LiveBetting.com.cy
76/100

Meridianbet cy Παρουσίαση

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ Meridianbet
Ανταγωνιστικές αποδόσεις σε όλες τις λίγκες1
Κορυφαίο mobile app (android, iOS apple)
Eξαιρετικά γρήγορο Live Στοίχημα
0% Γκανιότα* (ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τενις)
Ποδοσφαιρικές αγορές με 300+
100% Μπόνους Εγγραφής έως 100 ευρώ
Δωρεάν Επικοινωνία με Viber και CallBack
Ειδικά Στοιχήματα και ComboBets
Πολλαπλοί και άμεσοι Τρόποι συναλλαγών
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πλοήγηση και Σχεδιασμός
8.0 / 10
Αποδόσεις
7.9 / 10
Μπόνους και Προσφορές
8.0 / 10
Live Στοίχημα
7.8 / 10
Mobile App (Android, iOS)
7.7 / 10
Ποικιλία Αγορών
7.6 / 10
Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης
6.9 / 10
Eξυπηρέτηση Πελατών
7.5 / 10
Live Streaming
7.0 / 10
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
76/100

Νόμιμο Στοίχημα στη meridianbet.com.cy

Meridianbet CY Eισαγωγή

Η  ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον στοιχηματικό χώρο το 2008 από τη Σερβία. Εκτοτε έχει κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός και έχει καθιερωθεί ως ανερχόμενη δύναμη στο online betting στην Ευρώπη και κυρίως στα Βαλκάνια. Μάλιστα στην Κύπρο έχει πάρει άδεια και για επίγειο στοίχημα διατηρώντας περισσότερα απο 50 πρακτορεία (betting shops) σε Λεμεσσό , Λευκωσία , Λάρνακα , Πάφος , Πρωταράς και Παραλίμνι.

Δυνατό χαρτί της οι πάρα πολλές διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές στα αθλητικά γεγονότα, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις και τις λίγκες ο αριθμός φτάνει τα 540! Εχει ανταγωνιστικές αποδόσεις και στο pregame και στο live betting, γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής (100% έως 100€), πρωτοποριακές υπηρεσίες, ασιατικά χάντικαπ,πολλές προσφορές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη του στοιχήματος, όπως τοturbo payout.

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα πρόσθεσε και υπηρεσία meridianbet live streaming που καλύπτει κυρίως παιχνίδια από τις top κατηγορίες, όπως και ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων, το οποίο πάντως δεν είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο. Η γκάμα διαφορετικών αθλημάτων που προσφέρει για στοιχηματισμό δεν είναι τεράστια, έχει όμως επιλογές που δεν τις βρίσκει κανείς εύκολα στον ανταγωνισμό, όπως για παράδειγμα στοιχήματα για τη Eurovision.

Meridian Άδεια στην Κύπρο και Νομοθεσία

Η  είναι επωνυμία της Meridian Gaming (CY) Ltd, με έδρα την Κύπρο και με εγγεγραμμένο γραφείο την 20 Μανώλη Καλομοίρη & Μαρίκα Κοτοπούλη, Visionhire Court, 3030 Λεμεσός, Κύπρος, με αριθμό εγγραφής HE 314265. Είναι παροχέας υπηρεσιών στοιχήματος επί αθλητικών ή άλλων γεγονότων με άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Κύπρο Class Β (Β009) που τις απονεμήθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 , εκδιδόμενη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Πώς κάνω εγγραφή στη Meridianbet CY;

Η διαδικασία εγγραφής στη  cy είναι πολύ απλή. , αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3 βήματα :

 1. Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του   , και επιλέξτε στο πάνω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας  τη λέξη «ΕΓΓΡΑΦΗ».
 2. Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας  (όνομα και επώνυμο, ημερομηνία γέννησης ,  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο κλπ).
 3. Δικαιούστε meridianbet bonus εγγραφής 100% έως 100 ευρώ.

Μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις πριν προχωρήσετε στην νέα σας εγγραφή στη μεριδιανμπετ :

 • Θα πρέπει να συμπληρώσετε  τα πραγματικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο , ημ.γέννησης , τηλέφωνο επικοινωνίας , διέυθυνση, κλπ) για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα έχετε πρόβλημα τόσο στην επικοινωνία όσο και στην πλήρη ενεργοποίηση του λογαρισμού σας (πληρωμές , ταυτοποίηση , κ.α
 • Λάβετε υπόψιν ότι μετά την εγγραφή σας θα πρέπει να προχωρήσετε σε ταυτοποίηση. Για αυτήν χρειάζεται να στείλετε εικόνα της ταυτότητάς σας (εμπρός και πίσω) και αποδεικτικά στοιχεία για τη διεύθυνση: αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού κοινής ωφέλειας (τηλεφώνου, ρεύματος και παρόμοια). Τα έγγραφα μπορούν να σταλούν με e-mail στο: info@meridianbet.com.cy.

Νόμιμο Στοίχημα στη meridianbet.com.cy

Meridianbet Μπόνους Εγγραφής(100% Bonus έως €100)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μπορείτε να αποκτήσετε το μπόνους εγγραφής της  φτάνει στο 100% της πρώτης κατάθεσής σας έως 100 ευρώ (18+, Ισχύουν Όροι  και Προϋποθέσεις) και αφορά όλους τους νέους πελάτες από την Κύπρο.Για να αποκτήσετε το μεριδιανβετ μπόνους εγγραφής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Αποκτήσετε το Meridianbet Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στην  κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο  λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί όροι και προϋποθέσεις του Μπόνους Εγγραφής

Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους κατοίκους Κύπρου. Ας δούμε λοιπόν στους κυριότερους εκ των όρων του μπόνους:

 • Για να ολοκληρώσετε τους όρους του bonus πρέπει να ποντάρετε το ποσό της κατάθεσης πέντε φορές.
 • Στο τζιράρισμα συμπεριλαμβάνονται δελτία που έχουν τέσσερις ή περισσότερες επιλογές με ελάχιστη απόδοση ανά γεγονός το 1,50.
 • Το τζιράρισμα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 90 μέρες από τη στιγμή που θα γίνει η κατάθεση.
 • Αφότου το ολοκληρώσετε (μπορεί να χρησιμοιηθεί μόνο για αθλητικό στοιχηματισμό και το λαμβάνετε με οποιονδήποτε τρόπο και αν κάνετε την πρώτη κατάθεσή σας) θα πρέπει να στείλετε ένα mail στο info@meridianbet.com.cy για να πιστωθεί το μπόνους στον στοιχηματικό λογαριασμό σας.

Υπάρχουν άλλες Προσφορές και Μπόνους στη meridiabet;

Οι προσφορές είναι ένας από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν έναν παίκτη του στοιχήματος να κάνει εγγραφή στη . Ας δούμε τις κυριότερες :

 • Aντίστροφο Σκορ Μπόνους έως 200%: Επιλέξτε “Ακριβές Σκορ” σε οποιοδήποτε αγώνα από τα πρωταθλήματα της England Premier League – Germany Bundesliga – Italy Serie A – Spain La Liga – Champions League – Europa League. Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίστροφο του στοιχήματος σας, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμά σας μέχρι 200%.
 • Monday Βonusday: Δημιουργήστε i.ένα κερδισμένο στοίχημα που περιλαμβάνει ii.4 ή περισσότερα γεγονότα iii.στην υψηλότερη συνολική απόδοση και κερδίστε €50 επιπλέον κάθε Δευτέρα
 • Mπόνους Σύστασης Φίλων έως 150€ :  Προτείνετε σε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην  και θα λάβετε €10 μπόνους. Εχετε δικαίωμα λήψης bonus για σύσταση μέχρι 15 φίλους.
 • Mobile App Μπόνους έως 15€  : Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Meridianbet για Android και iOS, και επωφεληθείτε του Mobile Application Μπόνους έως και €15 με το πρώτο σας στοίχημα εν κινήσει.
 • Social Media Bonus: Αν είστε λάτρης των social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Public Chat, You Tube), ακολουθήστε τη Meridianbet, απαντήστε σωστά στους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται και λάβετε Μπόνους.
 • Τurbo Payout: Dυνατότητα για άμεση καταβολή των κερδών σας σε περίπτωση που έχουν επαληθευτεί τουλάχιστον 3 κερδισμένα στοιχήματα στο δελτίο σας.
 •  Στοίχημα μέσω Τηλεφώνου : Μέσω της mobile app εφαρμογής για συσκευές iOS μπορειτε να δείτε τις αποδόσεις και να στοιχηματίσετε και μέσω του Apple Watch

Νόμιμο Στοίχημα στη meridianbet

Πώς κάνω ταυτοποίηση του meridianbet λογαριασμού μου;

Είναι μία απαραίτητη, αλλά και πολύ απλή διαδικασία η απόρρητη ταυτοποίηση του  σας , έτσι ώστε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα και να επισπεύσετε διαδικασίες ανάληψης σε περίπτωση επιτυχίας. Τα στοιχεία που επιδέχονται ταυτοποίησης είναι τα προσωπικά στοιχέια και τα κεφάλαια του λογαριασμού σας.Οι πελάτες στέλνουν στην εταιρεία τα ακόλουθα για την επαλήθευση του λογαριασμού τους:

 • Αποδεικτικά στοιχεία για την ταυτότητα: εικόνα της ταυτότητάς σας (εμπρός και πίσω)
 • Αποδεικτικά στοιχεία για την διεύθυνση: αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού κοινής ωφέλειας (τηλεφώνου, ρεύματος και παρόμοια).

Τα έγγραφα μπορούν να σταλούν με e-mail στο: info@meridianbet.com.cy

Τι κάνω σε περιπτωση που χάσω τον κωδικό πρόσβασης; (password)

Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε, ούτε φυσικά να πανικοβληθείτε. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :

 1. Κλικάρετε πάνω στην Top Μενoύ δεξιά «Forget Password» στα Αγγλικά ή«Ξέχασα τον κωδικό» στα Ελληνικά.
 2. Συμπληρώνετε το email που έχετε καταχωρήσει κατά τη διαδικασία εγγραφής στο αναδυόμενο pop-up παράθυρο
 3. Στο email που δηλώσατε , θα σας αποσταλούν οδηγίες με τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε εύκολα και γρήγορα το password και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας στον  σας.

Ποιές Στοιχηματικές Αγορές θα βρω στη meridianbet cy;

Στη  θα βρείτε διαθέσιμα προς στοιχηματισμό παιχνίδια από ποδόσφαιρομπάσκεττένιςβόλεϊ, χόκεϊ επί πάγου, αλπικό σκι, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, στίβο, μπάντμιντον, μπάντι, μπέιζμπολ, πυγμαχία, ποδηλασία, Eurovision, φούτσαλ, γκολ, χειροσφαίριση, μηχανοκίνητο αθλητισμό, ράγκμπι, σνούκερ, σέρφινγκ, χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ασφαλώς και η ποικιλία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, όμως τουλάχιστον, ειδικά στο ποδόσφαιρο, αποζημιώνει όσους την επιλέγουν. Εντυπωσιακό ότι στο pregame προσφέρονται μέχρι και 540 διαφορετικές επιλογές για στοίχημα, ενώ στο live betting ο αριθμός αυτός δεν μειώνεται δραματικά, αν και εξαρτάται από το πόσο «εμπορικό» είναι το ματς. Στην ισπανική Primera Division φτάνει τις 541 όπως και στην ιταλική Serie A μεταξύ άλλων και στο Champions League.

Aς δούμε μερικές από τις διαθέσιμες αγορές σε ένα παιχνίδι του Kυπριακού Πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ. Τη δεδομένη στιγμή η meridianbet προσφέρει 600 στοιχηματικές επιλογές , το οποίο είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο και μοναδικό. Οι αγορές ου συναντάμαι είναι ενδεικτικά :

 • Τελικό Αποτέλεσμα (1X2) και Σύνολο Γκολ (Under/Over)
 • Διπλή Ευκαρία και Goal Goal / No Goal
 • Γκολ Γηπεδούχου και Φιλοξενούμενου
 • Γκολ 1ου και 2ου Ημιχρόνου και Ημίχρονο/Τελικό
 • Draw No Bet και Ακριβές Σκόρ
 • Χάντικαπ και ComboBets συνδυαστικά στοιχήματα (π.χ Γκολ/Γκολ και 2-4 Τέρματα)

Νόμιμο Στοίχημα στη meridianbet.com.cy

Tί αποδοσεις και Γκανιότα προσφέρει η meridianbet;

Οι αποδόσεις στη  είναι αρκετά ανταγωνιστικές, κυρίως στα εμπορικά πρωταθλήματα. Η γκανιότα της, δηλαδή το σταθερό ποσοστό κέρδους της εταιρείας φτάνει το 5,5% που θεωρείται δίκαιο. Ενα ακόμα χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν διαφοροποιεί τις αποδόσεις ανάμεσα στο pregame και το live, κάτι που αποτελεί κανόνα στις περισσότερες εταιρείες.

Aς δούμε λοιπόν  τις προσφερόμενες ανταγωνιστικές αποδόσεις από έναν αγώνα της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και συυγκεκριμένα την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Τσέλσι  :

 • meridianbet: 2.73 – 3.40 – 2.50
 • : 2.70 – 3.50 – 2.60
 • : 2.70 – 3.40 – 2.50

Meridianbet Live Betting Στοίχημα Πλατφόρμα

Η  έχει επενδύσει πολλά στον τομέα του live betting. Στην αρχική σελίδα της υπάρχει η ένδειξη «Κορυφαίοι Live Αγώνες», χωρισμένοι ανά αθλήματα. Στο αριστερό μέρος της σελίδας έχετε τη δυνατότητα να κλικάρετε στο αστεράκι και να προσθέσετε στα «Αγαπημένα» όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν.

Οταν πατήσετε μέσα στο παιχνίδι που θέλετε να παρακολουθήσετε στο live, έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε μόνο τις αγορές που έχουν προσελκύσει την προσοχή σας για ποντάρισμα. Αυτό είναι πολύ βοηθητικό για τον παίκτη, καθώς σε κάθε αθλητικό γεγονός υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός προσφερόμενων επιλογών και δεν είναι απίθανο να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι κάποιος να βρει αυτό που πραγματικά ψάχνει.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω οι αποδόσεις και στο Ιn-Play betting κινούνται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα , ενώ αντίστοιχα και οι στοιχηματικές αγορές κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικά βλέπουμε αυτή τη στιγμή σε αγώνα U17 μεταξύ Ισπανίας – Καναδά να προσφέρονται 300 αγορές νούμερο το οποίο είναι εντυπωσιακό και γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ μεγάλη στοιχηματική γκάμα για να επιλέξετε ζωντανό στοίχημα.Σε αγώνες μπάσκετ υπάρχει προσφορά σε τουλάχιστον 40-50 αγορές ,ενώ στο χόκεϊ του πάγου 20-40 αγορές.

Μeridianbet Mobile App (android, iOS Apple): Mπορώ να ποντάρω και μέσω κινητού;

Η νέα mobile app εφαρμογή  προσφέρει ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον περιβάλλον πλοήγησης που σας βοηθάει να αναζητήσετε εύκολα τις αγορές τοποθετώντας τα στοιχήματά σας. Φυσικά είναι διαθέσιμη για iOS apple συσκευές (iPhone/iPad) όπως επίσης και για Android.

Η καινοτομία της νέα meridianbet mobile app εφαρμογής προσφέρει αποδόσεις και στοίχημα μέσα από το Apple Watch.Στη mobile εφαρμογή της meridian θα βρούμε μερικές καινοτόμες υπηρεσίες όπως :

 • Live Betting: Η  δημιούργησε την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για live στοίχημα με περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια γεγονότα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε κάθε μήνα.
 • Turbo Payout: Πάρτε τα χρήματα σας άμεσα και επιταχύνετε τα κέρδη σας.Είναι απαραίτητο να έχετε τουλάχιστον τρία κερδισμένα γεγονότα στο στοίχημά σας για να ξεκλειδώσετε την Πληρωμή Turbo και να πάρετε τα κέρδη σας.
 • Empty Bet: Δημιουργήστε το δικό σας στοίχημα, και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε την τιμή ακόμα και σε περίπτωση που δεν είναι στο πρότυπο προσφορών.
 • Πλήρης Εξατομίκευση: Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε πλήρως και να διαμορφώσετε την εφαρμογή όπως θέλετε εσείς. Προσθέστε οποιοδήποτε γεγονός και πρωτάθλημα ή σημειώστε τα αγαπημένα σας έτσι ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε με μόνο ένα κλικ.Μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς τις καρτέλες πλοήγησης όπως σας αρέσει, έτσι ώστε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά να βρίσκονται πιο κοντά σας.

Aν δεν θέλετε να κατεβάσετε το meridianbet app, μπορείτε να ανοίξετε τον browser του κινητού σας, να κλικάρετε https://meridianbet.com.cy και μεταφέρεστε αυτόματα στην κατάλληλα διαμορφωμένη πλατφόρμα που παίζει άνετα, εύκολα και γρήγορα στην πλατφόρμα του κινητού σας.

Νόμιμο Στοίχημα στη meridianbet.com.cy

Live Streaming – Προσφέρει ζωντανό βίντεο αγώνων η Meridianbet;

Η έλλειψη της υπηρεσίας live streaming ήταν από τις αδυναμίες της εταιρείας. Και αυτή όμως ανήκει στο παρελθόν. Πλέον η  φρόντισε και την ενέταξε και αυτή στις χρηστικές και value υπηρεσίες της προσδίδοντας μια ολιστική προσέγγιση στο στοιχηματικό της προϊόν . Σε αυτήν δεν προσφέρονται συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά αντίθετα μεμονωμένα παιχνίδια Premium κατηγοριών, όπως είναι  :

 • Ποδόσφαιρο : Aγγλία Premier League και Championship, Γερμανία Bundesliga , Ιταλία Serie A , Ισπανία La Liga , Γαλλία Ligue 1 , Διεθνής Φιλικά , EURO U21 , κ.α
 • Mπάσκετ: Εuroleague , FIBA Champions League , ABA Liga
 • Βόλεϊ: CEV Champions League

Οι αναμετρήσεις που καλύπτονται στο live streaming έχουν από πάνω τους το βελάκι της αναπαραγωγής.

Καταθέσεις και Αναλήψεις – Tρόποι Πληρωμών

Η  προσφέρει πολλές επιλογές για να κάνετε τις συναλλαγές σας. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν με :

 • Χρεωστική ή πιστωτική Κάρτα τύπου Visa , Mastercard , Maestro και American Express
 • Τραπεζικό Έμβασμα
 • Paysafecard (My Paysafe e-wallet)
 • Blueberry (Voucher ή e-wallet)
 • Skrill (e-wallet)
 • Neteller (e-wallet)

Η ελάχιστη κατάθεση είναι 1 ευρώ για bank transfer και 10 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους τρόπους. Σε ότι αφορά τις αναλήψεις (ελάχιστη ημερήσια με bank transfer τα 15 ευρώ, με όλους τους υπόλοιπους τρόπους είναι 10 ευρώ) έχετε όλες τις προαναφερόμενες επιλογές και ολοκληρώνονται από λίγες ώρες (e-wallets) μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες για τις υπόλοιπες μεθόδους.

Ο κανόνας είναι ότι η κατάθεση και η ανάληψη ακολουθεί την ίδια διαδικασία. Ο τρόπος που μπορείτε να συλλέξετε τα κέρδη σας εξαρτάται από τον τρόπο που έχετε κάνει την κατάθεση. Σε περίπτωση ανάληψης ολόκληρου του ποσού της κατάθεσης αμέσως μετά την πληρωμή, η meridianbet διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει διοικητικά έξοδα 10% του ποσού κατάθεσης.

Εξυπηρέτηση Πελατών – Τρόποι Επικοινωνίας με την meridianbet cy

H  προσφέρει αρκετoύς τρόπους επικοινωνίας κάποιοι από τους οποίους ειναι δωρεάν. Eίναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 23.00.Ας δούμε αναλυτικά όλους τους διαθέσιμους τρόπους εξυπηρέτηση πελατών της meridianbet cy :

 • Διεύθυνση Επικοινωνίας : Meridian Gaming CY LTD, Μανωλη Καλομοιρη & Μαρικας Κοτοπουλη 20, Visionhire, 1ος Οροφος, 3030, Λεμεσός
 • email: info@meridianbet.com.cy
 • Τηλεφωνικός Αριθμός (Call Center): 700-032-47
 • Viber Chat:+357-95596522
 • Telegram:+357-95596522
 • LINE: +357-95596522
 • Signal: +357-95596522

Mπορείτε επίσης να συνδεθείτε μέσα από τα social media στους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας :

 • Facebook: www.facebook.com/meridianbetcy
 • Twitter: twitter.com/meridianbetcy
 • Instagram: www.instagram.com/meridianbetcy/
 • Google+ : plus.google.com/+MeridianbetCYP

Συνολική Εκτίμηση και Αξιολόγηση

Η  είναι μια πολύ τίμια προσπάθεια στον χώρο του online betting. Αναμφισβήτητα τα πλεονεκτήματά της είναι πολύ περισσότερα από τα μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι κάνει διαρκή προσπάθεια να διορθώνει τις αδυναμίες της και να προσαρμόζεται στις εξελίξεις. Για αυτό άλλωστε πρόσθεσε τον τελευταίο καιρό και την υπηρεσία live streaming που είναι πολύ βοηθητική για τον παίκτη του στοιχήματος.

Ξεχωρίζει για την ποικιλία στις ποδοσφαιρικές και όχι μόνο στοιχηματικές αγορές , τις γενναιόδωρες προσφορές της, τις ανταγωνιστικές αποδόσεις και για το πολύ καλό live betting της. Επόμενο βήμα της θα θέλαμε να είναι η υιοθέτηση του 24ωρου στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Νόμιμο Στοίχημα στη meridianbet.com.cy

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

winmasters cy bonus

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

bet365cy-bonus

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις