Μάντσεστερ Γιουν. - Λίβερπουλ Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Ρέστα στόχων στο «Ολντ Τράφορντ»

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στις 16:05 στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. vs ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2.5 ΓΚΟΛ @2.00

Μεγάλη μάχη στο «Ολντ Τράφορντ», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εντός συνόρων. Ο Σόλσκιερ άλλαξε τα πάντα από το τραγικό πέρασμα του Μουρίνιο, τη στιγμή που η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει κόντρα στην παράδοση για θετικό αποτέλεσμα. Ζευγάρι που θα κυμανθεί σε γρήγορο ρυθμό, αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά και επιλέγουμε τα γκολ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΝΤΕΝΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε 2-0 στο Λονδίνο της Τσέλσι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κύπέλλου. Παρουσιάστηκε σοβαρή, είχε τον ηγέτη Πογκμπά σε μεγάλα κέφια και «χτύπησε» δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 12 αναμετρήσεις εντός συνόρων. Στην Πρέμιερ Λιγκ συνέχισε την ανοδική πορεία, με το πειστικό 3-0 στην έδρα της τραγικής Φούλαμ. Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, έκανε ό,τι ήθελε και σκαρφάλωσε στην τετράδα μετά από περίπου έξι μήνες.

Σκόραρε στις 13 πρόσφατες υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Aμφίβολοι η συμμετοχή των Λίνγκαρντ (χαφ) και Μαρσιάλ (επιθετικός), με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Μπάγερν Μονάχουν, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Γερμανίας. Απέτυχε να βρει λύσεις, έπεσε πάνω σε καλά οργανωμένη άμυνα και τα ατού της μπλοκαρίστηκαν. Σε 1-2 περιπτώσεις κινδύνεψε σοβαρά, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, επικράτησε (3-0) με συνοπτικές διαδικασίες με αντίπαλο την Μπόρνμουθ. Βρίσκεται στην κορυφή, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία της Μάντσεστερ Σίτι με παιχνίδι λιγότερο.

Με κάκιστη παράδοση στο «Ολντ Τράφορντ» μετρά μία νίκη στα εννέα (μία ισοπαλία, επτά ήττες) πρόσφατα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Λόβρεν (στόπερ), διαθέσιμος ο Φαν Ντάικ σε σχέση με το παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις