89/100

PariMatch Bonus

*18+. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Παίξτε Υπέυθυνα

Πληροφορίες Μπόνους
Ελάχιστη Κατάθεση
10€
Ελάχιστη Απόδοση
1.5
Τζίρος
10x BONUS

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ PARIMATCH ΜΠΟΝΟΥΣ

Επίσκεψη στη Pari Match

1. Eπισκεφτείτε την αρχική σελίδα της parimatch.com.cy.

Kάντε Εγγραφή

2. Δημιουργήστε ένα νέο Pari Match λογαριασμό και ενεργοποιήστε τη προσφορά (προφίλ ➜ ενότητα Μπόνους➜ Προσφορές).

Αποκτήστε το Μπόνους

3. Το 100%  parimatch μπόνους εγγραφής θα πιστωθεί άμεσα στο λογαριασμό σας.

100% Μπόνους* Εγγραφής στην 1η σας Κατάθεση

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΑΣ | www.safergambling.gov.cy

Pari Match cy Bonus – Εισαγωγή

Η Parimatch με έντονη παρουσία στον χώρο του διαδικτυακού στοιχηματισμού πλέον των είκοσι χρόνων ξεχωρίζει κυρίως για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις που προσφέρει στους πελάτες της Κύπρου.Ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και στα αποκαλούμενα μεγάλα πρωταθλήματα και διοργανώσεις, οι προσφερόμενες αποδόσεις είναι πραγματικά στις καλύτερες της αγοράς.

Επίσης παράλληλα με τις αποδόσεις ξεχωριζει για τη  διευρυμένη προσφορά σε στοιχηματικές αγορές σε σημείο να βρίσκουμε διαθέσιμες ακόμα και 1000+ σε εμπορικά Πρωταθλήματα (Serie A, La Liga , Premier League , UEFA Champions League).

Με την ίδια γενναιόδωρη διάθεση περιμένει να υποδεχτεί και τους νέους πελάτες της προσφέροντας bonus 100% στην πρώτη κατάθεση, αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει τα 100 ευρώ.

Αν για παράδειγμα η πρώτη σας κατάθεση είναι 200 ευρώ το ποσό του bonus που θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας θα είναι 120 ευρώ ή 100 ευρώ ανάλογα με ποιά προσφορά είναι ενεργή τη συγκεκριμένη περίοδο.Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο μπόνους που θα αιτηθείτε διότι μπορείτε να διεκδικήσετε μόνο ένα εκ των διαθέσιμων στη ιστοσελίδα της pari match

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

PariMatch Mπόνους Εγγραφής (100% Bonus*)

Για να διεκδικήσετε το παρι ματσ στοίχημα μπόνου θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως νέος χρήστης στην Κυπριακή πλατφόρμα της εταιρείας.Το 100% μπόνους εγγραφής θα γίνει διαθέσιμο αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.

Δείξτε προσοχή στη συμπλήρωση της φόρμας, ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να είναι update. Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τo pari match bonus εγγραφής.

Πώς να Αποκτήσετε το PariMatch Bonus Εγγραφής;
 • 1ο Βήμα: Μετά την εγγραφή σας στη ➜ www.parimatch.com.cy , επισκεφτείτε το προφίλ σας (ενότητα Μπόνους Προσφορές) και ενεργοποιήστε την προσφορά με το μήνυμα ''Πάρε το Μπόνους''.

 • 2o Bήμα: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% μπόνους 1ης κατάθεσης έως 100 ευρώ. (18+, Όροι και Προϋποθέσεις) πραγματοποιώντας την ελάχιστη κατάθεση 5€ μέσω του μπόνους.

 • 3o Βήμα: Συνδεθείτε στο Pari Match λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα.

Βασικοί όροι και προϋποθέσεις του Μπόνους Εγγραφής

Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους κατοίκους της Κύπρου  και προσφέρεται μόνο για αθλητικό στοιχημα. Ας αναφερθούμε λοιπόν στους κυριότερους εκ των όρων του μπόνους:

 • Η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνο για νέους πελάτες της “Parimatch” που έχουν εγγραφεί στο Parimatch.com.cy  ή μέσω mobile και pari match apps και ενεργοποίησαν το μπόνους κατά τη διαδικασίας εγγραφής.
 • Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να λάβετε ως μπόνους είναι τα 100€, ακόμη κι αν η κατάθεσή σας είναι μεγαλύτερου ποσού.
 • Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί εντός των 72 ωρών από την πρώτη πραγματοποιημένη κατάθεση, από τη στιγμή της διεκδίκησης του από το λογαριασμό σας στην ενότητα “BONUS“.
 • Για να κάνετε ανάληψη το ποσό του μπόνους (+ 100% για κατάθεση), θα πρέπει να το στοιχηματίσετε δέκα (10) φορές με αποδόσεις όχι λιγότερο από 1,5.
 • Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους ποσό, πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά. Για να κάνετε ανάληψη, πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές στο σύνολο του ποσού της κατάθεσής σας και του μπόνους

PariMatch cy Bonus Προσωπική Άποψη

Εξαιρετικά εύκολο να το αποκτήσετε και σίγουρα όχι τόσο απαιτητικοί οι όροι για να μπορέσετε να το τζιράρετε. Σίγουρα τα πολλαπλά στοιχήματα θα προβληματίσουν αρκετούς, αλλά η απαιτούμενη απόδοση (1,50 και άνω) σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απαγορευτική. Εξάλλου είναι τόσες οι προσφερόμενες – και κοντά στο να χαρακτηριστούν «safe» – αγορές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, που το roll-over μπορεί να γίνει γρήγορα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα

Προσφορές και Στοιχηματικά Μπόνους στη Pari Match

Eκτός από τη γενναιόδωρη προσφορά εγγραφής (100% στην 1η κατάθση έως 100 ευρώ) , η Pari Match cy προσφέρει σε όλους τους πελάτες που διαμένουν στην Κύπρο μια σειρά από στοιχηματικά μπόνους και προσφορές που παραθέτουμε παρακάτω:

 • No Deposit Bonus (Mπόνους Εγγραφής Χωρίς Κατάθεση):  Προσφέρει μπόνους εγγραφής αξίας έως 10 ευρώ χωρίς κατάθεση. Θα πρέπει να στείλετε γραπτό αίτημα μέσω live chat, whatsapp, viber  ή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση support@parimatch.com.cy
 • Betslip Booster έως 100%: Τοποθετήστε ένα στοίχημα τύπου παρολί με 3 ή περισσότερες επιλογές, με ελάχιστη απόδοση 1.5 και θα αυξήσουν τα κέρδη σας μέχρι και 100%.
 • Boosted Odds (Αυξημένες Αποδόσεις:  Η προσφορά ισχύει μόνο σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα στην κατηγορία pre-Match (όχι ζωντανά) και είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά Νικητής Αγώνα.
 • Gift+ και 3 in 1: Ξεχωριστές προσφορές όπου και μπορεί να συνδυαστεί το μπόνους εγγραφής με merchandising δώρα (π.χ καπέλο, φορτιστής κινητού, pop socket, k.a) ή και επίσημες φανέλες ομάδων (π.χ chelsea, McGregor)

Τρόποι Κατάθεσης και Ανάληψης

Για να κάνετε κατάθεση έχετε τις βασικές και πλέον δημοφιλείς επιλογές. Η ελάχιστη κατάθεση ποικίλει ανά επιλογή (από 5ευρώ στη κάρτα/paysafe έως 10 ευρώ στη skrill/Neteller) ευρώ και μπορεί να γίνει είτε με κάρτα Mastercard ή Visa (credit και debit) ή με κάποιο από τα γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller και Paysafe). Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποια προμήθεια για την κατάθεση η οποία πραγματοποιείται άμεσα. Aναλυτικά οι τρόποι κατάθεσης:

 • Kάρτα Mastercard ή Visa : Ελάχιστο ποσό τα 5€ και Μέγιστο ποσό 1.000€. 
 • Skrill (e-wallet): Ελάχιστο ποσό τα 10€ και Μέγιστο ποσό 5.000€.
 • Skrill 1-Tap (e-wallet): Ελάχιστο ποσό τα 5€ και Μέγιστο ποσό 100€
 • Neteller (e-wallet):  Ελάχιστο ποσό τα 10€ και Μέγιστο ποσό 5.000€. 
 • Paysafe (MyPaysafe e-wallet): Ελάχιστο ποσό τα 5€ και Μέγιστο ποσό 10.000€.
 • Τράπεζα: Ελάχιστο ποσό τα 50€ και Μέγιστο ποσό 50.000€.
 • Okto.Cash (voucher):Ελάχιστο ποσό τα 1€ και Μέγιστο ποσό 10.000€. 
 • blueberry (e-wallet/voucher)

Σε ότι αφορά τις αναλήψεις έχετε όλες τις προαναφερόμενες επιλογές επίσης χωρίς κάποια προμήθεια και ολοκληρώνονται από μια ώρα μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε.Στις αναλήψεις το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι το 1 ευρώ στη blueberry. Aναλυτικά οι τρόποι ανάληψης:

 • Kάρτα Mastercard ή Visa : Ελάχιστο ποσό τα 5€ και Μέγιστο ποσό 1.000€. 
 • Skrill (e-wallet): Ελάχιστο ποσό τα 10€ και Μέγιστο ποσό 10.000€.
 • Neteller (e-wallet):  Ελάχιστο ποσό τα 10€ και Μέγιστο ποσό 500.000€. 
 • Paysafe (MyPaysafe e-wallet): Ελάχιστο ποσό τα 10€ και Μέγιστο ποσό 10.000€.
 • blueberry (wallet/voucher): Ελάχιστο ποσό τα 1€ και Μέγιστο ποσό 10.000€.

PariMatch Μπόνους και Προσφορές – Προσωπική Εκτίμηση

Η 100% προσφορά καλωσορίσματος της parimatch cyprus είναι σίγουρα γενναιόδωρη και απόλυτα συγκρίσιμη με οποιαδήποτε αντίστοιχη σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εκπλήρωση του τζιραρίσματος μπορεί να δείχνει δύσκολη και υπερβολική, στην πραγματικότητα είναι απολύτως υλοποιήσιμη και σίγουρα καλύτερη από πολλές εταιρίες αντίστοιχου βεληνεκούς.

Ακόμα και εταιρίες που θέλουν να κάνουν μια δυναμική εμφάνιση στον χώρο δεν καταφέρνουν να συναγωνιστούν τη συγκεκριμένη προσφορά όχι τόσο στο ύψος της, αλλά και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία στους όρους εκπλήρωσής της. Συμπερασματικά μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι βρίσκεται στο ίδιο πνεύμα με όλη την εταιρία. Επιθετικά ανταγωνιστική.

Από εκεί και πέρα και οι υπόλοιπες προσφορές είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τους παίκτες. Το μπόνους στα παρολί προσφέρει μια επιπλέον ώθηση που μπορεί να δώσετε στα στοιχηματά σας , ενώ θα βρείτε αρκετές μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιραίζει καλύτερα (μπόνους κατάθεσης, freebets, cash-back, κ.α)

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+, Παίξτε Υπεύθυνα
Η σελίδα www.livebetting.com.cy περιέχει περιεχόμενο που χορηγείται από την στοιχηματική εταιρεία Parimatch, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου (Αρ. Άδειας B0013).

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις