Εθνικός Άχνας - Απόλλων Λεμεσού Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Γκολ και θέαμα στο «Δασάκι»

O Εθνικός Άχνας υποδέχεται στις 20.00μμ στο «Δασάκι» τον Απόλλων Λεμεσού, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κύπρου.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

OVER 2.5 ΓΚΟΛ @1.44

Σε καλό φεγγάρι ο Εθνικός Άχνας, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Απόλλων Λεμεσού έδειξε σημάδια ζωής με τον Αυγουστή στον πάγκο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίζεται το διπλό στο 1.40 απόδοση. Αναμένεται ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και φάσεις, ποντάρισμα στο Over 2.5 γκολ και για υψηλότερη απόδοση παίζεται συνδυαστικά με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει επτά βαθμούς. Μοναδική παραφωνία μέχρι στιγμής το βαρύ 5-1 στη Λάρνακα από την ΑΕΚ, αποτέλεσμα που του χάλασε το πρεστίζ. Δεν ήταν η ήττα, όσο η τραγική εμφάνιση κατά κύριο λόγο αμυντικά, καθώς έδειχνε ανίκανος να βάλει φρένο στις ορέξεις των γηπεδούχων. Έκανε το λάθος να προηγηθεί στο 30ο λεπτό και έπειτα ξέσπασε καταιγίδα. Δέχθηκε δύο γκολ πριν βγει το ημίχρονο, ακόμα τρία μέχρι το 79' και δεν έχει καμία αντίδραση. Over 4.5 γκολ οι δύο από τις τέσσερις φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία, με τις δύο να ολοκληρώνονται με γκολ/γκολ.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευεργετική η επιστροφή του Σοφρώνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία, με το εντός έδρας 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Παρουσιάστηκε με όρεξη και διάθεση, προηγήθηκε με δύο τέρματα του Γιαννιώτα (15', 46'), δεχόμενος προσωρινά τη μείωση στο 50ο λεπτό. Το «κλείδωσε» με τον Ζελάγια (73'), μετά τη διακοπή στοχεύει σε αντεπίθεση διαρκείας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αναμφίβολα θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, διαθέτει την ποιότητα και το ρόστερ να ανταπεξέλθει.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις