Αταλάντα - Λάτσιο Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

«Μπεργκαμάσκι» με διπλασιασμό στον τελικό

H Αταλάντα αντιμετωπίζει στις 21.45μμ στο «Ολίμπικο» τη Λάτσιο στα πλαίσια του τελικού στο Κύπελλο Ιταλίας.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ vs ΛAΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ (1Χ) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ @2.00

Ο τελικός προσφέρεται σε ισορροπημένο σετ, ωστόσο κατά τη γνώμη μου υπάρχει έστω και οριακό φαβορί. Η Αταλάντα κάνει εξαιρετική σεζόν και δικαιούται να κατακτήσει ένα τίτλο. Η Λάτσιο προ ημερών δέχθηκε τρία γκολ εντός έδρας από τους «μπεργκαμάσκι» στο πρωτάθλημα, πιθανολογώ πως έχει και την ψυχολογία υπέρ της. Επιλογή το 1Χ συνδυαστικά με τα γκολ, καλύπτοντας το σενάριο του πιθανού 1-1 στην κανονική διάρκεια.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Zουν μεγάλες στιγμές στο Μπέργκαμο, μέσα σε δύο εβδομάδες διεκδικεί δύο σημαντικότατους στόχους. Αρχικά την κατάκτηση του Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά το μακρινό 1962–63. Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος, στα προημιτελικά πέταξε εκτός τη Γιουβέντους με το εντυπωσιακό 3-0. Στη συνέχεια ήρθε στο δρόμο η Φιορεντίνα, πήρε ισοπαλία 3-3 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και στη ρεβάνς επικράτησε 2-1. Προέρχεται από το 2-1 στη Σέριε Α κόντρα στην Τζένοα, παραμένει σταθερά στην τετράδα και βρίσκεται στο +3 από τους διώκτες της.

Παραμένει αήττητη για 13 διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Σε ακόμα μία αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Τολόι (βασικός στόπερ), λόγω τραυματισμού.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΛAΤΣΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσπαθεί να σώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου θα της δώσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Δίκαια βρίσκεται στη διεκδίκηση ενός τίτλου, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Ίντερ και Μίλαν στις προηγούμενες υποχρεώσεις. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο είχε το μομέντουμ υπέρ της, πλέον η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετκή. Στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω στο μάχη της Ευρώπης, βρίσκεται στο -4 από την εξάδα. Προέρχεται από εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στην Κάλιαρι, στο φινάλε αν δεν κατακτήσει το Κόπα Ιτάλια δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Ευχάριστα τα νέα για τον Σιμόνε Ιντζάκι, αφού είδε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (βασικός μέσος) να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Πρακτικά χωρίς απουσίες και θα παραταχθεί με όλα τα όπλα, που διαθέτει ο Ιταλός τεχνικός.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛAΤΣΙΟ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις