bank Transfer (αφορά μόνο τις αναλήψεις).

Mobile Προσωπική Άποψη και Εκτίμηση

Το ανανεωμένο Winmasters app είναι πραγματικά μια εφαρμογή αρκετά ικανοποιητική και τεχνολογικά αναβαθμισμένη για τα δεδομένα της Κύπρου έχοντας καταλάβει τη δεδομένη στιγμή (30/01/2021) την #11 θέση των προτιμήσεων των χρηστών του App Store στην κατηγορία Sports. Αντίστοιχα το stoiximan app καταλαμβάνει την #6 θέση και το bet365 app την #2 θέση.

Το mobile app της winmasters καινοτομεί καθώς εκτός το ότι προσφέρει σε ένα εύχρηστο και εύκολο στη πλοήγηση περιβάλλον τις υπηρεσίες του desktop version, το πάει ένα βήμα παρακάτω σε επίπεδο στοιχηματικής εμπειρίας προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες μόνο μέσω κινητού όπως είναι η αναγνώριση μέσω Touch ID, το force touch, το live score μεταξύ άλλων. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι προσφέρει app για android συσκευές μέσω του winmasterscy.apk αρχείου.

Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία winmasters, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B004).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις