Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 04/12, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ (2) @1.63 Stoiximan

Η Ανόρθωση έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, που θα παραταχθεί με απουσίες και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ποντάρισμα στο διπλό με 1.63 απόδοση.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 16:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο εκτός έδρας ματς από την Πάφο, σε αναμέτρηση που δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Μάλιστα είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς στο διάστημα 60′-64′ έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω ισάριθμων αποβολών. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τιμωρημένοι οι Εγγλέζου (μπακ) και Λούις Κάρλος (μεσοεπιθετικός).

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Επικράτησε εντός έδρας 4-2 απέναντι στο Παραλίμνι, αποτέλεσμα που την βρίσκει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεσοεπιθετικά ήταν εξαιρετική, αμυντικά είχε θέματα και κρατάει το τρίποντο. Σκόραρε και στις 12 φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ v ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2-3 ΓΚΟΛ @1.97 bet365

Ισορροπημένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, επιλογή τα 2-3 γκολ με 1.97 απόδοση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 18:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Προέρχεται από ήττα 3-2 στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, σε αναμέτρηση με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες, δέχθηκε τρία τέρματα μέχρι το 50′ και στη συνέχεια είχε δύσκολο έργο. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τριών αγωνιστικών, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για εννέα σερί ματς στο πρωτάθλημα.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ, σε αναμέτρηση που προβλημάτισε στο αμυντικό κομμάτι. Το γκολ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στη συνέχεια δεν είχε εναλλακτικό πλάνο. Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νικήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Σε συνολικά πέντε υποχρεώσεις έχει ένα βαθμό, με απολογισμό: μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις