LiveBetting.com.cy
73/100

bet on alfa Παρουσίαση

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ betonalfa
Aνταγωνιστικές αποδόσεις στα Top Πρωταθλήματα
100% Mπόνους Εγγραφής μέχρι 100€
19.000+ Live Stream Aγώνες το χρόνο
Build a Bet δημιουργήστε το στοίχημα σας
Ασφαλές περιβάλλον περιήγησης
Γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές χωρίς χρέωση
Live tracker με πολύ χρήσιμα στατιστικά
Mobile στοίχημα για smartphones και tablets
Loyalty Bonus για τους πιστούς πελάτες
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πλοήγηση και Σχεδιασμός
7.2 / 10
Αποδόσεις
7.0 / 10
Μπόνους και Προσφορές
7.5 / 10
Live Στοίχημα
7.4 / 10
Mobile App (Android, iOS)
6.5 / 10
Ποικιλία Αγορών
7.3 / 10
Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης
7.5 / 10
Eξυπηρέτηση Πελατών
7.8 / 10
Live Streaming
7.5 / 10
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
73/100

Παίξτε Νομιμά στην bet on alfa

Bet on Alfa CY Εισαγωγή

Η  έκανε τα πρώτα της βήματα το 2009. Εφτιαξε το όνομά της μέσω των επίγειων πρακτορείων στοιχηματισμού διαθέτοντας ένα δίκτυο από 60+ betting shops Παγκύπρια (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος). Tα τελευταία χρόνια μετέφερε αυτή την επιτυχημένη συνταγή και στο online betting προσπαθώντας να βελτιώσει το online προϊον της στα επίπεδα του εγχώριου έντονου ανταγωνισμού (megabetplusmeridianbet cy, κ.α).

Προσφέρει γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγέςlive streamingελκυστικά μπόνους και προσφορές, φιλική και εύχρηστη πλατφόρμα, τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πρόθυμο να λύσει άμεσα κάθε πρόβλημά σας. Ολα αυτά είναι λογικό να αφήνουν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένους όσους αποφασίζουν να την επισκεφτούν και να ξεκινήσουν την εμπειρία τους στον χώρο του στοιχήματος στο διαδίκτυο.

Για τους χρήστες που επιλέγουν mobile στοίχημα, αυτό είναι εφικτό μέσα από τη διεύθυνση στο browser του κινητού ή της ταμπλέτας της διεύθυνσης , ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένουμε τις app εφαρμογές για Android και iOS (iPhone, iPad).

Εδώ να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και τομείς που επιδέχονται περαιτέρω βελτίωσης έτσι ώστε η στοιχηματική online εμπειρία να είναι πραγματικά ανταγωνιστική και ολοκληρωμένη για τους πελάτες στην Κύπρο. Σημειώνουμε ότι η γκανιότα της είναι υψηλή, ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα ασιατικά χάντικαπ.

Το πλήθος των αγορών σε κορυφαία στοιχηματικά γεγονότα είναι αισθητά μικρότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες νόμιμες εταιρείες για online στοίχημα. Επίσης θα θέλαμε να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στα προσφερόμενα αθλήματα, ενώ και τα ζευγάρια των αγώνων στο ελληνικό μενού θα έπρεπε να είναι όντως γραμμένα στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά.

Bet on Alfa CY Εισαγωγή

H , 70 Papavasiliou Building First Floor, Kennedy Avenue, 1065 Nicosia, Cyprus (Αρ. Εγγραφής Εταιρείας HE 237951) είναι αδειοδοτημένη και ρυθμισμένη από την Εθνική Αρχή Στοιχηματισμού της Κύπρου (Αρ. Αδείας B005). Μάλιστα ήταν η πρώτη εταιρεία μετά την bet365 cy, που έλαβε άδεια κλάσης Β‘ στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2017.

Bet on Alfa CY Εισαγωγή

Είναι εύκολο και γρήγορο  να  κάνετε νέα εγγραφή στη betonalfa, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3 βήματα:

 1. Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα της  και επιλέξτε στο πάνω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας  τη λέξη «Εγγραφή!».
 2. Συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στη φόρμα εγγραφής (ημ.γέννησης , διεύθυνση , αρ.ταυτότητας/διαβατήριο, email, τηλέφωνο κ.α).
 3. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την 1η σας κατάθεση και να εξασφαλίσετε 100% bet on alfa cy μπόνους έως 100 ευρώ.

Μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις για τη διαδικασίας εγγραφής:

 1. Θα πρέπει να συμπληρώσετε  τα πραγματικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημ.γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, διέυθυνση αριθμός προσωπικού εγγράφου  κλπ) για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα έχετε πρόβλημα τόσο στην επικοινωνία και φυσικά όταν έρθει η ώρα της ταυτοποίησης.
 2. Αναζητήστε το link ενεργοποίησης του στοιχηματικού σας λογαριασμού στο email που δηλώσατε.
 3. Το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση του betting account σας αποστέλλοντας τα έγγραφα που επίσης θα σας ζητηθούν.

Πάιξτε Νόμιμα στην bet on alfa

Bet on Alfa Μπόνους Εγγραφής (100% Bonus έως €100)

Η  προσφέρει bonus εγγραφής  για όλους τους νέους πελάτες στην Κύπρο που φτάνει το 100% μέχρι 100€ (18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις). Για να αποκτήσετε το μπετ ον αλφα μπόνους εγγραφής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Αποκτήσετε το betonalfa Μπόνους Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στο  κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις). Αν καταθέσετε 75 ευρώ, μπορειτε να ξεκινήσετε με 150 ευρώ.

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στον  λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το betonalfa bonus εγγραφής

Για να δικαιούστε στο ακέραιο το  και να καταστεί αναλήψιμο θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω όροι :

 • Το μίνιμουμ ποσό κατάθεσης είναι τα 10€.
 • H κατάθεση δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με τα e-wallets (Skrill, Neteller).
 • Για να μπορείτε να κάνετε ανάληψη πρέπει να έχετε εντός 90 ημερών από την απόκτηση της προσφοράς διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές της κατάθεσής σας που πληροί τις προϋποθέσεις (σε μονα αποδεκτά μίνιμουν απόδοση το 1.50, σε πολλαπλά συστήματα τουλάχιστον μία επιλογή πρέπει να έχει αποδόσεις 1.50 ή μεγαλύτερη).
 • Αν ο απαιτούμενος τζίρος για την προσφορά αυτή δε συμπληρωθεί εντός 90 ημερών από την απόκτηση της προσφοράς σας, οποιαδήποτε ποσά που θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μπόνους, θα αφαιρεθούν.

Aναλυτικές πληροφορίες για το μπόνους θα βρείτε στην ενότητα betonalfa bonus εγγραφής.

Προσφορές και Μπόνους στη bet on alfa

Εκτός από το καθιερωμένο  με ευνοϊκούς όρους η bet on alfa cy έχει διαθέσιμες και άλλες προσφορές για όσους την επιλέγουν. Oι διαθέσιμες προσφορές τη δεδομένη στιγμή είναι οι ακόλουθες:

 • 5€ Bonus Card: Xωρίς να χρειάζεται να κάνετε κατάθεση σας προσφέρεται  ένα freebet (δωρέαν στοίχημα) και έχει τους ίδιους όρους με το μπόνους εγγραφής για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην ανάληψή του.
 • Loyalty Bonus: Αφορά την επιβαβράβευση των πιστών πελατών. Το ύψος αυτού του μπόνους ποικίλλει ανάλογα με τη δραστηριότητα του στοιχηματικού σας λογαριασμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ως θετικό το γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα μπόνους μπορούν να πονταριστούν είτε σε pregame στοιχήματα είτε στο live betting.

Πάιξτε Νόμιμα στην bet on alfa

Ποιές Στοιχηματικές Αγορές θα βρείτε στη betonalfa

H  προσφέρει στοίχημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χόκεϊ, βόλεϊ, ράγκμπι, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, σνούκερ, κρίκερ, darts, futsal. Καλύπτει όλες τις βασικές αγορές που θα ήθελε κάθε παίκτης στο online betting.Όσον αφορά το πλήθος των αγορών που προσφέρει σε κάθε αθλητικό event αυτό διαφοροποιείται με βάση την δημοφιλία και τη ζήτησή του από τους παίκτες.

Το μάξιμουμ που υπάρχει στο ποδόσφαιρο  είναι λίγο πάνω απο 100 αγορές σε pre-match (110-114 αγορές σε La Liga Ισπανίας , Premier League Αγγλίας ,  Bundesliga Γερμανίας , Ligue 1 Γαλλίας και 65-75 στους αγώνες του Κυπριακού και Ελληνικού Πρωταθλήματος). Στα λιγότερο εμπορικά αθλήματα κυμαίνονται περιπου στις 80 στοιχηματικές αγορές ανά παιχνίδι (Bέλγιο Pro League , Βραζιλία Brasileiro , Αυστρία Bundesliga , κ.α).

Στα υπόλοιπα αθλήματα και συγκεκριμένα στο μπάσκετ βρήκαμε ένα πολύ ωραίο σετ αγορών στην Euroleague με πάνω απο 80 διαθέσιμες αγορές ανά παιχνίδι.Πάντως όσο πλησιάζουμε προς την ώρα έναρξης του αγώνα αλλά και στο live, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και οι αγορές μπορούν να διπλασιαστούν και να φτάσουν ακόμα και τις 170, αναλόγως με το πόσο δημοφιλές είναι το γεγονός.Μερικές χαρακτηριστικές αγορές  :

 • Kύριες Αγορές :1Χ2 , Ακριβές σκορ , Draw No Bet, Διπλή Ευκαιρία , Goal/No Goal , Ημίχρονο – Τελικό.
 • Γκολ : Σύνολο γκολ , γκολ ανά ομάδα , αριθμός γκολ , μονά/ζυγά , πρώτος ή τελευταίος που θα σκοράρει.
 • Ημίχρονο : 1×2 , σύνολο γκολ , διπλή ευκαιρία , ακριβές σκορ ,ομάδες που θα σκοράρουν, Eυρωπαϊκό χάντικαπ.
 • Κόρνερ: οver/under , 1ο ημιχρονο – 2ο ημίχρονο , πρώτος κόρνερ.
 • Κάρτες: σύνολο καρτών , γηπεδούχος – φιλοξενούμενος.
 • Πάικτες: σκορερ , πολλαπλοί σκόρερ.

Tί αποδοσεις και Γκανιότα προσφέρει η bet on alfa;

Οι αποδόσεις δεν είναι από τους τομείς στους οποίους η  υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού. Η γκανιότα, δηλαδή η σταθερή προμήθεια που παίρνει η εταιρεία σε κάθε ποντάρισμα που τοποθετείται στη στοιχηματική πλατφόρμα της, ανέρχεται στο 10%, που θεωρείται υψηλή.

Το νούμερο αυτό δεν μεταβάλλεται ιδιαίτερα ανάμεσα σε pregame και live αγορές, όπως επίσης και αναλόγως με το προσφερόμενο άθλημα.

Bet on Alfa Live Betting Στοίχημα

Για τις αποδόσεις στο live betting αναφερθήκαμε νωρίτερα και τονίσαμε ότι υστερούν  έναντι του ανταγωνισμού. Η συγκεκριμένη υπηρεσία όμως είναι πολύ εύχρηστη. Κλικάρετε στο «Ζωντανά» στο πάνω αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας και μπροστά σας εμφανίζονται όλα τα live γεγονότα. Στην αριστερή στήλη μπορείτε επίσης να επιλέξετε το άθλημα που σας ενδιαφέρει πατώντας πάνω στην αντίστοιχη μπάλα.

Το πλήθος των αγορών είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με το pregame, ενώ πολύ βοηθητικός είναι ο δείκτης με τον οποίο χρωματίζονται οι αποδόσεις που ανεβαίνουν (με το πράσινο βελάκι) και υποχωρούν (με το κόκκινο βελάκι), όπως επίσης και το live tracker με πολύ χρήσιμα στατιστικά.

Πάιξτε Νόμιμα στην bet on alfa

Βet on Alfa Mobile Site (Android , iOS Apple)

Η  προσφέρει το στοιχηματικό της προϊον εκτός από το desktop version και μέσω του mobile site. Μπορείτε ναεπισκεφτείτε από την mobile συσκευή σας το site της εταιρείας στη διεύθυνση   και αυτόματα θα οδηγηθείτε στo mobile site της εταιρείας (χρειάζεται να πατήσετε και είσοδος/enter).

Στο  mobile site θα βρείτε όλες τις βασικές λειτουργίες όπως είναι το pre-match και live ζωντανό στοίχημα , στατιστικά   , Head2Head και Live Table βαθμολογικός πίνακας ,  live chat (09.00 – 24.00 ) , τις διαθέσιμες προσφορές και τα μπόνους όπως το . To mobile site είναι προσβάσιμο είτε χρησιμοποιείτε συσκευές με Android λογισμικό είτε με iOS. Σύντομα αναμένεται να είναι διαθέσιμες και οι ειδικές mobile app εφαρμογές.

Live Streaming – Προσφέρει ζωντανό βίντεο αγώνων;

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να ποντάρει κανείς σε έναν αγώνα και να έχει ταυτόχρονα την ευκαιρία να τον παρακολουθεί σε live video streaming. H  προσφέρει περίπου 20.000 αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο σε live streaming. Σε αυτά συμπεριλαμβάνει :

 • Ποδόσφαιρο:  Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Χιλή, Βολιβία , Ελβετία, Κροατία 1, Περού, Γαλλία 1, Γαλλία 2,  Γαλλία Κύπελλο, Κύπελο Ρωσίας , Ισπανία 1 & 2,  Ιαπωνία J League , Προκριματικά Champions League , Διεθνή Φιλικά
 • Mπάσκετ : Τουρκία, Κίνα, Champions League, Διεθνή Φιλικά
 •  Tένις

Οσα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε live streaming έχουν σήμανση με ένα εικονίδιο της τηλεόρασης. Το ζωντανό βίντεο παρέχεται δωρέαν στους πελάτες της betonalfa cy  , αλλά θα πρέπει να τηρούνται 2 προϋποθέσεις για να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στο λογαριασμό σας :

 • Θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στην Betonalfa και το διαθέσιμο υπόλοιπο σας να είναι τουλάχιστοv δύο ευρώ (€2) ή
 • Θα πρέπει να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός 24 ωρών ώστε να μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις.

Λάβετε επίσης υπόψιν ότι περιστασιακά μπορούν να υπάρξουν ζητήματα flash αναμετάδοσης. Αν αυτό συμβαίνει ίσως να πρέπει να ανανεώσετε τον πλοηγό σας (F5). Για την παρακολούθηση του Ζωντανού Βίντεο της εταιρείας χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση του Flash Player.

Καταθέσεις και Αναλήψεις – Τρόποι Πληρωμών

Ολοι οι συνηθισμένοι τρόποι για τις συναλλαγές σας είναι διαθέσιμοι στην . Κατάθεση μπορείτε να κάνετε με:

 • Χρεωστικές Κάρτες  τύπου Visa, Mastercard, Maestro
 • Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard)
 • Τραπεζική Εντολή
 • Paysafe card
 • Flexepin
 • Skrill
 • Neteller

Αξιο αναφοράς ότι όλοι αυτοί οι τρόποι δεν έχουν χρέωση. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 5 ευρώ και ο χρόνος επεξεργασίας είναι στιγμιαίος. Μοναδική εξαίρεση η Τραπεζική Εντολή, όπου ελάχιστη κατάθεση είναι τα 100 ευρώ και ο χρόνος επεξεργασίας 2-10 εργάσιμες μέρες.

Αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στις αναλήψεις. Η ελάχιστη είναι 10 ευρώ με εξαίρεση την τραπεζική εντολή που φτάνει τα 50 ευρώ. Στα e-wallets (Skrill, Neteller) αυτή εκτελείται εντός 24 ωρών, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις απαιτείται 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Εξυπηρέτηση Πελατών – Τρόποι Επικοινωνίας

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της  για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημά σας επικοινωνώντας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους :

 • Τηλεφωνικά στο +357 22 558558/559
 • Στέλνοντας email στο support@betonalfa.com.cy
 • Στο live chat που είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 24:00.
 • Μέσω της σελίδας της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/BetOnAlfa/

Η διεύθυνση ταχυδρομικής επικοινωνίας με την εταιρεία είναι Kennedy Avenue 70, 1st Floor , Papavasiliou Buliding , 1076 Nicosia, Cyprus.

Συνολική Εκτίμηση και Προσωπική Αξιολόγηση της betonalfa cy

Οταν δημιουργήθηκε η  ο στόχος της ήταν να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της στο επίγειο στοίχημα μέσα από τα betting shops. Και εκεί τα κατάφερε πολύ καλά. Στην πορεία στην εταιρεία αντιλήφθηκαν τη δύναμη του online betting και έστρεψαν και σε αυτόν τον τομέα το ενδιαφέρον τους.

Το προϊόν που παρέχουν είναι αρκετά καλό για τους παίκτες του στοιχήματος, προσφέροντας μπόνους με ευνοϊκούς όρους , ικανοποιητικό live betting και live streaming και εύρος στοιχηματικών αγορών μέσα από μια εύκολη πλόηγηση σε ένα γραφικά όχι τόσο εξελιγμένο περιβάλλον.Υπάρχουν αρκετοί τομείς που επιδέχονται βελτίωση έτσι ώστε να σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό , όπως είναι η υψηλή γκανιότα και η έλειψη mobile app εφαρμογής για iOS και Android.

Πάιξτε Νόμιμα στην bet on alfa

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus* Εγγραφής!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

 • Κορυφαία εταιρεία στον κόσμο για Live Betting/Cash Out* και μέσω mobile app (Android, iOS)
 • Δωρέαν Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση στο +800 12 365 365
 • Κερδίστε εώς 70%* επιπλέον στα παρολί σας (18, Ισχύουν Όροι κ’ Προϋποθέσεις)

winmasters cy bonus

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

 • Αποκτήστε έως 111 ευρώ Μπόνους Εγγραφής στην 1η σας κατάθεση (18+, Ισχύουν Όροι)
 • Live Streaming* video και Ανανεωμένο mobile app (Android, iOS)
 • Ασιατικά Χάντικαπ και Ανταγωνιστικές αποδόσεις

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

bet365cy-bonus

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις