Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 10/09, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΕΡΕΜΠΡΟ ΜΑΛΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΜΑΛΜΕ 2/2 @2.00 Stoiximan

Η Μάλμε σε κάθε αγωνιστική της Allsvenskan είναι το φαβορί, έτσι και σήμερα έχει το πάνω χέρι. Λογικά θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Έρεμπρο, επιλογή το 2 Ημίχρονο/ 2 Τελικό με απόδοση 2.00.

ΕΡΕΜΠΡΟ - ΜΑΛΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΡΕΜΠΡΟ: Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-3 απέναντι στη Νόρκεπινγκ, με το καθοριστικό γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις. Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Allsvenskan Σουηδίας, πολύτιμη βαθμολογική ανάσα και βρίσκεται στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Προέρχεται από τέσσερα σερί Over 2.5 γκολ.

 

ΜΑΛΜΕ: Παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στο τελευταίο ματς έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έλφσμποργκ στο ντέρμπι κορυφής, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη θέση, την Κυριακή (13/09) υποδέχεται την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Αήττητη για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ ΜΟΥΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΜΟΥΡΑ (2) bet365

Η Μούρα είναι το ξεκάθαρο φαβορί, καθώς οι απουσίες της Νόμε Κάλιου είναι αρκετές και δύσκολα θα αντισταθεί. Οι στοιχηματικές έχουν εξαφανίσει τις αποδόσεις, καθώς όλα οδηγούν σε μία άνετη επικράτηση των φιλοξενούμενων.

ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ - ΜΟΥΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΟΜE ΚΑΛΙΟΥ: Ταλαιπωρήθηκε από κρούσματα Covid-19, στο σημερινό ματς θα αγωνιστεί με -15 ποδοσφαιριστές. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση στις 22/08 για το πρωτάθλημα Εσθονίας, επικρατώντας με σκορ 1-0 στην έδρα της Τούλεβικ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στην 3η θέση με 38 βαθμούς και στο -14 από την κορυφή.

 

ΜΟΥΡΑ: Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Σλοβενίας, μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Τσέλιε, ενώ στις 30/08 νίκησε εντός έδρας 3-0 την Ταμπόρ Σεζάνα. Συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στο Europa League, την περσινή σεζόν αποκλείστηκε από την Μακάμπι Χάιφα με δύο ήττες και συνολικό σκορ 5-2.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις