bet365 ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΜΠΟΝΟΥΣ* ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

bet365 ιππόδρομος μπόνους προσφορά αποδόσεις

Τί είναι η bet365 προσφορά στον Ιππόδρομο (Καλύτερες Εγγυημένες Αποδόσεις)

Η bet365 προσφέρει στους πελάτες την προσφορά BOG (Best Odds Gurantted) ή αλλιώς τις καλύτερες εγγυημένες απόδοσεις σε ιπποδρομιακό στοίχημα.

Στην πράξη σημαίνει ότι αν στοιχηματίσετε σε ένα άλογο σε απόδοση μικρότερη από αυτή που θα κλείσει η αγορά της συγκεκριμένης ιπποδρομίας , τότε θα λάβετε και εσείς την υψηλότερη προσφερόμενη απόδοση.

Αν η τιμή εκκίνησης του αλόγου είναι 10 και εσείς αγοράσατε στο 8 , τότε το στοίχημα σας θα διευθετηθεί στην απόδοση 10 και αν κερδίσετε θα πληρωθείτε στην υψηλότερη απόδοση 10 και όχι στο 8.

Πώς λειτουργεί η bet365 Προσφορά Καλύτερες εγγυημένες απποδόσεις
 • 1o Bήμα: Τοποθετήστε ένα στοίχημα σε οποιαδήποτε Ιπποδρομία, λαμβάνοντας την τιμή για την επιλογή σας.

 • 2o Bήμα: Αν η επιλογή σας νικήσει και η SP (Αρχική Τιμή - Απόδοση κατά την έναρξη της κούρσας) είναι μεγαλύτερη, θα σας πληρώσουμε στις μεγαλύτερες αποδόσεις.

 • 3o Bήμα: Η προσφορά ισχύει μόνο για στοιχήματα που τοποθετούνται σε αγορές Προκαθορισμένων Αποδόσεων για Νίκη και Each-Way και αγορές Ενισχυμένων Όρων Πλασέ. Οι Αυστραλασιατικές κούρσες εξαιρούνται.

  bet365 Ιππόδρομος

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις Προσφοράς

 • Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

   

 • Η προσφορά ισχύει μόνο για στοιχήματα που τοποθετούνται σε αγορές Προκαθορισμένων Αποδόσεων για Νίκη και Each-Way και αγορές Ενισχυμένων Όρων Πλασέ. Όλες οι άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Προσαρμοσμένων Όρων Πλασέ (Each Way Extra), Μακροχρόνιων στοιχημάτων (εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά) και του Tote/Pari-Mutuel (στοιχήματα και μερίσματα), εξαιρούνται από αυτή την προσφορά. Όλες οι Αυστραλασιατικές κούρσες εξαιρούνται.

Παράδειγμα bet365 Καλύτερες Εγγυημένες Αποδόσεις (20ευρώ)

 • Έστω ότι ποντάρουμε 20 ευρώ με απόδοση 10 στο άλογο Graineyhill ως νικητή της κούρσας 4.35 Fairyhouse (23/02 , Race 6).
 • Λίγο πριν την έναρξη της ιπποδρομίας η απόδοση του αλόγου ανέβηκε στο 13.
 • To άλογο μας κέρδισε την κούρσα και θα πληρωθούμε σε απόδοση 13 (και όχι στο 10 που ήταν το αρχικό σας ποντάρισμα).
 • Πληρούμε τις προϋποθέσεις της προσφοράς της bet365 και θα πληρωθούμε την υψηλότερη απόδοση δηλαδή 20ευρώX13=260€ αντί για 200€.

Πληρώντας τις προϋποθέσεις

 1. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους και επιλεγμένους πελάτες. Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα των διαθέσιμων προσφορών σας, κάνοντας είσοδο και επιλέγοντας τον τομέα Προσφορές στο κινητό ή στον Η/Υ. Η bet365 διατηρεί μια καταγραφή της επικοινωνίας με πελάτες σχετικά με το δικαίωμα σε προσφορές και αυτή η καταγραφή, συμπεριλιμβανομένης της ημερομηνίας και ώρας οποιωνδήποτε περιορισμών έχουν επιβληθεί, θα είναι τελική στην περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας.
 2. Η προσφορά ισχύει για στοιχήματα που τοποθετούνται σε αγορές Προκαθορισμένων Αποδόσεων για Νίκη και Each-Way και αγορές Προνομιακού Πλασέ μόνο.
 3. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις κούρσες όπου προσφέρουμε στοιχηματισμό σε Νίκη και Each-Way.
 4. Όπου δεν δηλώνεται μια γενική SP, αν η τιμή της bet365 κατά την έναρξη της κούρσας είναι μεγαλύτερη από τη τιμή που έχει ήδη ληφθεί, το στοίχημά σας θα διευθετείται στην υψηλότερη τιμή.
 5. Περιορισμοί

 6. Οι προσαρμοσμένοι όρων πλασέ (Each Way Extra), τα Μακροχρόνια στοιχήματα (εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά) και το Tote/Pari-Mutuel (στοιχήματα και μερίσματα), εξαιρούνται από αυτή την προσφορά. Όλες οι Αυστραλασιατικές κούρσες εξαιρούνται.
 7. Οι αγορές Προσαρμοσμένων Όρων Πλασέ (Each Way Extra) αναφέρονται στις τιμές που δεν ταιριάζουν με την αγορά Νίκη και Each Way η οποία παρουσιάζεται στην καρτέλα Προκαθορισμένων Αποδόσεων της κάρτας κούρσας, είτε επειδή η τιμή έχει ληφθεί από την καρτέλα Each Way Extra ή οι όροι πλασέ για το στοίχημα έχουν προσαρμοστεί μέσω του δελτίου στοιχήματος. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε τέτοιους όρους δεν θα μετράνε για αυτή την προσφορά.
 8. Γενικά Η bet365 μπορεί να ζητήσει πίσω οποιοδήποτε ποσό μπόνους, Δωρεάν Στοιχήματα ή ενισχυμένες πληρωμές που έχουν αποδοθεί εσφαλμένα.
 9. Η bet365 μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβεί σε μικρές τροποποιήσεις αυτής της προσφοράς για να διορθώσει τυπογραφικά λάθη ή να βελτιώσει τη σαφήνεια ή την εμπειρία του πελάτη και μπορεί να ακυρώσει αυτήν την προσφορά για νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους.
 10. Οι υπάλληλοι, εργαζόμενοι και διευθυντές της bet365, οι διαφημιστικές ή άλλες εταιρείες, οι αδειούχοι και αδειοδότες, οι πάροχοι υπηρεσιών και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες δεν θα δικαιούνται την προσφορά. Οι ίδιοι όροι θα ισχύουν για τις οικογένειες αυτών των προσώπων.
Πώς μπορείτε να παρακολουθείσετε Live Stream Ιπποδρομίες (iPhone,iPad, Android)
 • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.

 • 2ο Bήμα: Παίξτε ένα στοίχημα για τουλάχιστον €0,50 νίκη ή €0,25 each-way (ή ισότιμο σε άλλο νόμισμα) στις επιλογές σας - αυτό ισχύει για μονά και πολλαπλά στοιχήματα.

 • 3o Bήμα: Όταν έχει παιχθεί ένα στοίχημα που πληρεί τις προϋποθέσεις και η μετάδοση είναι διαθέσιμη (2 λεπτά πριν την εκκίνηση), κάντε κλικ στο εικονίδιο bet365 live stream . Δείτε από το δελτίο σας, την κάρτα κούρσας ή το ''Οι Ζωντανές Κούρσες Σας''. 

 • 4o Βήμα: Απολαύστε την κούρσα με την bet365.

  bet365 Ιππόδρομος

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις