Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 08/12, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

OVER 2.5 GOAL @1.50 Stoiximan

Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αναμέτρηση που περιμένουμε υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με 1.50 απόδοση.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Κάντιθ, με τη διαφορά από την κορυφή να βρίσκεται στο -12. Τραγική πορεία μέχρι στιγμής στην ισπανική Λα Λίγκα, τουλάχιστον βρίσκει παρηγοριά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη Φερεντσβάρος, έκανε το 5/5 και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις φετινές υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πήρε το ντέρμπι της πόλης, με το εντός έδρας 2-1 απέναντι στην Τορίνο με γκολ στο 89ο λεπτό. Προέρχεται από το άνετο τρίποντο (3-0) με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να παίξει την ελάχιστες πιθανότητες στη μάχη της πρωτιάς. Χρειάζεται νίκη με δύο τέρματα διαφορά, εξαίρεση το σκορ 2-0.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ v ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1 (-2.5) @1.77 bet365

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν με νίκη τερματίζει στην κορυφή του ομίλου. Δύσκολα θα πετάξει την ευκαιρία, επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -2.5 γκολ με 1.77 απόδοση.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Επικράτησε 3-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα με νίκη θα τερματίσει στην πρώτη θέση, με τον τεχνικό Τόμας Τούχελ να τονίζει, πως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί. Σκόραρε και στις πέντε αναμετρήσεις στον όμιλο, οι τρεις ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal+Over 2.5 Goal.

 

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-3 από τη Λειψία, δεχόμενη το σοκ στις καθυστερήσεις. Ισοφάρισε σε 3-3 αν και βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα στο 66ο λεπτό, άγγιξε το θαύμα και σε γενικές γραμμές έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια στον όμιλο. Δέχθηκε τουλάχιστον από δύο γκολ στις τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις