ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COMBO BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑTA

combo bet στοίχημα συνδυαστικά βετ365 στοιχιμαν

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Συνδυαστικά Στοιχήματα (ComboBet)

Καλές και all-time classic οι καθιερωμένες επιλογές με 1-Χ-2 και over/under στο στοίχημα, αλλά η πιο ανταγωνιστική απόδοση βρίσκεται αλλού. Τα combo bets προσφέρουν τις καλύτερες τιμές, ανεβάζουν την αδρεναλίνη και μαζί τα κέρδη, χωρίς να χρειάζεται μεγάλο ποντάρισμα.

 

Τα combo bets είναι συνδυαστικά στοιχήματα. Για την ακρίβεια πρόκειται για πονταρίσματα που συνδυάζουν στοιχηματικά γεγονότα και για να σας στείλουν στο ταμείο πρέπει να επαληθευτούν όλες οι προβλέψεις.

 

Οι περισσότερες on line betting εταιρίες που λειτουργούν με άδεια στην Κύπρο ρίχνουν πλέον μεγάλη βαρύτητα στο να συνδυάζουν δύο στοιχήματα και προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις, διότι οι παίκτες συνήθως τα προτιμούν.

Ποιές είναι οι βασικές επιλογές για combobet

Συνήθως το ένα από τα δύο στοιχήματα που συνδυάζονται είναι το τελικό αποτέλεσμα (1-Χ-2). Και οι παίκτες το ταιριάζουν είτε με γκολ (over/under 1,5) στην πιο απλή μορφή είτε με goal/no goal, δηλαδή να σκοράρουν ή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

 

Τα γκολ μπορεί να είναι περισσότερα από 1,5, 2,5 ή 3,5 ανάλογα με τις προσφορές σε κάθε εταιρία. Οσο πιο απίθανος μοιάζει ο συνδυασμός τόσο μεγαλύτερη και συμφέρουσα είναι η απόδοση.

Παράδειγμα Combo Bet Στοίχημα (1+Over2.5)

  • H Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ εντός έδρας. Ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ (π.χ. 2-1, 3-0, 3-1, 4-0 κ.α.) πληρώνει στο 1,78.
  • Αυτό είναι ένα combo bet με σχετικά καλή απόδοση, πολύ καλύτερη από το 1,29 που δίνει ο απλός «άσος» στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας.
  • Οπως είναι πολύ καλύτερη απόδοση η νίκη της Ντόρτμουντ χωρίς να δεχτεί γκολ από τη Φράιμπουργκ στο 2,20.(συνδυαστικό στοίχημα).

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

Combo Bet στo Ημίχρονο

Τα συνδυαστικά στοιχήματα δεν αφορούν μόνο το 90λεπτο. Η διπλή ευκαιρία 1Χ του πρώτου ημιχρόνου με over 1,5 γκολ (π.χ. 2-0, 1-1, 2-1, 2-2) προσφέρεται στο 2,31. (@Stoiximan).

Και το να κερδίζει η Ντόρτμουντ (γηπεδούχος) με over 1,5 γκολ (π.χ. 2-0, 2-1 ή και παραπάνω) τη Φράιμπουργκ φτάνει στο 2,50.Κατά τον ίδιο τρόπο οι εταιρίες προσφέρουν επιλογές και για το δεύτερο ημίχρονο.

Combobet με Γκολ/Γκολ και Over

Εξαιρετικά δημοφιλές combo bet είναι αυτό που συνδυάζει το να σκοράρουν οι δύο ομάδες και να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ. Σε πρωταθλήματα που υπάρχει παραγωγικότητα είναι μια καλή επιλογή.

Στο δικό μας παράδειγμα, στο Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ, ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει απόδοση 2,22. Αν τυχόν βάλετε μεγαλύτερο περιορισμό (π.χ. γκολ/γκολ και 2-3 γκολ) η απόδοση ανεβαίνει στο 4,60.

ComboBet με Ακριβή Διαφορά στα Γκολ

Σε άλλη εταιρία μπορείτε να βρείτε τη νίκη της Ντόρτμουντ με συνδυαστική επιλογή την ακριβή διαφορά των γκολ. Και εδώ οι αποδόσεις ποικίλουν και είναι πολύ υψηλότερες.

Παράδειγμα με ComboBet στη διαφορά των goals

  • Αν η Μπορούσια νικήσει τη Φράιμπουργκ με ένα γκολ διαφορά (π.χ. 1-0, 2-1, 3-2, 4-3) πληρώνεστε σε απόδοση 3,90 @ Stoiximan .
  • Με δύο γκολ διαφορά (π.χ. 2-0, 3-1, 4-2, 5-3) η τιμή είναι 4,15.
  • Με τρία γκολ διαφορα (3-0, 4-1, 5-2) πέφτει στο 3,05.

ComboBet με Αποτέλεσμα και Σκόρερ

Τελευταία έχουν εμφανιστεί και ειδικά combo στοιχήματα με νίκη, ισοπαλία ή ήττα και anytime ή πρώτο σκόρερ αγώνα.

Παράδειγμα Combo με τελικό αποτέλεσμα και σκόρερ

  • Η νίκη της Ντόρτμουντ επί της Φράιμπουργκ (με οποιοδήποτε σκορ) με anytime scorer τον Πάκο Αλκάθερ (πρώτο σκόρερ της ομάδας) δίνεται σε απόδοση 2,00 @ Stoiximan .
  • Αν τυχόν έχετε έμπνευση ότι μπορεί να σκοράρει κάποιος αμυντικός (π.χ. ο Πίστσεκ ή ο Ντιαλό) η τιμή εκτοξεύεται στο 7,25.

Στρατηγική στα ComboBets (Διάβασμα και Ένστικτο )

Το βέβαιο είναι ότι σε κάθε περίπτωση χρειάζεται καλό διάβασμα από τους παίκτες. Και αρκετή μελέτη στις αποδόσεις για να επιλέξετε τις καλύτερες. Πέρα από τη γνώση, υπάρχει πάντα και η έμπνευση. Στη νίκη με τον anytime scorer μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά funbet.

 

Ο Πίστσεκ που αναφέραμε παραπάνω αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και προωθείται συνέχεια στην επίθεση. Εχει καθοριστική συμμετοχή στον τρόπο που παράγει φάσεις η Ντόρτμουντ και διατηρεί σοβαρές πιθανότητες για να βρεθεί σε θέση εκτελεστή. Εννοείται ότι όσο πιο καλή είναι η απόδοση στα combo bets τόσο πιο μαζεμένο πρέπει να είναι το ποντάρισμα.

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις