Ελλάδα - Βοσνία Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Mε το 1.91 της Βοσνίας στην Αθήνα

Η Ελλάδα υποδέχεται στις 21.45μμ στο «OAKA» τη Βοσνία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του EURO 2020.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΕΛΛΑΔΑ vs ΒΟΣΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΒΟΣΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ OVER 1.5 ΓΚΟΛ @1.91

Η Βοσνία θα παίξει ρέστα πρόκρισης στην Αθήνα, ειδικά αν υπάρχουν καλά νέα από το παιχνίδι στη Φινλανδία. Η Ελλάδα παραμένει σε κάκιστο μομέντουμ, δυσκολεύεται στο γκολ και περιμένω να επικρατήσει το κίνητρο των φιλοξενούμενων. Επιλογή το Χ2 συνδυαστικά με το Over 1.5 γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε δύσκολο έργο στη Ρώμη με αντίπαλο την Ιταλία, ηττήθηκε 2-0 και παραμένει χωρίς νίκη για έξι σερί ματς στον όμιλο. Σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, έπαιξε μαζικά άμυνα με στόχο να χαλάσει την τακτική της «σκουάντρα ατζούρα». Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε φυσιολογικά πίεση και υπέκυψε, δεχόμενη δύο γκολ στο διάστημα 63'-78'. Aπέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έβδομο διαδοχικό ματς (επίσημο/φιλικό), πιο πρόσφατη φορά στις 23/03 με το εκτός έδρας 2-0 απέναντι στο Λιχτενστάιν.

Θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μπάρκα (τερματοφύλακας), ενώ και ο Βλαχοδήμος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, υπολογίζονται κανονικά οι Φετφατζίδης και Μασούρας (μεσοεπιθετικοί).

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΒΟΣΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκανε πάρτι στη Ζένιτσα απέναντι στη Φινλανδία, επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 και διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης. Εμφανώς ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια, βρήκε λύσεις και σκόραρε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Η κομβική απουσία του Τζέκο δεν επηρέασε το σύνολο του Ρόμπερτ Προσινέτσκι, πλέον θα παίξει ρέστα πρόκρισης στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια στον όμιλο.

Βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη θέση, τη στιγμή που θα γνωρίζει το αποτέλεσμα στο Τούρκου από το ζευγάρι Φινλανδία-Αρμενία. Mε Over 2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις επτά υποχρεώσεις στον όμιλο. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζεται ο Τζέκο (φορ).

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις