Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 09/12, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

NO GOAL @1.78 Stoiximan

Ο Ολυμπιακός θα παίξει συγκεντρωμένα και δεν έχει λόγο να ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στον όμιλο κρίνονται κατά μεγάλο ποσοστό σε χαμηλό σκορ, ποντάρισμα στο No Goal με 1.78 απόδοση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΡΤΟ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προέρχεται από ήττα 2-1 στην έδρα της Μαρσέιγ, δεχόμενος την ανατροπή με δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο φινάλε του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους για τα τερματίσει τρίτος και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα έξι από τα επτά φετινά παιχνίδια στον θεσμό, ολοκληρώθηκαν με No Goal.

 

ΠΟΡΤΟ: Απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Θα παραταχθεί χωρίς άγχος και λογικά με αλλαγές στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πάντως, ο τεχνικός Σέρζιο Κονσεϊσάο τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές, που θα αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά No Goal στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΙΝΤΕΡ v ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1+OVER 2.5 GOAL @1.65 bet365

Η Ίντερ είναι το φαβορί και περιμένουμε να το επιβεβαιώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goal με 1.65 απόδοση.

ΙΝΤΕΡ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΝΤΕΡ: Νίκησε με σκορ 3-2 στη Γερμανία την Γκλάντμπαχ, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Στο αποψινό παιχνίδι χρειάζεται μόνο το τρίποντο, ταυτόχρονα στο άλλο ζευγάρι του ομίλου να υπάρξει νικητής. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις πέντε αγωνιστικές στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Επικράτησε εντός έδρας 2-0 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεύτερη νίκη στον όμιλο με την ισπανική ομάδα. Ταξίδεψε στο Μιλάνο για να παίξει ρέστα στη μάχη για ένα εισιτήριο στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρεάλ, αν δεν ηττηθεί εξασφαλίσει 100% την τρίτη θέση. Με Over 3.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις στον όμιλο.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις