Βασιλεία - ΑΠΟΕΛ Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Για την τιμή των όπλων οι «γαλαζοκίτρινοι»

H Βασιλεία υποδέχεται στις 19.55μμ στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» τον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ των Ελβετών για τη φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

OVER 2.5 ΓΚΟΛ @2.02

Tυπική διαδικασία η ρεβάνς στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», δύσκολα ανατρέπεται το 3-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Θα το παλέψει όσο μπορεί και να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την Ευρώπη, τη στιγμή που η Βασιλεία θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος. Το Over 2.5 προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού και αξίζει να ρισκάρουμε.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο «ΓΣΠ», δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Θα πρέπει να γίνει θαύμα για να αποκλειστεί, έκανε τη δύσκολη δουλειά πριν από μία εβδομάδα με πειστικό τρόπο. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με αντίπαλο τη Σερβέτ. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 17ο λεπτό, στη συνέχεια χαλάρωσε και τιμωρήθηκε με ισοφάριση.

Μετράει μία νίκη σε έξι (μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες) αγωνιστικές, η διαφορά από την κορυφή βρίσκεται στο -5 στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΠΟΕΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη Βασιλεία και έχει βουνό να σκαρφαλώσει. Αμυντικά παρουσιάστηκε ασταθής, πίσω στο σκορ από το 16ο λεπτό στη συνέχεια ρίσκραρε περισσότερο και στο διάστημα 53'-66' τέθηκε νοκ άουτ. Με κάκιστη ψυχολογία από την ήττα, έπεσε θύμα έκπληξης στο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 2-0 από την Πάφο. Είχε ευκαιρίες να προηγηθεί και δεν τις εκμεταλλεύθηκε, στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε κουρασμένος και δέχθηκε δύο (57', 68') τέρματα.

Βρίσκεται στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, την Κυριακή (01/03) υποδέχεται την Ομόνοια στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις