Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 14/10, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικά στοίχημα σήμερα δωρεάν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΟΒΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (1) @1.66 Stoiximan

Η Ελλάδα υπερέχει σε ποιότητα, ταυτόχρονα έχει το μομέντουμ υπέρ της. Το Κόσοβο εμφανίζει προβληματική εικόνα, επιλογή ο άσος με 1.66 απόδοση.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΟΒΟ 21:45 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Επικράτησε εντός έδρας 2-0 κόντρα στη Μολδαβία, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις. Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα. Μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και μονομαχεί για την πρώτη θέση. Μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Απολογισμός: πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

 

ΚΟΣΟΒΟ: Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 με τη Σλοβενία. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 22ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε με άδεια χέρια. Αγνοεί το τρίποντο στις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτό το διάστημα έχει μία ισοπαλία και έξι ήττες. Σε όλες τις υποχρεώσεις απέτυχε να κρατήσει το μηδέν.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2+OVER 2.5 GOAL @1.87 bet365

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, το Βέλγιο αναμένεται να φθάσει σχετικά εύκολα στο τρίποντο. Η Ισλανδία παρουσιάζεται ασταθής αμυντικά, ποντάρισμα στο combo 2+Over 2.5 Goal με 1.87 απόδοση.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ 21:45 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε άνετα 3-0 εντός έδρας από τη Δανία. Τρίτη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, ενώ ακόμα δεν έχει καν βαθμό στη διοργάνωση και σε συνολικά επτά αναμετρήσεις. Μάλιστα στις πέντε από αυτές απέτυχε να βρει δίχτυα, ενώ στις έξι δέχθηκε τουλάχιστον από δύο τέρματα.

 

ΒΕΛΓΙΟ: Ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Αγγλία στο Wembley του Λονδίνου. Αποτέλεσμα που το γκρέμισε από την κορυφή του ομίλου, πλέον απέχει στο -1 από τα «τρία λιοντάρια» στη μάχη της πρώτης θέσης. Δόθηκε τέλος στο αήττητο σερί των 13 (12 νίκες, 1 ισοπαλία) ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σκοράρει για 21 διαδοχικές υποχρεώσεις, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 10/07/18 και την ήττα 1-0 από τη Γαλλία.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις