LiveBetting.com.cy
77/100

Meridian mobile app

Meridianbet cy mobile Εισαγωγή

Πολλοί είναι αυτοί που κρίνουν και επιλέγουν ή απορρίπτουν μια στοιχηματική εταιρία με βάση το mobile site της ή αν έχει app εφαρμογή ή όχι. Ισως σας φαίνεται υπεβολικό, στην πραγματικότητα δεν είναι , ιδιαίτερα στην εποχή της υψηλής χρήσης των smartphones στην καθημερινότητα μας όπως επίσης και της παράλληλης βιομηχανίας των app stores (Google Play , Αpple App StoreiTunes).

Η προσοχή που δίνει μια εταιρεία σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε betting on the go δείχνει και το κατά πόσο σέβεται τον πελάτη της και αν προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα.

Η εμπειρία που είχαμε μέχρι τώρα από τη  δείχνει ότι το κάνει. Ανοίγοντας το mobile site και κατεβάζοντας την εφαρμογή για mobile συσκευές μας επιβεβαιώνει ότι η ανανεωμένη app πλατφόρμα της είναι πλήρως προσαρμωσμένη στις στοιχηματικές ανάγκες της εποχής μας.

H mobile εφαρμογή εκτός από τις υπηρεσίες του υπολογιστή (πληθώρα αγορών , ανταγωνιστικές αποδόσεις , turbo payout, κ.α) , προσφέρει μια πληρώς ανανεωμένη και γρήγορη πλόηγηση. Custom υπηρεσίες όπως είναι η πλήρως εξατομίκευση όπου μπορείτε να διαμορφώσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό προσθέτοντας τα γεγονότα ή τα Πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν.

Ρυθμίζετε τις καρτέλες πλοήγησης για ακόμα καλύτερη εμπειρία. Για τους χρήστες Apple Watch η  καινοτομεί προσφέροντας στοίχηματικες αποδόσεις και ποντάρισμα μέσω του smart ρολογιού σας.

Meridian mobile για Android & iOS

Meridianbet Mobile app για Android

H πλειονότητα των smartphones που κυκλοφορούν σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο χρησιμοποιούν Android  λογισμικό. Μερικές από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες κινητών με android software είναι η Samsung , HuaweiXaiomiNokia , κ.α.

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε το  θα πρέπει να κάνετε λίγα και απλά βήματα έτσι ώστε να εγκαταστήσετε το αρχείο meridianbet.apk για andoird συσκευές .

Πώς να Κατεβάσετε και να Εγκαταστήσετε το Meridianbet mobile app για Android;
 • 1ο Βήμα: Eπίσκεψη στο mobile site της meridianbet cyp στη διεύθυνση .

 • 2o Bήμα: Λήψη της meridianbet εφαρμογής (meridianbet app-cy-release.apk αρχείο) επιλέγοντας ”Get it For Android”.

 • 3o Bήμα: Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί με αναδυώμενο παράθυρο για την πιθανότητα να βλάψει τη συσκευή σας το συγκεκριμένο αρχείο πατήστε ΟΚ.

 • 4o Bήμα: Επιλέξτε άνοιγμα της εφαρμογής (Μόλις προσπαθήσετε να ανοίξετε το αρχείο θα λάβετε ειδοποίηση που θα αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας το τηλέφωνο σας έχει ρυθμιστεί να αποκλείει την εγκατασταση εφαρμογών από αγνωστές πηγές).

 • 5o Bήμα: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και ενεργοποίηστε την ενότητα ‘Άγνωστες Πηγές’’ , έτσι ώστε να επιτραπεί η εγκατάσταση και πατήστε ΟΚ.

 • 6ο Βήμα: Μεταβείτε στα Εργαλεία > Λήψεις >Έγινε Λήψη και επιλέξτε άνοιγμα του αρχείου app-cy-release.apk  της meridianbet (17MB).

 • 7o Βήμα: Eπιλέξτε Εγκατάσταση και Ολοκλήρωση μόλις τελιώσει η διαδικασία.

 • 8ο Βήμα: Το meridian bet android app έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας.Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε.

Meridianbet Mobile app για iOS Apple (iPhone/iPad/Apple Watch)

Για τους χρήστες apple συσκευών που χρησιμοποιούν τεχνολογία iOS ,  όπως είναι τα iPhone smartphones , οι ταμπλέτες iPadκαι τα έξυπνα ρολόγια Apple Watch η διαδικασία να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την κάνετε εγκατάσταση είναι ακόμα πιο απλή.Αξίζει να σημειώσουμε την καινοτομία της μεριδιανμπετ στο γεγονός ότι προσφέρει την εφαρμογή και για Apple Watch τηλέφωνα.

Πώς να Κατεβάσετε και να Εγκαταστήσετε το Meridianbet mobile app για iOS;
 • 1ο Βήμα: Επισκεφτείτε το App Store για iOS apple συσκευές και στο πλαίσιο της αναζήτησης search γράψτε .

 • 2o Bήμα: Επιλέξτε την meridianbet cy app εφαρμογή και κάντε download (Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας είτε χρησιμοποιώντας το password του λογαριασμού σας στην apple είτε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα εάν η συσκευή σας το υποστηρίζει).

 • 3o Βήμα: Πραγματοποιήστε εγκατάσταση στην iPhone/iPhone/Apple Watch  συσκευή σας.

 • 4ο Βήμα: Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στον  λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε.

Πλεονεκτήματα και Υπηρεσίες Meridianbet mobile app (android/iOS)

H  προσφέρει καινοτόμες και μοναδικές τεχνολογικές  υπηρεσίες μέσα από τις εφαρμογές του για android και για iOS συσκευές (iPhone , iPad, Apple Watch)  προσθέτοντας αξίας στη στοιχηματική σας εμπειρία .Ας δούμε τα πλεονεκτήματα που αποκτούν οι χρήστες των mobile apps μέσα από τις mobile υπηρεσίες των εφαρμογών του :

 • Live Betting Ζωντανά στοιχήματα: Η δημιούργησε την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για live στοίχημα με περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια γεγονότα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε κάθε μήνα
 • Τurbo Payout Πληρωμές:  Πάρτε τα χρήματα σας άμεσα και επιταχύνετε τα κέρδη σας στη στιγμή.Είναι απαραίτητο να έχετε τουλάχιστον τρία κερδισμένα γεγονότα στο στοίχημά σας για να ξεκλειδώσετε την Πληρωμή Turbo και να πάρετε τα κέρδη σας.
 • Empty Bet:  Δημιουργήστε το δικό σας στοίχημα, και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε την τιμή ακόμα και σε περίπτωση που δεν είναι στο πρότυπο προσφορών.
 • Πλήρης Εξατομίκευση: Με την νέα εφαρμογή της Meridianbet.com.cy μπορείτε να βελτιστοποιήσετε πλήρως και να διαμορφώσετε την εφαρμογή όπως θέλετε εσείς.Προσθέστε οποιοδήποτε γεγονός και πρωτάθλημα ή σημειώστε τα αγαπημένα σας έτσι ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε με μόνο ένα κλικ.Μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς τις καρτέλες πλοήγησης όπως σας αρέσει, έτσι ώστε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά να βρίσκονται πιο κοντά σας.
 • Premium League: Κάθε εβδομάδα η Premium League προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για συγκεκριμένα παιχνίδια.Τοποθετήστε 4 αγώνες από την επιλογή Premium League, και πάρτε τις υψηλότερες αποδόσεις.
 • Στοιχηματικές Αγορές: Αναζητήστε πληθώρα στοιχηματικών επιλογών από τα Πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν. Οι αγορές ξεπερνούν σε πολλές λιγκες τις 500+.

Meridian mobile για Android & iOS

Meridianbet Mobile Site

Αν δεν θέλετε να προχωρήσετε στο κατέβασμα της εφαρμογής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το mobile site της εταιρίας που θα το βρείτε στη διεύθυνση h . Η εμφάνιση και το περιεχόμενο είναι ακριβώς το ίδιο με την desktop έκδοση, οπότε τίποτα δεν θα ξενίσει το μάτι σας. Και φυσικά όλες οι επιλογές βρίσκονται εκεί.

Είναι γρήγορο και εύχρηστο όπως άλλωστε και κάθε άλλη επιλογή που προσφέρει η meridianbet.Στο mobile site  επίσης θα βρείτε διαθέσιμες τις υπηρεσίες του desktop version όπως :

 • Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με πάνω απο 300-500+ αγορές στο ποδόσφαιρο και ειδικών στοιχημάτων.
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις με δικαιη γκανιότα σε όλα τα αθλήματα και τις λιγκες.
 • 100% Mπόνους Εγγραφής και Μπόνους σύστασης φίλων έως 150 ευρώ.
 • Δωρεάν Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω Viber και δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Telegram, Line και Signal.
 • Ανανεωμένη live betting πλατφόρμα με ειδικά στοιχήματα και αγορές.

Mobile Στοιχηματικές Αγορές στη Meridianbet

Η κάλυψη που παρέχει η  στις ποδοσφαιρικές αγορές ειδικά των μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία Premier League ,  Iσπανία La Liga , Ιταλία Serie A , Γερμανία Bundesliga) κρίνεται από εξαιρετικά ικανοποιητική έως εντυπωσιακή.Aκόμα και στους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος οι αγορές είναι κοντά στις 600 ανά αγώνα.

Φυσικά όλες αυτές οι αγορές «χωρούν» και στην mobile app εφαρμογή. Αλλά και οι υπόλοιπες στοιχηματικές επιλογές απλώνονται εύκολα μπροστά σας, αρκεί να πατήσετε την επιλογή «μενού» στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας.

Καλαθόσφαιρατένις, βόλεϊ, χόκεϊ επί πάγου, αλπικό σκι, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, στίβο, μπάντμιντον, μπάντι, μπέιζμπολπυγμαχία, ποδηλασία, Eurovision, φούτσαλ, γκολ, χειροσφαίριση και πολλά άλλα ακόμα προσφέρονται καθώς κατεβαίνετε προς τα κάτω. Μια ολοκληρωμένη και πλήρης εμπειρία.

Mobile Live Στοίχημα

Με το που «ανοίγετε» την εφαρμογή όλοι οι κορυφαίοι αγώνες που διεξάγονται εκείνη τη στιγμή βρίσκονται μπροστά σας για να επιλέξετε αυτόν ή αυτούς της αρεσκείας σας. Πρώτη επιλογή φυσικά το 12Χ αλλά πατώντας πάνω ανοίγονται όλες οι υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές. Οι οποίες ανάλογα με τον αγώνα είναι πραγματικά πολλές.

Στο πάνω μέρος της οθόνης θα βρείτε χρήσιμα στατιστικά που θα σας βοηθήσουν στην απόφαση σας για στοιχηματισμό. Επίσης χρήσιμος είναι και ο χρωματισμός (πράσινος ή κόκκινος) στις αποδόσεις που καταγράφουν την αυξομείωση τους. Ακόμα και αν δεν έχετε «ζωντανή» άποψη για τον αγώνα μέσω live streaming, μπορείτε με βάση τα διαθέσιμα εργαλεία να έχετε μια χρήσιμη εικόνα για τους αγώνες.

Οι παικτες στο live θα βρουν μια μεγάλη γκάμα από αθλήματα και αγώνες. Εκτός από τα εμπορικές λίγκες (Premier Αγγλίας , La Liga Ισπανίας , ΚΟΠ Κύπρος , UEFA Champions League , NBA , NHL , κ.α) , μπορείτε να στοιχηματίσετε live και σε λιγότερες προβεβλημένες διοργανώσεις όπως για παράδειγμα Premier League Αιγύπτου , τουρνουά Challenger τένις, ΑΒΑ League στο μπάσκετ , KHL Ρωσία χόκεϊ στον πάγο , Superleague Ρωσίας και Σερβίας στο βόλεϊ , και πολλά άλλα.

Meridian mobile για Android & iOS

Meridianbet Mobile Μπόνους και Προσφορές

Οι προσφορές είναι ένας από τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν έναν παίκτη του στοιχήματος να κάνει εγγραφή στη .

Το βασικό στοιχείο έναντι του ανταγωνισμού είναι το γεγονός ότι προσφέρει έξτρα κίμνητρο για τους χρήστες της mobile εφαρμογής προσφέροντας mobile application bonus έως 15 ευρώ για το 1ο σας mobile στοίχημα.Ας δούμε και τιος υπόλοιπες προσφορές και τα μπόνους που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες στο mobile της meridianbet cy :

 • Aντίστροφο Σκορ Μπόνους έως 200%: Επιλέξτε “Ακριβές Σκορ” σε οποιοδήποτε αγώνα από τα πρωταθλήματα της England Premier League – Germany Bundesliga – Italy Serie A – Spain La Liga – Champions League – Europa League. Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίστροφο του στοιχήματος σας, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμά σας μέχρι 200%.
 • Monday Βonusday: Δημιουργήστε i.ένα κερδισμένο στοίχημα που περιλαμβάνει ii.4 ή περισσότερα γεγονότα iii.στην υψηλότερη συνολική απόδοση και κερδίστε €50 επιπλέον κάθε Δευτέρα
 • Mπόνους Σύστασης Φίλων έως 150€ :  Προτείνετε σε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην  και θα λάβετε €10 μπόνους. Εχετε δικαίωμα λήψης bonus για σύσταση μέχρι 15 φίλους.
 • Social Media Bonus: Αν είστε λάτρης των social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Public Chat, You Tube), ακολουθήστε τη Meridianbet, απαντήστε σωστά στους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται και λάβετε Μπόνους.
 • Τurbo Payout: Dυνατότητα για άμεση καταβολή των κερδών σας σε περίπτωση που έχουν επαληθευτεί τουλάχιστον 3 κερδισμένα στοιχήματα στο δελτίο σας.
 •  Στοίχημα μέσω Τηλεφώνου : Μέσω της mobile app εφαρμογής για συσκευές iOS μπορειτε να δείτε τις αποδόσεις και να στοιχηματίσετε και μέσω του Apple Watch

Mobile Live Streaming

Μια από τις χτυπητές αδυναμίες της  ήταν η απουσία υπηρεσίας live streaming. Οχι πλέον καθώς φρόντισε και την ενέταξε και αυτή στις υπόλοιπες παροχές της. Βέβαια δεν υπάρχει όπως σε άλλες εταιρείες καθολική κάλυψη κάποιας κατηγορίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε απλώς επιλεγμένες – και συνήθως αυτές που ξεχωρίζουν – αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως Premier League, La Liga, Bundeslia, Serie A και άλλα.

Eκτός από ποδόσφαιρο θα βρείτε αγώνες μπάσκετ από το ΝΒΑ , την Euroleague και τη FIBA Champions League μεταξύ άλλων.Επίσης παιχνίδια τένις από το τουρνουά Challenger όπως επίσης και αγώνες χόκεϊ στον πάγο απο τη Ρωσική KHL.

Καταθέσεις και Αναλήψεις – Τρόποι Πληρωμών

Η  είναι σύγχρονη, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση «μεταφράζεται» γρήγορα, εύκολα και απλά. Με αυτό τον τρόπο διεκπεραιώνονται όλες οι συναλλαγές σας, ακριβώς όπως θα τις κάνατε και μπροστά στην οθόνη του desktop σας. Και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια, κάτι που έτσι και αλλιώς εγγυάται η εταιρεία.Οι διαθέσιμοι τρόποι συναλλαγών και μέσω mobile είναι :

 • Χρεωστική ή πιστωτική Κάρτα τύπου Visa , Mastercard , Maestro και American Express
 • Τραπεζικό Έμβασμα
 • Paysafecard (My Paysafe e-wallet)
 • Blueberry (Voucher ή e-wallet)
 • Skrill (e-wallet)
 • Neteller (e-wallet)
 • Μuchbetter (e-wallet)

Meridianbet Mobile – Προσωπική Άποψη και Αξιολόγηση

Γρήγορη με απόλυτα πρακτική σχεδίαση και λογική η εφαρμογή, σίγουρα θα σας καλύψει για κάθε χρήση που θέλετε. Το κόκκινο και άσπρο που κυριαρχεί είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο ώστε να μην κουράζει το μάτι και να δημιουργεί ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η  δείχνει ότι δεν της φτάνει ένας ηγετικός ρόλος ως regional στοιχηματική εταιρία και θέλει να πλασαριστεί ανάμεσα στους μεγάλους παγκόσμιους παίκτες. Και αν η θέση του πλασαρίσματος κρίνεται από «λεπτομέρειες» όπως η εφαρμογή για κινητές συσκευές, μάλλον μπορούμε να προβλέψουμε ότι βρίσκετε στο σωστό δρόμο.

Meridian mobile για Android & iOS

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

winmasters cy bonus

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

bet365cy-bonus

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις