Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Αντιδράει η «Κυρία» μετά τον διασυρμό

H Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται στις 17.00μμ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» την Ανόρθωση, στη ρεβάνς του 1-1 για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Κύπρου.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ (2) @1.97

Η Ανόρθωση θα επιδιώξει να δώσει απαντήσεις μετά τον διασυρμό στο «Δασάκι». Υπερτερεί σε ποιότητα της Νέας Σαλαμίνας, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά στο Κύπελλο. Το διπλό με απόδοση 1.97 κρίνεται ικανοποιητικό.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόλλησε στο 0-0 με την ΑΕΚ Λάρνακας εκτός έδρας, παραμένοντας χωρίς νίκη για τέταρτη αγωνιστική. Η είσοδος στην εξάδα έγινε ανέφικτη, αφού πρέπει να προσπεράσει δύο ομάδες. ΑΕΛ και Πάφος χρειάζεται να χάσουν, ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού. Μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, απέκτησε οριακό προβάδισμα πρόκρισης και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδες, θέλουν όσο τίποτε άλλο να ξεπεράσουν το εμπόδιο και να βρεθούν στα ημιτελικά.

Μετράει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε έξι περιπτώσεις.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάκιστη εμφάνιση και μία από τις χειρότερες των τελευταίων ετών, διασύρθηκε 5-0 στο «Δασάκι» από τον Εθνικό Άχνας. Αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου, δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα δύο στη συνέχεια. Απογούτευση στις τάξεις της «Κυρίας», με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Παραμένει σταθερά στην κορυφή, βρίσκεται στο +1 από την Ομόνοια και στο φινάλε της κανονικής περιόδου, υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας.

Δέχθηκε γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας για πέντε σερί υποχρεώσεις, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.   

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις