LiveBetting.com.cy
parimatch bonus mobile app livestream
79/100

PariMatch cy Παρουσίαση

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ PARI MATCH
Ανταγωνιστικές αποδόσεις σε prematch και live
100% Μπόνους Εγγραφής έως 100€
Mεγάλη ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
Πλούσιο Live Streaming σε Top Πρωταθλήματα
24/7 Εξυπηρέτηση Πελατών στα Ελληνικά
5€ FreeBet Bonus χωρίς κατάθεση
Mobile app (android, iOS) και mobile site
Μηδενική προμήθεια στις συναλλαγές
Match+ για υψηλότερες αποδόσεις
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πλοήγηση και Σχεδιασμός
8.0 / 10
Αποδόσεις
8.1 / 10
Μπόνους και Προσφορές
8.0 / 10
Live Στοίχημα
8.0 / 10
Mobile App (Android, iOS)
7.9 / 10
Ποικιλία Αγορών
8.1 / 10
Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης
7.2 / 10
Eξυπηρέτηση Πελατών
7.8 / 10
Live Streaming
8.3 / 10
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
79/100

Νόμιμο Στοίχημα με PARI MATCH

PariMatch CY Εισαγωγή

Η  ιδρύθηκε το 1996 στην Ουκρανία, εκεί που λειτουργούν και τα κεντρικά γραφεία της. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο του online betting κατέχοντας ισχυρή θέση και σε άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπως η Γεωργία, η Λευκορωσία, η Μολδαβία , ενώ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες και στην Αφρική  με betting shops στη Τανζανία και προβλέψεις για περαιτέρω εξάπλωση εκεί (Κένυα, Νιγηρία , κ.α).

Είναι η 10η στοιχηματική εταιρεία που πήρε άδεια και λειτουργεί νόμιμα στην Κύπρο και θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι μέσω της Κύπρου ανοίγει τα φτερά της για ενδεχόμενη επέκταση και σε άλλες Ευρωπαϊκες χώρες.

Από τη σεζόν 2016-17 είναι και ο κύριος χορηγός του ΑΠΟΕΛ.Ξεχωρίζει για τις ανταγωνιστικές αποδόσεις της, τη μεγάλη ποικιλία στα στοιχηματικά γεγονότα, τα ασιατικά χάντικαπ, τις εξαιρετικές προσφορές της, το δυνατό live betting και το πλούσιο live streaming της σε αρκετά αθλήματα.

Επίσης διαθέτει  εύχρηστο μενού, με γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές της όπως επίσης και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά. Το  pari match mobile site της καθώς  και τα mobile apps που διατίθενται για iOS και Android λειτουργικό χρειάζονται βελτίωση σε επίπεδο user experience. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερα ειδικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

PariMatch Άδεια στην Κύπρο και Νομοθεσία

Η  λειτουργεί υπό την Pari – Tech (CY) Limited (με αριθμό μητρώου HE 321276) για την παροχή υπηρεσιών διαδικτυακού Στοιχήματος. Είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου (ΕΑΣ) υπό την Κλάσης Β άδεια αποδέκτη με αριθμό Β0013 που εκδόθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2017.

Πώς κάνω εγγραφή στη Pari Match CY;

Είναι απλό και εύκολο να κάνετε εγγραφή στη  , αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω 3 βήματα :

 1. Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα  και επιλέξτε στο πάνω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας  τη λέξη «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο μπλε πλαίσιο.
 2. Συμπληρώνετε τα αληθινά στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.
 3. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την 1η σας κατάθεση και να εξασφαλίσετε 

Μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις για τη διαδικασίας εγγραφής :

 • Θα πρέπει να συμπληρώσετε  τα πραγματικά σας στοιχεία (προσωπικά δεδομένα, ημ.γέννησης , διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο) για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα έχετε πρόβλημα τόσο στην επικοινωνία όσο και με τη διαδικασία της ταυτοποίησης
 • Το επόμενο στάδιο είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων που υποβάλλατε έτσι ώστε ο στοιχηματικος σας λογαριασμό να είναι ενεργός.

PariMatch Μπόνους Εγγραφής (100% Bonus έως €100)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας στη  έχετε τη δυνατότητα να λάβετε την προσφορά πρώτης κατάθεσης και αφορά όλους τους νέους πελάτες στην Κύπρο.

Σας περιμένει λοιπόν ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση ως 100€. (18+, Ισχύουν Όροι  και Προϋποθέσεις) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αθλητικό στοίχημα. Για να αποκτήσετε το παρι ματσ μπόνους εγγραφής θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς να Αποκτήσετε το PariMatch Bonus Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στη  κάντε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις).

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο Pari Match λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί όροι και προϋποθέσεις του Μπόνους Εγγραφής

Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους κατοίκους της Κύπρου  και προσφέρεται μόνο για αθλητικό στοιχημα. Ας αναφερθούμε λοιπόν στους κυριότερους εκ των όρων του μπόνους:

 • Η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνο για νέους πελάτες της “Parimatch” που έχουν εγγραφεί στο Parimatch.com.cy και ενεργοποίησαν το μπόνους κατά τη διαδικασίας εγγραφής.
 • Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να λάβετε ως μπόνους είναι τα 100€, ακόμη κι αν η κατάθεσή σας είναι μεγαλύτερου ποσού.
 • Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί εντός των 72 ωρών από την πρώτη πραγματοποιημένη κατάθεση.
 • Για να κάνετε ανάληψη το ποσό του μπόνους (+ 100% για κατάθεση), θα πρέπει να το στοιχηματίσετε δέκα (10) φορές με αποδόσεις όχι λιγότερο από 1,5.

Νόμιμο Στοίχημα με PARI MATCH

Υπάρχουν άλλες Προσφορές και Μπόνους στη Pari Match;

Eκτός από τη γενναιόδωρη προσφορά εγγραφής (100% στην 1η κατάθση έως 100 ευρώ) , η  προσφέρει σε όλους τους πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο μια σειρά από μπόνους και προσφορές που παραθέτουμε παρακάτω:

 • FreeBet:  Προσφέρει ένα δωρεάν στοίχημα μπόνους εγγραφής αξίας 5 ευρώ χωρίς κατάθεση.
 • Bonus+: Αφορά μπόνους στο παρολί στοιχημά σας που κυμαίνεται από 2.5% (για επιλογές 3 αγώνων) και μπορεί να φτάσει το 50% (σε 22+ γεγονότα). Κάθε σημειο θα πρέπει να έχει απόδοση τουλάχιστον 1,30 και πάνω.
 • Match+ Η εταιρεία διαλέγει αγώνες για τον επόμενο μήνα προσφέροντας αποδόσεις αρκετά υψηλότερες από τον ανταγωνισμό
 • Gift+:  Προσφέρονται merchandising δώρα της εταιρείας (γυάλινο ποτήρι μπύρας, γυάλινο ποτήρι του φραπέ, σκίαστρο ηλίου αυτοκινήτου, σουβέρ/ανοιχτήρι)   μετά την εγγραφή σας.Για να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό σας τουλάχιστον με το ελάχιστο ποσό των € 10 εντός 7 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής και να έχετε έναν πλήρως επαληθευμένο λογαριασμό, στέλνοντας τα σχετικά έγγραφα για να επαληθεύσετε την ταυτότητα και τη διεύθυνσή σας.
 • Free Tickets: Για τους νέους εγγεγραμμένους δίνετε η δυνατότητα να πάρουν δωρεάν δύο εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα του ΑΠΟΕΛ Η προσφορά FreeTicket+ δεν μπορεί να συνδυαστεί με την προσφορά Μπόνους Εγγραφής ή Gift+. (Οι πρώτοι καταθέτες μπορούν να επιλέξουν το FreeTicket+ ή το Gift+ ή το Μπόνους Εγγραφής).

Ποιές Στοιχηματικές Αγορές θα βρω στη parimatch cy;

Ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου, βόλεϊ, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητος αθλητισμός, μπιλιάρδο, μπάντμιντον, πυγμαχία, πόλο, χάντμπολ, πολεμικές τέχνες, e-sports, πινγκ πονγκ, ποδόσφαιρο στην παραλία, ράγκμπι, φλόρμπολ, μπάντυ συνθέτουν ένα πολύ δυνατό παζλ στις προσφερόμενες αγορές στην .

Μεγάλο πλεονέκτημα ότι στο ποδόσφαιρο προσφέρονται και ασιατικά χάντικαπ, τα οποία δεν τα έχουν πολλές εταιρίες στον ανταγωνισμό, καθώς και αρκετά ειδικά στοιχήματα.Υπάρχει πραγματικά μεγάλος βάθος στις προσφερόμενες αγορές και χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις αγορές για μερικούς ενδεικτικά αγώνες :

 • UEFA Champions League : Lyon vs Manchester City με +607 στοιχηματικές αγορές
 • UEFA Europa League: Apollon Limassol vs Lazio με +197 αγορές
 • Serie A : Cagliari vs Torino με +1725 στοιχηματικές αγορές
 • La Liga: Real Sociedad vs Celta με +1668 αγορές
 • Cyprus 1.First Division: Ermis Aradippou vs Doxa Katokopia με +337 αγορές

Όσο πάντως πηγαίνουμε προς λιγότερο εμπορικά αθλήματα είναι λογικό οι διαθέσιμες επιλογές να μειώνονται και αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο θα θέλαμε να δούμε βελτίωση.

Οι αγορές είναι καλά ταξινομημένες σε Όλα (all) , Βασικά (main) , Χάντικαπ (handicap) και Σύνολο Γκoλ Under/Over (total).Μερικές χαρακτηριστικές αγορές από τις διαθέσιμες +531 για τον επόμενο αγώνα του UEFA Champions League  μεταξύ PSG – Liverpool :

 • Βασικές Αγορές :1Χ2 , Ακριβές σκορ , Διπλή Ευκαιρία , Goal/No Goal , Ημίχρονο – Τελικό ,ομάδα να σκοράρει 2ο,30, 40 γκολ ,  Αποτέλεσμα 1ο/20 ημίχρονο.
 • Χάντικαπ : PSG χάντικαπ (0 , -1 , -1.5 , +1, 1.5, -2), ασιατικό χάντικαπ (+0.25), χάντικαπ 1ο-2o ημιχρονο.
 • Γκολ: συνολικά , ασιατικό σύνολο 3.25 , σύνολο PSG και σύνολο Liverpool, 1o και 2ο ημίχρονο.

Νόμιμο Στοίχημα με PARI MATCH

Tί αποδοσεις και Γκανιότα προσφέρει η parimatch cy;

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αποδόσεις της  θεωρούνται από τις πιο ανταγωνιστικές που υπάρχουν στην αγορά. Η γκανιότατης, δηλαδή το σταθερό ποσοστό κέρδους της εταιρίας δεν ξεπερνά πολλές φορές το 4%. Για να καταλάβετε τη διαφορά, ακόμα και το 5% που έχουν υιοθετήσει άλλες εταιρίες θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστικό στο online betting.

Ένα ακόμα επίσης χαρακτηριστικό της είναι ότι οι αποδόσεις της δεν διαφοροποιούνται ανάμεσα σε prematch και live, κάτι που επίσης δεν συνηθίζεται στον ανταγωνισμό. Στις λιγότερο εμπορικές λίγκες η γκανιότα αυξάνεται αλλά αυτός είναι ένας αρκετά συνηθισμένος τρόπος για να προστατευτεί η εταιρία από διάφορες κακοτοπιές.

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω στο PariMatch Live Betting;

Ο ζωντανός στοιχηματισμός ή το σε εξέλιξη στοίχημα ή in-play betting  ή απλά livebetting είναι ίσως το πιο συναρπαστικό κομμάτι του online gaming. Στην  θα βρείτε από τις πιο ολοκληρωμένες πλατφόρμες σε ότι αφορά τo ποδοσφαιρικο στοιίχημα.

Πληθώρα επιλογές ειδικών στοιχημάτων, με τις ασιατικές αγορές να συμπεριλαμβάνονται και φυσικά οι προσφερόμενες αποδόσεις βρίσκονται στο εξαιρετικό επίπεδο των pre-game αγορών.

Δεν είναι βέβαια η ίδια εικόνα στα υπόλοιπα αθλήματα. Με εξαίρεση το τένις και κάποια συγκεκριμένα γεγονότα στο μπάσκετ, οι προσφερόμενες επιλογές μπορεί να χαρακτηριστούν περιορισμένες. Βέβαια όσες υπάρχουν συνοδεύονται με τιμές πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.

PariMatch Mobile App (android, iOS Apple): Στοίχημα μέσω κινητού;

Η εταιρία διαθέτει ένα λειτουργικό mobile site στη διεύθυνση   για όσους χρησιμοποιούν ευρέως την κινητή συσκευή τους και δεν επιθυμούν να κάνουν download και install της pari match mobile app  εφαρμογής  για iOS (iPhone και iPad) και Android

Στο parimacth mobile app και mobile site μπορείτε :

 • Nα αναζητήσετε στην κύρια σελίδα τα Top Matches της ημέρας όπως επίσης και τα Soon In Live για τους αγώνες που θα είναι διαθέσιμοι για live στοίχημα.
 • Να επικοινωνήσετε 24/7 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 22-007248 ή στο e-mail support@parimatch.com.cy.
 • Να  βρείτε μέσα από την ενότητα Sports όλα τα διαθέσιμα αθλήματα (από ποδόσφαιρο και μπάσκετ έως φούτσαλ και ράγκπι) και τις προσφερόμενες αποδόσεις των διαθέσιμων αγώνων.
 • Live Betting για ζωντανό στοίχημα από το κινητο ή την ταμπλέτα σας.
 • Να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή/και ανάληψη.

Νόμιμο Στοίχημα με PARI MATCH

Live Streaming – Προσφέρει ζωντανό βίντεο αγώνων;

Όλη η λάμψη των αστεριών της La Liga, της Premier League, της Bundesliga και πολλών άλλων βρίσκονται ένα log-in μακριά σας. Με την εγγραφή σας στη  και αφού ολοκληρώσετε την πρώτη σας κατάθεση έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε της εβδομαδιαίες περιπέτειες του Μέσι, του Αγουέρο, του Λεβαντόφσκι και πολλών άλλων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών μέσω της υπηρεσίας pari match live streaming.

H προσφορά αγώνων και πρωταθλημάτων είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και δεν τη συναντάμαι εύκολα σε τέτοιο βάθος σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο εκτός από την bet365 cy και τη . Aς δούμε συνοπτικά μερικές από τις κυριότερες λίγκες ανά σπορ :

 • Ποδόσφαιρο: Aγγλία Πρέμιερ Λιγκ,Γερμανία Μπουντεσλίγκα I & II , Αυστρία Mπουντεσλίγκα I & II, Ισπανία Primera και Segunda , Γαλλία Ligue 1 και  Ligue 2 , Iταλία Serie A και Serie B
 • Καλαθόσφαιρα: NBA , Euroleague , Γερμανία BBL , Adriatic League , Ισπανία ACB Liga
 • Τένις: ATP, WTA , ITF , Challeneger
 • Xόκεϊ στο Πάγο: NHL, Σουηδία SHL, Extraliga Τσεχίας
 • Βόλεϊ: Ελλάδα Α1,  CEV Champions League

Καταθέσεις και Αναλήψεις – Tρόποι Συναλλαγών

Τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις γίνονται με τους πιο γνωστούς, δημοφιλείς και ασφαλείς τόπους που έχετε συνηθίσει στις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο. Μπορούν να γίνουν  αμφότερες με:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική Kάρτα Mastercard ή Visa
 • Skrill (e-wallet)
 • Neteller (e-wallet)
 • Paysafe (MyPaysafe e-wallet)

Να σημειωθεί ότι η Parimatch δεν χρεώνει κάποια προμήθεια για καταθέσεις ή αναλήψεις Σε ότι αφορά τον χρόνο ολοκλήρωσης οι μεν καταθέσεις γίνονται άμεσα, οι αναλήψεις ολοκληρώνονται από μια ώρα μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε.

Εξυπηρέτηση Πελατών και Τρόποι Επικοινωνίας

Φιλικό, ενημερωμένο και στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο είναι το προσωπικό της εξυπηρέτησης πελατών της . Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε μπορείτε να  επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση με τους ακόλουθους τρόπους :

 • Tηλέφωνο Επικοινωνίας με Χρέωση :+357 22007248
 • Live Chat (Ζωντανή Συνομιλία) :  Θα πρέπει να κοινοποιήσετε το όνομα και το e-mail σας ή ενναλακτικά να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε σε facebook ή Google+
 • E-Mail: Μπορείτε επίσης να στείλετε μέιλ στο support@parimatch.com.cy

Συνολική Εκτίμηση και Προσωπική Αξιολόγηση της Pari Match cy

Η  έχει μακρά ιστορία στον χώρο του online betting και το θετικό είναι ότι δεν σταματά να εξελίσσει το προϊόν τηςπροσπαθώντας να κρατήσει τους υπάρχοντες πελάτες της ικανοποιημένους και να προσελκύσει και νέους.

Υψηλές αποδόσεις, πληθώρα στοιχηματικών αγορών , ασιατικά χάντικαπ24ωρη εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικές προσφορές και μπόνους εγγραφής,  πλούσιο live streaming, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές την καθιστούν ως μια από τις ελκυστικές επιλογές για στοίχημα στο διαδίκτυο στην Κυπριακή αγορά.

Επειδή όμως πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ασφαλώς και υπάρχουν τομείς που θέλουν βελτίωση, όπως το user experience και η πλοήγηση της ιστοσελίδας, οι ειδικές αγορές και ο σχετικά περιορισμένος αριθμός αθλημάτων στο sports book της , όπως επίσης ότι οι προσφορές εγγραφής δεν συνδυάζονται οπότε θα πρέπει να επιλέξετε μόνο μια απ’ολους τις διαθέσιμες(1ης Κατάθεσης ή Gift+ ή Free Tickets).

Νόμιμο Στοίχημα με PARI MATCH

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα Προσφορές*

winmasters cy bonus

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 111€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

bet365cy-bonus

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις