Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 05/12, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΕΛ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1+OVER 1.5 GOAL @1.55 Stoiximan

Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΛ μετά τη νίκη στο ντέρμπι, δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Σε τραγική κατάσταση ο Εθνικός Άχνας, που θα παραταχθεί χωρίς τους Ντέιβινσον και Χριστοφή. Επιλογή το combo 1+Over 1.5 Goal με 1.55 απόδοση.

ΑΕΛ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 16:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΛ: Νικήτρια στο ντέρμπι της Λεμεσού με το 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ με πέναλτι στο 81ο λεπτό, δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και πέμπτο στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Μετά την ήττα της Ανόρθωσης έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς ισοπαλία μετά από 12 αγωνιστικές, με απολογισμό: οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες. Θα παραταχθεί με οκτώ απουσίες.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και σκορ 3-0 εντός έδρας από την ΑΕΚ Λάρνακας. Κάκιστη εμφάνιση και δεν αντιστάθηκε καθόλου, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται 100% δίκαιο. Συμπλήρωσε 11 (4 ισοπαλίες, 7 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, έχει να νικήσει από την πρεμιέρα και τις 26/08 με το 2-0 κόντρα στο Παραλίμνι. Έκτοτε έχει μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ v ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

GOAL/GOAL @1.75 bet365

Ενδιαφέρον ζευγάρι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να «χτίσει» σερί νικών, σε αναμέτρηση που περιμένουμε από τις δύο ομάδες γκολ και θέαμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 18:30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας, δίνοντας τέλος στο σερί των δύο ηττών. Θετική εμφάνιση, μεσοεπιθετικά βρήκε λύσεις και αντιμετώπισε ελάχιστη αντίσταση από τους γηπεδούχους. Βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς, απέχει στο -7 από την κορυφή με δύο ματς λιγότερα. Μόλις μία ισοπαλία σε 11 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, με έξι νίκες και τέσσερις ήττες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Συνέχισε την ανοδική πορεία και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Νίκησε εντός έδρας 3-2 την Καρμιώτισσα, πέτυχε τέταρτο τρίποντο σε πέντε αγωνιστικές και παραμένει αήττητος σε αυτό το διάστημα. Καταλαμβάνει την 4η θέση με 22 πόντους, ελάχιστον περίμεναν ανάλογη εξέλιξη μέχρι στιγμής.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις