Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 03/12, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικά στοίχημα σήμερα δωρεάν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΕΚ ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

OVER 2.5 GOAL @1.75 Stoiximan

Η ΑΕΚ θα τα παίξει όλα για όλα στο σημερινό παιχνίδι, τη στιγμή που η Μπράγκα με νίκη θα βρίσκεται στην επόμενη φάση. Όλα (8) τα παιχνίδια των δύο ομάδων στον όμιλο, ολοκληρώθηκαν σε υψηλό σκορ, επιλογή το Over 2.5 Goal με 1.75 απόδοση.

ΑΕΚ - ΜΠΡΑΓΚΑ 19:55 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚ: Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από τη Ζόρια, πραγματοποιώντας εμφάνιση κάτω του μετρίου. Με αριθμητικό μειονέκτημα από το 48ο λεπτό, είχε δύσκολο έργο στη συνέχεια και δέχθηκε τρία γκολ στο διάστημα 61′-86′. Διατηρεί μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, χρειάζεται το 2/2 και ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων. Over 2.5 Goal και οι τέσσερις υποχρεώσεις στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

ΜΠΡΑΓΚΑ: Έφερε εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με αντίπαλο τη Λέστερ, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Απέτυχε να «κλειδώσει» την πρόκριση από την περασμένη εβδομάδα, έχει την ευκαιρία να το πράξει στο αποψινό παιχνίδι. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 Goal στο Europa League.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΟΜΟΝΟΙΑ v ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ (2) @1.53 bet365

Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον και τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται τη νίκη, με στόχο να διατηρηθεί στη μάχη της πρόκρισης. Ποντάρισμα στο διπλό με 1.53 απόδοση.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟΚ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ηττήθηκε οριακά με σκορ 2-1 στην Ισπανία από την Γρανάδα, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 73ο λεπτό. Τρίτη σερί ήττα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχει μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μαθηματικά έχει αποκλειστεί και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις υποχρεώσεις στο φετινή διοργάνωση.

 

ΠΑΟΚ: Απώλεσε τεράστια ευκαιρία στην Ολλανδία, ηττήθηκε 3-2 από την Αϊντχόφεν και κατρακύλησε στην 3η θέση με πέντε βαθμούς. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 13ο λεπτό, υπέστη την ολική ανατροπή στο 53′ και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη στο παιχνίδι της Λευκωσίας. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα ματς στον όμιλο του Europa League.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις