ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ασιατικό χάντικαπ στοίχημα γκολ 0.0 αποδόσεις bet365 cy

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Ασιατικό Χάντικαπ στο Στοίχημα

Τα χάντικαπ βρίσκονται εδώ και καιρό στη στοιχηματική καθημερινότητα, αλλά πέραν του ευρωπαϊκού που είναι το πιο συνηθισμένο και εύκολο, υπάρχει και το πιο περίπλοκο ασιατικό.

Το ασιατικό στοίχημα το συναντάμαι τόσο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ όσο σε άλλα αθλήματα (τένις , βόλλευ,κ.α). Το πιο συνηθισμένο χάντικαπ είναι το ασιατικό στα γκολ (0.0 , +0.5 , -0.5 , +1.5 , -1.5). Οι αποδόσεις στα χάντικαπ στοιχήματα προσαρμώζονται με βάση στατιστικά και μη δεδομένα (φόρμα , προϊστορία , μέσοι όροι στα γκολ , κ.α) .

 

Φυσικά δεν είναι πυρηνική φυσική, πρέπει, όμως, να ξέρουμε κάποιες γενικές αρχές προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που ποντάρουμε είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να παίξουμε.Για αυτό το λόγο παρακάτω θα σας εξηγήσουμε όλες τις μορφές ασιατικού χάντικαπ:

Χάντικαπ +Χ (όπου Χ ακέραιος αριθμός: 0, 1, 2, 3)

Προσθέτουμε το Χ στα τέρματα της ομάδας που έχουμε παίξει και τότε βγαίνει το αποτέλεσμα του χάντικαπ, το οποίο καταχρηστικά ονομάζουμε ειδικό αποτέλεσμα.

 

Αν στο ειδικό αποτέλεσμα η ομάδα που έχουμε ποντάρει έχει νικήσει, τότε έχουμε κερδίσει. Αν το ειδικό αποτέλεσμα είναι ισοπαλία, τότε το ποντάρισμά μας επιστρέφεται. Αν το ειδικό αποτέλεσμα είναι ήττα για την ομάδα που έχουμε ποντάρει, τότε χάνουμε τα πονταρισθέντα χρήματα.

Παράδειγμα με Ασιατικό Στοίχημα +1

 • Στην αναμέτρηση της Premier League Μάντσεστερ Γιουντάιτεντ-Λίβερπουλ παίζουμε Λίβερπουλ στο +1.
 • Αν η Λίβερπουλ κερδίσει π. χ. 1-2, το ειδικό αποτέλεσμα είναι 1-3, άρα έχουμε κερδίσει.
 • Αν το ματς έρθει ισόπαλο, π.χ. 0-0, το ειδικό αποτέλεσμα είναι 0-1, άρα έχουμε κερδίσει.
 • Αν η Λίβερπουλ χάσει με ένα γκολ διαφορά π.χ. 2-1, το ειδικό αποτέλεσμα είναι 2-2, άρα επιστρέφεται όλο το ποντάρισμα.
 • Αν η Λίβερπουλ χάσει με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά π.χ. 3-1, το ειδικό αποτέλεσμα είναι 3-2, άρα έχουμε χάσει τα χρήματα που ποντάραμε.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

Χάντικαπ -Χ (όπου Χ ακέραιος αριθμός: 0, 1, 2, 3)

Σε αυτή την περίπτωση αφαιρούμε το Χ από τα τέρματα της ομάδας που έχουμε ποντάρει και βγαίνει το ειδικό αποτέλεσμα.

Αν το ειδικό αποτέλεσμα είναι ήττα για την ομάδα που έχουμε ποντάρει, τότε χάνουμε. Αν το ειδικό αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα. Αν το ειδικό αποτέλεσμα είναι νίκη για την ομάδα μας, τότε κι εμείς κερδίζουμε. 

Παράδειγμα με Ασιατικο Χάντικαπ -1

 • Σε αναμέτρηση της Serie A Μίλαν - Γιουβέντους παίζουμε Γιουβέντους στο -1.
 • Αν η Γιουβέντους χάσει με οποιοδήποτε σκορ ή το ματς έρθει ισόπαλο με οποιοδήποτε σκορ, χάνουμε.
 • Αν η Γιουβέντους νικήσει με ένα γκολ διαφορά, π. χ. 1-2, το ειδικό αποτέλεσμα είναι 1-1, άρα το ποντάρισμα επιστρέφεται.
 • Αν η Γιουβέντους νικήσει με περισσότερα του ενός γκολ διαφορά, π.χ. 1-3, το ειδικό αποτέλεσμα είναι 1-2, άρα κερδίζουμε.

Χάντικαπ +Ψ,5 (όπου Χ ακέραιος αριθμός: 0, 1, 2, 3)

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε επιλέξει νικήσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με διαφορά μικρότερη ή ίση του Ψ, τότε κερδίζουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει με διαφορά μεγαλύτερη του Ψ, τότε χάνουμε. 

Παράδειγμα με Ασιατικο Χάντικαπ +1.5

 • Σε αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουντάιτεντ - Λίβερπουλ ποντάρουμε Λίβερπουλ στο +1,5
 • Σε περίπτωση που η Λίβερπουλ νικήσει με οποιοδήποτε σκορ (0-1 , 1-2,κ.α), το ματς έρθει ισόπαλο (0-0 , 1-1,2-2,κ.α) ή η Λίβερπουλ χάσει με ένα γκολ διαφορά (1-0 , 2-1 , 3-2, κ.α),τότε κερδίζουμε.
 • Αν η Λίβερπουλ χάσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά (2-0 , 3-1 , 4-1), τότε χάνουμε.
 • Αν το χάντικαπ είναι στο +0,5, τότε κερδίζουμε αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει δεν χάσει.

Χάντικαπ -Ψ,5 (όπου Χ ακέραιος αριθμός: 0, 1, 2, 3)

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε επιλέξει χάσει, έρθει ισόπαλη ή νικήσει με διαφορά μικρότερη ή ίση του Ψ, τότε χάνουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη του Ψ, τότε κερδίζουμε. 

Παράδειγμα με Ασιατικο Χάντικαπ -1.5

 • Σε αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Λίβερπουλ ποντάρουμε Λίβερπουλ στο -1,5
 • Αν η Λίβερπουλ χάσει (1-0 , 2-1,κ.α) νικήσει με ένα γκολ (0-1 , 1-2, κ.α) ή το ματς έρθει ισόπαλο (0-0 , 1-1 , 2-2,κ.α), τότε χάνουμε.
 • Αν η Λίβερπουλ νικήσει με διαφορά δύο ή περισσότερων τερμάτων (0-2 , 1-3 , 1-4 , κ.α), τότε κερδίζουμε.
 • Αν το χάντικαπ είναι στο -0,5, τότε χάνουμε αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει δεν νικήσει.

Ασιατικό Χάντικαπ 0.0 (Draw No Bet)

Ουσιαστικά είναι ίδιο με το draw no bet (Ισοπαλία όχι Στοίχημα).Καλύτερη γκανιότα (τις περισσότερες φορές) ελέω ασιατικού χάντικαπ.

Παράδειγμα με Ασιατικο Χάντικαπ Στοίχημα 0.0

 • Ποντάρετε στο ασιατικό χάντικαπ 0:0 στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ.
 • Ο άσσος στο 0:0 προσφέρεται στο 6.40 και ποντάρετε 10€.
 • Αν η Γουέστ Χαμ κερδίσει, τότε κερδίζουμε 54€ καθαρό κέρδος.
 • Αν το ματς έρθει ισόπαλο, τότε επιστρέφονται τα 10€.
 • Αν κερδίσει η Λίβερπουλ χάνουμε τα 10€.

Ασιατικό Χάντικαπ +1.75

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, τότε κερδίζουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει με ακριβώς δύο γκολ διαφορά, τότε χάνουμε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Αν χάσει με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε χάνουμε.

Χάντικαπ -1.75

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει, έρθει ισόπαλη ή νικήσει με ένα γκολ διαφορά, τότε χάνουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με ακριβώς δύο γκολ διαφορά, τότε κερδίζουμε το μισό ποντάρισμα, ενώ το άλλο μισό μας επιστρέφεται. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε κερδίζουμε.

Χάντικαπ +1.25

: Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει, νικήσει ή έρθει ισόπαλη, τότε κερδίζουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, τότε επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό κερδίζει. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε χάνουμε.

Χάντικαπ -1.25

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει ή έρθει ισόπαλη, τότε χάνουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, τότε το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό χάνεται. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε κερδίζουμε.

Χάντικαπ +0.75

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει ή έρθει ισόπαλη, τότε κερδίζουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, τότε το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό χάνεται. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε χάνουμε.

Παράδειγμα με Ασιατικο Χάντικαπ -0.5

 • Σε αναμέτρηση Φιορεντίνα – Νάπολι ποντάρουμε 10 ευρώ στην Nάπολι στο -0,5 με απόδοση 1.95.
 • Το τελικό αποτέλεσμα βρίσκει την Νάπολι να κερδίζει με 0-1.
 • Κερδίζουμε με καθαρό κέρδος 9.50€.
 • Αν η Νάπολι δεν κερδίσει τότε χάνουμε 10€.

Χάντικαπ -0.75

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει ή έρθει ισόπαλη, τότε χάνουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, τότε το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό κερδίζει. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε κερδίζουμε.

Χάντικαπ +0.25

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει, τότε κερδίζουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει έρθει ισόπαλη, τότε το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό κερδίζει. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει, τότε χάνεται το ποντάρισμα.

Χάντικαπ -0.25

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχουμε ποντάρει χάσει, τότε χάνουμε. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει έρθει ισόπαλη, τότε το μισό ποντάρισμα επιστρέφεται και το άλλο μισό χάνεται. Αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει νικήσει, τότε κερδίζουμε.

 

*Σημαντική σημείωση : Όταν γράφουμε χάνουμε, εννοούμε χάνουμε όλο το ποντάρισμα. Όταν γράφουμε κερδίζουμε, εννοούμε ότι παίρνουμε την απόδοση στην οποία έχουμε παίξει.

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις