ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Συναισθημάτων στο Στοίχημα

Αν υπήρχε οδηγός στοιχήματος, το μεγαλύτερο μέρος θα ήταν αφιερωμένο στη διαχείριση. Ο παίκτης που τζογάρει πρέπει να διαχειρίζεται με συγκεκριμένη στρατηγική το κεφάλαιό του. Όπως πρέπει να διαχειρίζεται σωστά το χρόνο του.

 

Κυρίως, όμως, αυτό που επιβάλλεται πάνω από όλα είναι να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του.Το παιχνίδι είναι απολαυστικό όταν βιώνεται ως διασκέδαση. Αν τυχόν γίνει εθιστικό και μανία, το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

 

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας ορισμένα πράγματα. Με πρώτο και βασικότερο ότι μέσω του τζόγου δεν θα γίνετε πλούσιος.

 

Ο νούμερο ένα κανόνας που θα έχετε πιθανότατα ακούσει ή διαπιστώσει από επαγγελματίες παίκτες είναι η ηρεμία. Δεν είναι μόνο η ικανότητα του παίκτη να σκέφτεται, να προβλέπει, να επιλέγει ή να ελίσσεται. Είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ποντάρει τα χρήματά του.

Καθαρό Μυαλό στο Στοίχημα

Εύκολο να το λες, δύσκολο στην πράξη. Το καθαρό μυαλό είναι απαράβατη προϋπόθεση για να παίξετε στοίχημα ή οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι. Και σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται το κέρδος. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ.Τι σημαίνει καθαρό μυαλό;

Τι σημαίνει Καθαρό μυαλό στο Στοίχημα;
  • 1.Μην παίζετε όταν δεν είστε απόλυτα αφοσιωμένοι. Η διαδικασία δεν μπορεί να γίνεται παράλληλα με κάποια άλλη ασχολία (π.χ. δουλειά ή δραστηριότητα).

  • 2.Μην παίζετε όταν έχετε στρες και άγχος. Δεν θα ξεφύγετε από τα προβλήματά σας ποντάροντας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει.

  • 3.Μην παίζετε αμέσως μετά από ένα χαμένο στοίχημα. Η ψυχραιμία είναι σημαντική μέχρι να συγκεντρώσετε πάλι το μυαλό σας και να δείτε τα πράγματα καθαρά

  • 4.Μην προσπαθείτε να ρεφάρετε από ένα μόνο παιχνίδι, ιδίως αν έχετε χάσει σε συνεχόμενα πονταρίσματα.

  • 5.Μην ξεχνάτε να αντιμετωπίζετε τις νίκες και τις ήττες με τον ίδιο τρόπο. Ήρεμα και ψύχραιμα. Αργά και σταθερά.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

Ο ''πυρετός'' της Νίκης και της Ήττας

Η έκρηξη των συναισθημάτων την ώρα του παιχνιδιού μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη παγίδα. Ο παίκτες, είτε είναι έμπειροι και επαγγελματίες είτε είναι αρχάριοι, μπορούν να παρασυρθούν από ένα κερδισμένο ή ένα χαμένο στοίχημα. Γι’ αυτό χρειάζεται μέτρο.

 

Μην βιάζεστε να παίξετε ξανά επειδή πριν από λίγο κερδίσατε ή χάσατε (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία). Απολαύστε τη νίκη σας και όταν ηρεμήσετε, ξαναμπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε. Κάντε παύση τουλάχιστον μέχρι την επόμενη μέρα.

 

Στην ήττα τα πράγματα είναι πιο επικίνδυνα. Ένα χαμένο στοίχημα δεν φέρνει την καταστροφή. Συνεχόμενα χαμένα προκειμένου να ρεφάρετε σίγουρα σας βγάζουν από τον στόχο σας. Και δεν το διασκεδάζετε.

 

Γενικότερα, ο παίκτης που στοχεύει σε μακροχρόνιο κέρδος, οφείλει να αντιμετωπίζει τις νίκες και τις ήττες χωρίς πολλά συναισθήματα. Ξέρει ότι το κέρδος θα έρθει αργά ή γρήγορα. Η σεζόν είναι μεγάλη κι ένα στραβοπάτημα ή ένα κακό σερί είναι κι αυτά μέρος του παιχνιδιού.

Η Ήττα είναι Μέρος του Προγράμματος

Το παιχνίδι από τις εταιρείες δημιουργήθηκε από έμπειρους επαγγελματίες με μεγάλη γνώση. Ο διοργανωτής θέτει τους κανόνες με βασικό άξονα το κέρδος. Η γκανιότα, όπως είναι γνωστό , που αφορά στο περιθώριο κέρδους του bookmaker είναι πάντα προς όφελος της εταιρείας

 

Εκείνος λοιπόν που χρειάζεται να εξοικειωθεί με την ήττα είναι ο παίκτης. Οι πιθανότητες να «διαβάσει» σωστά το παιχνίδι αλλά να χάσει το στοίχημα είναι αρκετές. Θα συμβεί και θα ξανασυμβεί. Όπως και το αντίθετο. Να κερδίσει δηλαδή ένα στοίχημα παρόλο που δεν το είχε προβλέψει σωστά. Από τύχη και μόνο.

 

Είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να καθορίσετε, αλλά θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στη στρατηγική όταν τα κατανοήσετε και τα αποδεχτείτε.

Σταθερό Κεφάλαιο και Υγεία

Ο παίκτης που δεν παρασύρεται από τα συναισθήματά του, το δείχνει μέσα από τα σταθερά πονταρίσματα που κάνει. Είτε κερδίζει, είτε χάνει πάει με το ίδιο ποσό στο επόμενο παιχνίδι, ανάλογα με την κάβα που έχει εξ αρχής. Η σταθερότητα είναι ο καλύτερος σύμβουλος όταν αισθάνεται ότι πάει να ξεφύγει.

 

Είναι ο μόνος τρόπος για να έχει κάποιο κέρδος, αρκεί να δείξει υπομονή.Επιπλέον, ο καλός παίκτης παίζει όταν έχει χρόνο και θέτει ως βασική προϋπόθεση μια ζωή γεμάτη υγεία. Δουλεύει, έχει τις βασικές ασχολίες του, γυμνάζεται, τρέφεται σωστά και δεν ξημεροβραδιάζεται πάνω από έναν υπολογιστή τζογάροντας όλη την ημέρα.

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις