Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 31/10, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΕΛ ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1+UNDER 3.5 GOAL @2.07 Stoiximan

Η ΑΕΛ είναι το φαβορί, αλλά ο άσος προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα. Βελτιωμένος αμυντικά ο Ερμής Αραδίππου θα παίξει μαζικά άμυνα, περιμένουμε μία οριακή νίκη των γηπεδούχων. Επιλογή το combo 1+Under 3.5 Goal με 2.07 απόδοση.

ΑΕΛ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΛ: Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ισοφαρίστηκε στο 34ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και βρήκε τη λύση στο 64′. Μετά από οκτώ αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα έχει μαζέψει 15 βαθμούς, απέχει στο -4 από την κορυφή, αλλά με ματς παραπάνω. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

 

ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Νίκησε 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 84ο λεπτό, χρονικό σημείο που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να αντιδράσουν. Σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, ηττήθηκε μία φορά σε τέσσερις αγωνιστικές. Απολογισμός: δύο νίκες και μία ισοπαλία, η συγκομιδή των 10 πόντων σε οκτώ παιχνίδια κρίνεται ικανοποιητική.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΠΟΕΛ v ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χ2 @1.63 bet365

Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, οδηγεί χωρίς δεύτερη σκέψη σε ποντάρισμα υπέρ του Απόλλωνα Λεμεσού. Επιλογή το Χ2 με 1.63 απόδοση.

ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 18:30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΕΛ: Ηττήθηκε 2-0 από την Ανόρθωση εκτός έδρας, συνεχίζοντας τις προβληματικές εμφανίσεις. Αποτέλεσμα που ώθησε τη διοίκηση να απομακρύνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στο ματς Κυπέλλου και τη νίκη 4-0 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, κάθισαν στον πάγκο οι υπηρεσιακοί Λούκας Χατζηλούκας και Νούνο Μοράις. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με τον Μικ Μακάρθι, ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στην Κύπρο και θα παρακολουθήσει το ματς του Σαββάτου (31/10)

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επικράτησε άνετα εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Σε εξαιρετική κατάσταση επέκτεινε το νικηφόρο σερί σε έξι αγωνιστικές, έχει να χάσει βαθμούς από το ματς της πρεμιέρας (22/08) και το 1-1 με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Παραμένει σταθερά στην κορυφή με 19 βαθμούς, όσους έχει και η Ανόρθωση, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Σκόραρε και στις επτά φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις