ΜΠΟΝΟΥΣ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

100 μπονους εγγραφής στοίχημα βετ365 cy στοιχιμαν

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το 100% Μπόνους Εγγραφής στο Στοίχημα

Το Bonus εγγραφής ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία και είναι μια επιβράβευση των νέων παικτών από την εταιρία/bookmaker που επέλεξαν. Πρόκειται για διεθνής ορολογία, την οποία συναντάτε ως Stoixima Bonus, Μπόνους 1ης ΚατάθεσηςWelcome Bonus, Bet Bonus, Bonus Bet, Sign up Bonus και Welcome Package.

 

 

Είναι ο κυριότερος τρόπος προσέλκυσης νέων πελατών. Φυσικά οι στοιχηματικές εταιρείες με άδεια στην Κύπρο δεν αδιαφορούν και για τους παίκτες που έχουν ήδη στη φαρέτρα τους. Γι’ αυτούς υπάρχουν διάφορα μπόνους αφοσίωσης, ανάλογα με την κινητικότητα του στοιχηματικού τους λογαριασμού και την δραστηριότητα που έχουν ως παίκτες. Δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση, από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, κι αυτό είναι απολύτως λογικό.

Τι να προσέξετε στα Μπόνους Εγγραφής

Το ποσό (στοιχηματικό μπόνους) που προσφέρουν συνήθως οι bookmakers για να γλυκάνουν τον παίκτη, δεν είναι δώρο. Και δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα ανάληψη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι ανάληψης bonus, τους οποίους πρέπει να αποδεχτείτε και φυσικά να τηρήσετε για να πάρετε το προσφερόμενο ποσό.

 

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να είστε καλά ενημερωμένοι για όλα τα μπόνους των εταιριών (π.χ bet365 cy bonus , stoiximan cy bonus), πριν αρχίσετε να ποντάρετε τα χρήματά σας. Μην ξεχνάτε ότι χωρίς μπόνους, εφόσον κερδίσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεσα ανάληψη.

Παράδειγμα 100% Μπόνους Εγγραφής έως 100€*

 • Έστω ότι κάνετε μια νέα εγγραφή στο @Stoiximan cy.

 • Πραγματοποιείτε την 1η σας κατάθεση αξίας 100€.
 • Mε βάση το αρχικό μπόνους του στοίχιμαν δικαιούστε 100% bonus έως 100€ , άρα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας επιπλέον 100€ και θα έχετε συνολικά 200€ (100€ 1η κατάθεση + 100€ stoiximan cy bonus).
 • Αν κάνετε κατάθεση 200€ πάλι θα λάβετε ως μπόνους 100€ , διότι τα 100 ευρώ είναι το ανώτατο ποσό μπόνους
 (200€ 1η κατάθεση + 100€ stoiximan cy bonus).
 | 18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις , Πάιξτε Υπεύθυνα

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

Τι Τζίρο θα πρέπει να κάνετε για να δικαιούστε Ανάληψη

Κατ’ αρχάς τα welcome bonus διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Αν βάλετε 100€ και το μπόνους κατάθεσης είναι 100%, πρέπει να ελέγξετε πόσες φορές θα χρειαστεί να το στοιχηματίσετε. Ένας συνηθισμένος αριθμός wagering ή rollover είναι να ποντάρετε πέντε φορές το ποσό του μπόνους και της αρχικής κατάθεσης.

Παράδειγμα με Roll Over 5χ Κατάθεση + 5x Μπόνους

 • Αν κάνετε αρχική κατάθεση 100€ στο @Stoiximan cy μαζί με το 100% bonus εγγραφής θα έχετε 200€ στο λογαριασμό σας.

 • Με βάση τους Όρους του Μπόνους θα χρειαστεί να κάνετε στοιχηματικό τζίρο 5 φορές την κατάθεση (5x100€=500€) + 5 φορές το μπόνους (5x100€=500€).
 • Συνολικό ποσό τζίρου θα είναι τα 1000€.
 • Όταν θα έχετε πραγματοποιήσει τον παραπάνω τζίρο* θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αίτηση ανάληψης.

 • *εκτός από τζίρο θα πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένη ελάχιστη απόδοση (π.χ 1.65) , όπως επίσης και το rollover να πραγματοποιηθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως 90 ημέρες)


Μπόνους Εγγραφής και Αποδόσεις

Ένας άλλος σημαντικός όρος για να μετρήσει το μπόνους είναι ότι πρέπει να ποντάρετε σε συγκεκριμένες αποδόσεις. Αυτό πιθανότατα θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Ίσως σας αναγκάσει μάλιστα να καταλήξετε σε επιλογές, οι οποίες μπορεί να μην είναι συμφέρουσες ή να περιέχουν μεγαλύτερο ρίσκο.

 

Οι πιο μικρές αποδόσεις είναι συνήθως μεταξύ 1,50 και 2,00 που συναντάμαι για πάραδειγμα στο στοιχημαν μπόνους (1.65), στη winmasters cy bonus (1.80). Αν ποντάρετε sσε χαμηλότερη απόδοση (π.χ 140 , 1.50), το ποσό δεν θα μετρήσει στο rollover και σε κάποιες εταιρίες είναι πιθανό να χάσετε το μπόνους.

Μπόνους Εγγραφής και Διαθέσιμες Αγορές

Σε αρκετές εταιρίες, εκτός από τον περιορισμό που υφίσταται στις αποδόσεις, είναι πιθανό να συναντήσετε και περιορισμό στις αγορές. Για παράδειγμα, ασιατικά χάντικαπ ή ειδικά στοιχήματα ενδέχεται να μην γίνονται αποδεκτά από τους bookmakers.

 

Επιπλέον, κάποιοι άλλοι πάροχοι δεν προσφέρουν στο rollover πονταρίσματα σε live παιχνίδι, που είναι από τα πιο συναρπαστικά. Χώρια ότι δίνουν σημαντικό κέρδος γιατί οι αποδόσεις είναι πιο συμφέρουσες.Επομένως μεγάλη προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε προσοφοράς είτε αφορά μπόνους εγγραφής ή οποιαδήποτε άλλη.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

 • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
 • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
 • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

Μπόνους Εγγραφής και Τρόποι Κατάθεσης

Για να έχετε δικαίωμα στο μπόνους είναι απαραίτητο να διαβάσετε και τους όρους που αφορούν τις καταθέσεις στο λογαριασμό σας. Από εταιρία σε εταιρία διαφέρουν. Διαβάστε με προσοχή με ποιους τρόπους θα σας επιτρέψουν να το αποκτήσετε.

Κάποιες στοιχηματικές εταιρίες, για παράδειγμα, δεν προσφέρουν το μπόνους για καταθέσεις με ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill ή Neteller.

Πώς Ενεργοποιούμε το Μπόνους Εγγραφής

Στις περισσότερες στοιχηματικές η ενεργοποίηση της προσφοράς καλωσορίσματος γίνεται μέσω e-mail. Το στέλνετε στο τμήμα εξυπηρέτησης σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Συνήθως δεν πρέπει να υπερβείτε τις 48 ώρες, από τη στιγμή που θα βγει η προσφορά.

Αν δεν το πράξετε, θα χάσετε πιθανότατα το μπόνους. ή θα περιμένετε μήπως η εταιρεία το προσφέρει ξανά στο μέλλον.Σε κάποιες άλλες εταιρίες για να το ενεργοποιήσετε και να εμφανιστεί στο λογαριασμό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε έναν ειδικό κωδικό προσφοράς .

 

Με την αύξηση του ανταγωνισμού τα τελευταία χρόνια, οι προωθητικές ενέργειες γίνονται συνέχεια περισσότερες και προσφέρονται όλο και πιο ενισχυμένα πακέτα με μπόνους και όχι μόνο. Πληθαίνουν οι αγώνες με 0% γκανιότα, δίνονται διάφορα πριμ κατά καιρούς, όπως και επιστροφή πονταρίσματος αν σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι χωρίς γκολ (0-0).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις