Τσέλσι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

«Καθαρίζει» την πρόκριση με 1.87

Η Τσέλσι υποδέχεται στις 22.00μμ στο «Stamford Bridge» την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στη ρεβάνς του 1-1 για ημιτελικά στο Γιουρόπα Λιγκ.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΤΣΕΛΣΙ vs ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΤΣΕΛΣΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ OVER 2.5 ΓΚΟΛ @1.87

Η Τσέλσι παρουσιάζεται σοβαρή το τελευταίο διάστημα, παίρνει το ζητούμενο και έχει κάνει τη μισή δουλειά. Στη σημερινή ρεβάνς έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση, τη στιγμή που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αμυντικά βγάζει θέματα και δύσκολα θα αντέξει. Δείχνω εμπιστοσύνη στους «μπλε» του Λονδίνου, με την επιλογή το άσου συνδυαστικά με τα γκολ.

ΤΣΕΛΣΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικράτησε εντός έδρας 3-0 απέναντι στη Γουότφορντ, εξασφαλίζοντας την είσοδο στην τετράδα. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο Κέπα κράτησε το μηδέν με τον Ισπανό τερματοφύλακα να κάνει την απόκρουση της σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε το γκάζι, πέτυχε τρία τέρματα και έδειξε διάθεση για παραγωγικό ποδόσφαιρο. Η σεζόν θα εξελιχθεί με θετικό πρόσημο, σε περίπτωση κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 1-1 στο πρώτο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Εντός έδρας παραμένει αήττητη για 16 σερί υποχρεώσεις στον θεσμό. Ο Σάρι καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Ρούντιγκερ (στόπερ), Καντέ (χαφ) και Χάντσον Οντόι (μεσοπιθετικός).

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγική εμφάνιση στην έδρα της Λεβερκούζεν, διασύθηκε με 6-1 και πλέον τρέχει και δεν φτάνει. Το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης, αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου. Δέχθηκε όλα τα γκολ μέχρι το 36ο λεπτό, γλίτωσε τα χειρότερα με τις «ασπιρίνες» να ρίχνουν απόδοση στη συνέχεια. Καλείται να βρει λύσεις στο Λονδίνο, μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για να διεκδικήσει το εισιτήριο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Σκοράρει στα 23 από τα 24 τελευταία μας στον θεσμό, μοναδική φορά που απέτυχε στις 07/03 με το 0-0 κόντρα στην Ίντερ.

Ο κομβικός Αλέρ (επιθετικός) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Διαθέσιμος ο βασικός Ρέμπιτς (φορ).

ΤΣΕΛΣΙ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις