Ίντερ - Ντόρτμουντ Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Τα πάντα πιθανά στο Μιλάνο

H Ίντερ υποδέχεται στις 22.00μμ στο «Giuseppe Meazza» την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΙΝΤΕΡ vs ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

OVER 2.5 ΓΚΟΛ @1.80

Αναμέτρηση κλειδί για το μέλλον των δύο ομάδων στον όμιλο και δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο. Αμφότερες βγάζουν θέματα στην άμυνα, η Ίντερ είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και η Ντόρτμουντ έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευθεί. Αναμένεται ανοιχτό ζευγάρι, επιλογή το Over 2.5 γκολ.

ΙΝΤΕΡ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε χορταστικό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 4-3 στην έδρα της Σασουόλο, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Ισοφαρίστηκε στο 16ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και πέτυχε τρία τέρματα. Από δύο τέρματα οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Λουκάκου, έχοντας σκοράρει από ένα πέναλτι. Δέχθηκε πίεση στο διάστημα 74'-81' μάζεψε την μπάλα δύο φορές από την εστία, σε ματς που θα έπρεπε να μην έχει άγχος στο τέλος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από δύο αγωνιστικές μετράει μόλις ένα βαθμό και το ματς με τους Γερμανούς έχει χαρακτήρα «τελικού». Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σένσι (χαφ) και Αλέξις Σάντσες (επιθετικός).

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικράτησε οριακά 1-0 στο ντέρμπι των Μπορούσια με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια, βρήκε τη λύση με τον Ρόις στο 58ο λεπτό. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε επτά υποχρεώσεις για όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από νίκη με σκορ 2-0 στην Τσεχία κόντρα στη Σλάβια Πράγας, έχοντας τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Δεν υπολογίζονται οι Ρόις και Πάκο Αλκάθερ (επιθετικός).

ΙΝΤΕΡ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις