82/100

betonalfa app

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

bet on alfa app Εισαγωγή

Από το 2009 η bet on alfa μπήκε στη ζωή των παικτών του στοιχήματος στην Κύπρο φτάνοντας εν έτη 2021 τα 60+ betting shops  Παγκύπρια (Λευκωσία , Λεμεσός , Λάρνακα , κ.α). Έχοντας εδραιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα και διαβλέποντας τις εξελίξεις στον χώρο, αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να δραστηριοποιηθεί και στο online betting.

Με το λανσάρισμα της νέας ανανεωμένης πλατφόρμας στις αρχές του 2021 η betonalfa προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στις στοιχηματικές υπηρεσίες (cash-out*, live scores, live betting, bet booking, κ.α) και μέσα από τις  bet on alfa apps εφαρμογές για iOS (apple store) και Android συσκευές (.apk αρχείο). Οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και προσβάσιμες και μέσα από το mobile site της εταιρείας για όλες τις κινητές συσκευές (smartphones και tablets) και τα αντίστοιχα software (Android , iOS , Windows , κ.α).

Tακτοποιημένο, γρήγορο και συνολικά εύκολο για πλοήγηση, ακόμα και σε όσους δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα από τεχνολογία. Αρκούν ελάχιστα κλικ για να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να ξεκινήσετε να ζείτε τη στοιχηματική εμπειρία σας στην betonalfa , ενώ μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη μαζί με τα υπόλοιπα mobile apps , απολαμβάνοντας το 100% μπόνους εγγραφής και τις υπηρεσίες όπως το build a bet εν κινήσει (on the go).

betonalfa mobile app στοίχημα (Android,iOS)

betonalfa Mobile Site για Android

Η bet on alfa  διαθέτει εξειδικευμένη εφαρμογή (betonalfa app android) για download και install στο κινητό ή στη ταμπλέτα σας , ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα για mobile στοίχημα μέσα από την android συσκευή σας ανεξάρτητα από την μάρκα του smartphone/tablet που διαθέτετε (Huawei , Samsung , MLS, Xaiomi, Honor, κλπ) και χωρίς να απαιτείται download. Για να μπορέσετε να παίξετε online στοίχημα από το android κινητό σας ακουλήθηστε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Εγκαταστήσετε το betonalfa mobile σε Android συσκευή;
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της betonalfa cyp στη διεύθυνση ➡ https://www.betonalfa.com.cy/
 • 2o Bήμα: Στο Μενού που βρίσκεται δίπλα από τη διεύθυνση του browser μέσα στο οποίο θα βρείτε διάφορες πληροφορίες (π.χ Νέα Καρτέλα , Σελιδοδείκτες , Ιστορικό, Λήψεις , κλπ) , επιλέξτε ”Προσθήκη στην αρχική οθόνη”.

 • 3o Bήμα: Θα εμφανιστεί μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εντολή πατώντας ”ΠΡΟΣΘΗΚΗ”.

 • 4o Bήμα: Ο ιστότοπος betonalfa.com.cy προστέθηκε στην αρχική σας οθόνη εκεί όπου βρίσκονται και τα υπόλοιπα mobile apps.Μπορείτε τώρα ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε το εικονήδιο της betonalfa από την αρχική σας οθόνη χωρίς να επισκέφτεστε τη σελίδα μέσω browser.

bet on alfa Mobile Android (Τα 3 Βήματα με Φωτογραφία)

bet on alfa mobile app live betting

betonalfa App για Android

Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε στις android συσκευές σας το bet on alfa app κάνοντας download και εγκατάσταση του betonalfa apk αρχείου: 

Πώς να Εγκαταστήσετε το bet on alfa app για Android
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της betonalfa στη διεύθυνση ➡ https://www.betonalfa.com.cy/
 • 2o Bήμα: Mεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Απόρρητο και ενεργοποίηστε την ενότητα ‘Άγνωστες Πηγές’’ , έτσι ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

 • 3o Βήμα: Mέσα απο το bet on alfa mobile site κάντε κλικ στην εικόνα ''Νέο App - Κατέβασε το''. Θα εμφανιστεί μήνυμα αν θέλετε να κατεβάσετε το betonalfa.com.cy.apk αρχείο. Επιλέξτε ''Λήψη''.

 • 4o Bήμα: Στη συνέχεια επιλέξτε  ''Άνοιγμα'' και ''ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ''. Το betonalfa android app έχει εγκατασταθεί επιτυχώς στο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet.

bet on alfa App Android (Τα 3 Βήματα με Φωτογραφία)

bet on alfa android app download

betonalfa Mobile Site για iOS Apple (iPhone/iPad)

Αντίστοιχα απλή και εύκολη είναι η προσθήκη του mobile site ως app στην αρχική σας οθόνη εάν διαθέτετε συσκευή τύπου iPhone ή iPad με λογισμικό iOS..Απλώς ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα από τη συσκευή σας :

Πώς να Εγκαταστήσετε το betonalfa mobile σε iOS συσκευή;
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της betonalfa cyp στη διεύθυνση ➡ https://www.betonalfa.com.cy/
 • 2o Bήμα:  Eπιλέξτε στο footer της συσκευής σας το κεντρικό εικονήδιο (τετράγωνο με τοξάκι προς τα πάνω).

 • 3o Bήμα:  Από τις επιλογές στην τελευταί γραμμή επιλογών (π.χ Copy , Add to Reading List, Print, κλπ) επιλέξτε  ”Add to Home Screen”.

 • 4o Bήμα: Θα εμφανιστεί μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εντολή πατώντας ”Add”.

 • 5o Bήμα: Ο ιστότοπος betonalfa.com.cy προστέθηκε στην αρχική σας οθόνη εκεί όπου βρίσκονται και τα υπόλοιπα mobile apps. Μπορείτε τώρα ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε το εικονήδιο της betonalfa από την αρχική σας οθόνη χωρίς να επισκέφτεστε τη σελίδα μέσω browser.

bet on alfa iPhone (Τα 3 Βήματα με Φωτογραφία)

bet on alfa iphone app mobile

Πλεονεκτήματα και Υπηρεσίες betonalfa mobile site (android/iOS)

Στo mobile site της betonalfa online θα βρείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες και μέσω σταθερού υπολογιστή τύπου desktop, laptop, pc. Εύκολο και γρήγορο στην πλοήγηση , μέσω του οποίου μπορείτε εύκολο να αξιοποιήσετε τις παρακάτω υπηρεσίες :

 • Στοιχηματικές αποδοσεις και αγορές σε pre-match και live betting στοίχημα για αρκετά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο , καλαθόσφαιρα , χόκεϊ πάγου , τένις , αλλά και ΜΜΑ , Πυγμαχία, Darts , Κρίκετ , κ.α.
 • 100% Μπόνους* εγγραφής για τους νέους πελάτες έως 100 ευρώ με ευνοϊκούς όρους μπόνους.
 • Μπόνους στα Παρολί έως και 50%*.
 • Build a Bet υπηρεσία δημιουργία του δικού σας στοιχήματος.
 • Live Scores, στατιστικά στοιχήματος και Cash-Back προσφορά* στη λευκή ισοπαλία (0-0).
 • Live Streaming* αγώνες από κορυφαία πρωταθλήματα όπως La Liga, Ligue 1, Copa Del Rey, κ.α
 • Δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης μέσω του διαθέσιμων τρόπων πληρωμών (κάρτες , έμβασμα , e-wallets).
 • Live Betting με χρήσιμα εργαλεία όπως Live Tracker , Στατιστικά , Head2Head και Live Table.
 • Εξυπηρέτηση πελατών μέσω Live Chat.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Mobile Μπόνους Εγγραφής και Προσφορές

To bet on alfa 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ (ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ , τζίρος σε 90 ημέρες κατάθεση+μπόνους X 3 φορές , ελάχιστη απόδοση 1.50) για τους νέους πελάτες από Κύπρο που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω του bet on alfa cy mobile.

Στο mobile site θα βρείτε διαθέσιμες άλλες 4 προσφορές και μπόνους , προσφέροντας άλλο ένα κίνητρο να δοκιμάσετε την εταιρεία και τις υπηρεσίες της. Οι 4 αυτές επιλέον προσφορές είναι :

 • Bonus στα Παρολί έως 50% : Επιλέξτε τουλάχιστον 4 αγώνες στο στοιχηματικό σας παρολί σε απόδοση 1.50 και άνω και αξιοποιήστε την προσφορά της betonalfa. Το ποσοστό μπόνους ξεκινάει από 10% (4 αγώνες) και φτάνει έως το 50% (10+ αγώνες). Το ανώτατο ποσό μπόνους είναι τα 1.000 ευρώ ανά δελτίο.
 • Cash-Back Bonus (0-0): Στοιχηματίστε πριν την έναρξη των αγώνων στο ακριβές σκορ  ή στο Ημίχρονο-Τελικό και σε περίπτωση που το παιχνίδι ολοκληρωθεί ισόπαλο 0-0 χωρίς γκολ θα σας επιστραφεί το ποσό που στοιχηματίσατε.
 • Loyalty Bonus: Αφορά την επιβαβράβευση των πιστών πελατών. Το ύψος αυτού του μπόνους ποικίλλει ανάλογα με τη δραστηριότητα του στοιχηματικού σας λογαριασμού.
 • Voucher Bonus: Κατά περιόδους προσφέρει freebet κωδικούς για στοίχημα pre-match ή live betting σε αγώνα με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Στα πολλαπλά στοιχήματα μια τουλάχιστον επιλογή θα πρέπει να έχει απόδοση 1.50+.

Αξίζει να σημειώσουμε ως θετικό το γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα μπόνους μπορούν να πονταριστούν είτε σε pregame στοιχήματα είτε στο live betting.

Mobile Live Betting Στοίχημα

Επιλέγοντας το Live από το μενού της mobile συσκευής σας (smartphone,tablet) ή μέσα από τα betonalfa apps (Android, iOS) έχετε μπροστά σας όλη τη λίστα με τους αγώνες που καλύπτονται στο live της  τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πατώντας πάνω σε αυτόν που σας ενδιαφέρει ανοίγουν όλες οι διαθέσιμες επιλογές για ποντάρισμα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετά μεγάλος αριθμός παιχνιδιών στα οποία έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε.

Στο mobile live στοίχημα της bet on alfa βρήκαμε στοιχηματικές αγορές για Πρωταθλήματα και Λίγκες διαφορετικές δυναμικότητα όπως για παράδειγμα τα λιγότερα προβεβλήμένα :

 • Ελλάδα Super League : Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ live στοιχηματικές ασγορές (1X2 , Under/Over, Επόμενο Γκολ , Ακριβές σκορ , Ευρωπαϊκό χάντικαπ , κ.α)
 • Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ  : Έβερτον – Τσέλσι με live τιμές (να σκοράρουν και οι 2 ομάδες , διπλή ευκαιρία , combobets , ειδικά στοιχήματα , κόρνερ , σκόρερ , κ.α)
 • Kαλαθόσφαιρα Euroleague : Ρεάλ Μαδριτης – Παναθηναϊκός με  live αποδόσεις (ασιατικό χάντικαπ, under/over , παράταση, κ.α)

bet on alfa Mobile Live Stream

Η betonalfa αναγνωρίζοντας τη στροφή του κόσμου προς το live στοίχημα επενδύει τελευταία και  στον τομέα του live streaming* προσφέροντας ζωντανές μεταδόσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου σε διάφορα αθλήματα με προτεραιτότητα το ποδόσφαιρο. Οι live stream αγώνες είναι διαθέσιμοι και μέσω mobile app site είτε αυτό αφορά smartphone είτε tablet συσκευή.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται στο ποδόσφαιρο μεμονωμένοι αγώνες από Bundesliga στη Γερμανία, από  Primera Division στην Ισπανία, από Ligue 1 στη Γαλλία και διοργανώσεις όπως τα προκριματικά του Champions League. Στο μπάσκετ θα βρείτε Serie B από Ιταλία και στο τένις τουρνουά από το ITF.

Mobile Kαταθέσεις και Αναλήψεις

Στην betonalfa προσφέρονται για τις συναλλαγές σας όλοι οι πιο διαδεδομένοι τρόποι στο online betting. Και στις καταθέσεις και στις αναλήψεις δεν υπάρχει χρέωση, ενώ πολύ σύντομος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να διεκπεραιωθεί το αίτημά σας. Ας δούμε τους τρόπους για να καταθέσετε χρήματα ή να κάνετε ανάληψη από τον στοιχηματικό λογαριασμό σας:

 • Χρεωστικές Κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro)
 • Πιστωτικές κάρτες (VisaMastercard)
 • Τραπεζική Εντολή
 • Paysafe card
 • Skrill
 • Neteller
 • Skash 

Mobile betonalfa Προσωπική Άποψη και Εκτίμηση

To  mobile site της betonalfa είναι ένα απλό, εύχρηστο και γρήγορο στη πλοήγηση που προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες της έκδοσης για υπολογιστές (αποδόσεις σε prematch και live,  προσφορές και μπόνους , live stream και live chat).Οι αγορές είναι κατηγοριοποιημένες (Αθλήματα, Ζωντανά) ανά άθλημα, ώστε να βρίσκετε εύκολα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το παιχνίδι που ψάχνετε για να στοιχηματίσετε.

Οι ανανεωμένες bet on alfa mobile app εφαρμογές για iOS/Android χρησιμοποιώντας τις συσκευές σας είτε είναι iPhone/iPad είτε android (samsung, xaiomi , huawei  ,κ.α) κάνουν ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση στην πλατφόρμα, αξιοποιώντας το πλήθος των διαθέσιμων mobile υπηρεσιών (live scores, στατιστικά, live betting & live streaming*, bet builder, cash out*, bet booking, κ.α)

Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία betonalfa, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B005).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις