Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 12/09, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΠΟΕΛ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χ2 @2.22 Stoiximan

Διαφορετικό το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί. Η ΑΕΛ έχει μπει δυναμικά στη σεζόν, ποντάρισμα στο Χ2 με 2.22 απόδοση.

ΑΠΟΕΛ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ 18.30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΕΛ: Νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν, μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν, με Over 2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Στις 17/09 δοκιμάζεται στο Καζακστάν με αντίπαλο την Καϊσάρ για τα προκριματικά του Europa League.

 

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετά από δύο ματς στο πρωτάθλημα μετράει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας εκτός έδρας, στη συνέχεια επικράτησε με το ίδιο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Θετικό το κλίμα στις τάξεις των Λεμεσιανών, θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη και στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ v ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ (Χ) Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ @1.97 bet365

Ισορροπημένη αναμέτρηση στο ντέρμπι της αγωνιστικής, περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύσκολα θα ρισκάρουν από νωρίς οι δύο ομάδες, επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με 1.93 απόδοση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ 20.30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στον Ερμή Αραδίππου, στη συνέχεια νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Πάφο. Στο Europa League περιμένει να μάθει αντίπαλο, θα παίξει με τον νικητή από το ζευγάρι Οσιγιεκ-Βασιλεία.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το μυαλό όλων στην Ομόνοια βρίσκεται στο επερχόμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League. Ήδη έχει αποκλείσει στις προηγούμενες φάσεις των προκριματικών τις Αραράτ (Αρμενία) και Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη με σκορ 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καρμιώτισσα, ενώ στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 2-2 με την Πάφο εκτός έδρας

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις