Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 07/11, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΠΑΦΟΣ ΑΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

G/G+OVER 2.5 GOAL @2.37 Stoiximan

Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα, προέρχονται από τρεις σερί νίκες. Μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις, ταυτόχρονα έχουν θέματα στην άμυνα και καταλήγουμε στο Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.37 απόδοση.

ΠΑΦΟΣ - ΑΕΛ 16:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΦΟΣ: Ηττήθηκε 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση από την Ανόρθωση, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το εντός έδρας 3-0 απέναντι στην Καρμιώτισσα. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς ισοπαλία για πέντε διαδοχικά παιχνίδια, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ήττες.

 

ΑΕΛ: Σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τον Ερμή Αραδίππου. Τρίτο τρίποντο σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς και απέχει στο -2 από την κορυφή. Το Over 2.5 Goal εμφανίστηκε στις οκτώ από τις εννέα φετινές αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα αγνοεί την ισοπαλία, έχει έξι νίκες και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ v ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2+OVER 1.5 GOAL @1.60 bet365

Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Μικ Μακάρθι, αναμένεται να φέρει άλλον αέρα στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ. Σε κάκιστη κατάσταση ο Εθνικός Άχνας και δύσκολα θα απειλήσει. Επιλογή το combo 2+ Over 1.5 Goal με 1.60 απόδοση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΕΛ 20:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ισοφαρίζοντας στο 58ο λεπτό. Τουλάχιστον διέκοψε το σερί των τεσσάρων ηττών, μετά από εννέα αγωνιστικές μετράει μόλις μία νίκη. Απολογισμός δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, καταλαμβάνει τη 12η θέση με πέντε βαθμούς και χρειάζεται βελτίωση σε όλες τις γραμμές. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα, μοναδική φορά στην πρεμιέρα (26/08).

 

ΑΠΟΕΛ: Απέσπασε τον βαθμό με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στον φορμαρισμένο Απόλλωνα Λεμεσού. Πίσω στο σκορ από το 60ο λεπτό, ισοφάρισε στο 74′ και συμπλήρωσε τέσσερις (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Στο σημερινό παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο ο Μικ Μακάρθι στην τεχνική ηγεσία, με τον έμπειρο Ιρλανδό να αντικαθιστά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις