ΑΠΟΕΛ - Σουτγιέσκα Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Τσεκάρει την πρόκριση με 1.95

O ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στις 20.00μμ στo «ΓΣΠ» τη Σουτγιέσκα, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Κύπριων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΑΠΟΕΛ vs ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ UNDER 3.5 ΓΚΟΛ @1.95

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο ΑΠΟΕΛ υπερέχει σε όλους τους τομείς και δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο η Σουτγιέσκα. Οι Κύπριοι λογικά θα ντουμπλάρουν τις νίκες, πιθανολογώ πως θα το πράξουν δίχως να ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Επιλογή ο άσος συνδυαστικά με τα λίγα τέρματα, σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό.

ΑΠΟΕΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπήκε με το δεξί στη σεζόν, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Σουτγιέσκα και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Το γκολ ήρθε λίγο πριν βγει το ημίχρονο, με τον Ντε Βιντσέντι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. «Ξέρουμε ποια ομάδα παίζουμε. Είχαμε μια καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι. Ότι και να συμβεί αύριο έχουμε τις λύσεις να το ανατρέψουμε. «Πρέπει να είμαστε συμπαγείς. Να έχουμε σωστή ανάπτυξη και να αποφύγουμε τα λάθη. Πρέπει να έχουμε γρήγορες αποφάσεις στο παιχνίδι και δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκα. Πρέπει να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο, θα είναι αυτοκτονία αν δεν το κάνουμε αυτό. Πρέπει να τους βάλουμε δύσκολα. Είδαμε πως παίζει η Σουτιέσκα. Πρέπει να βρούμε χώρους και να έχουμε κατοχή της μπάλας»

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμφανώς κατώτερη στο πρώτο παιχνίδι, είχε τον τίτλο του απόλυτου αουστάιντερ και επιβεβαίωθηκε με την ήττα 1-0. Πλέον έχει βουνό να σκαρφαλώσει στη ρεβάνς της Λευκωσίας, χρειάζεται ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση. Ο τεχνικός των Μαυροβούνιων, Νίκολα Ρακόγιεβιτς στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτουνοι γηπεδούχοι και παράλληλα έκανε λόγο για τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν στην Κύπρο. «Ναι περιμένουμε να είναι διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε τους παίκτες για να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να πετύχουμε. Και ο ΑΠΟΕΛ επίσης μπορεί να αλλάξει πράγματα. Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο μια καλή εμφάνιση, και έχω το δικαίωμα μετά την εμφάνιση να πιστεύω πως μπορούμε και θα φανεί αύριο» σχολίασε ο 61χρονος προπονητής.

ΑΠΟΕΛ - ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις