Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 10/12, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

OVER 3 GOAL @1.73 Stoiximan

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, η Αϊντχόφεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και δύσκολα θα γκελάρει. Η Ομόνοια θα παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που ευνοεί για γκολ και θέαμα. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 3 Goal με 1.73 απόδοση.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ 19:55 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Επικράτησε εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Γρανάδα, με γκολ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο φινάλε των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ, χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ισπανούς για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Σκόραρε και στις πέντε υποχρεώσεις στο γκρουπ, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε τέσσερις περιπτώσεις.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Νίκησε με σκορ 2-1 στο «ΓΣΠ» τον ΠΑΟΚ και έγραψε ιστορία, με την πρώτη επικράτησε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν και αδιάφορη βαθμολογικά, έπαιξε για την τιμή και δικαιώθηκε στο 84ο λεπτό. Προέρχεται από τρίποντο στο ντέρμπι της Κύπρου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με το εντυπωσιακό και πειστικό 3-0. Αήττητη στις τρεις πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις δύο κράτησε το μηδέν.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΛΕΣΤΕΡ v ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ @1.91 bet365

Η Λέστερ έχει το κίνητρο και αναμένεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι για να «καθαρίσει» την πρωτιά στον όμιλο. Επιλογή ο άσος στο πρώτο ημίχρονο με 1.77 απόδοση.

ΛΕΣΤΕΡ - ΑΕΚ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΕΣΤΕΡ: Πρώτη ήττα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, με το 1-0 στην Ουκρανία από τη Ζόρια. Στο φινάλε χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπράγκα, στη μάχη της 1ης θέσης και για μία πιο ευνοϊκή κλήρωση στη φάση των «32». Απέτυχε να σκοράρει στον φετινό θεσμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε.

 

ΑΕΚ: Ηττήθηκε εντός έδρας 4-2 από την Μπράγκα, αποτέλεσμα που σφράγισε και μαθηματικά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Κάκιστη εικόνα αμυντικά, σε γενικές γραμμές απογοήτευση στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων στον όμιλο. Τέσσερις ήττες σε πέντε αναμετρήσεις, μόλις τρεις βαθμοί συνολική συγκομιδή και τερματίζει στην τελευταία θέση. Δέχθηκε γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις στο γκρουπ, σε ισάριθμες εμφανίστηκε το Over 2.5 Goal.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις