Προγνωστικά Στοιχήμα τος Σήμερα 08/10, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΣΚΩΤΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑ (1) @2.17 Stoiximan

Η Σκωτία εμφανίζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που το Ισραήλ συνεχίζει να έχει θέματα. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στους γηπεδούχους, ποντάρισμα στον άσο με 2.17 απόδοση.

ΣΚΩΤΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ 21:45 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΚΩΤΙΑ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της Τσεχίας. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε ματς, ενώ τα τέσσερα τελευταία ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal.

 

ΙΣΡΑΗΛ: Στις 07/09 έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Σλοβακία στο Nations League. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση, μετράει μόλις μία σε εννέα αναμετρήσεις, Απολογισμός, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις υποχρεώσεις, τελευταία φορά που δεν δέχθηκε γκολ στις 07/06/19.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΙΣΛΑΝΔΙΑ v ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

GOAL/GOAL @2.02 bet365

Αμφότερες με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αναμένεται μάχη για την πρόκριση. Δύσκολα οι δύο ομάδες θα μείνουν στο μηδέν, επιλογή το Goal/Goal με 2.02 απόδοση.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 21:45 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ηττήθηκε με σκορ 5-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο για το Nations League. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί τη δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο Euro, μετά την αποτυχία να πάρει το απευθείας εισιτήριο από τη φάση των ομίλων. Μόλις μία ισοπαλία στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες. No Goal οι έξι από τις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις.

 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Στις 07/09 νίκησε με σκορ 3-2 στην έδρα της Αυστρίας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Nations League. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, προσπαθεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της, που κρίνεται και η μεγαλύτερη αδυναμία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις