Προγνωστικά Στοιχήμα τος Σήμερα 15/09, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικά στοίχημα σήμερα δωρεάν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΠΑΟΚ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2-3 GOAL @1.97 Stoiximan

Η Μπενφίκα είναι το φαβορί, ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει σε παιχνίδι που δύσκολα θα ρισκάρουν οι δύο ομάδες. Η πρόκριση θα κριθεί οριακά, ποντάρισμα στα 2-3 Goal με 1.97 απόδοση.

ΠΑΟΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 21.00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Ιδανικό ξεκίνημα στην ελληνική Super League, επικρατώντας εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Λάρισα. Προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, έκτοτε έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και πήρε το ζητούμενο. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο, πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μπεσίκτας και νίκησε 3-1 στην «Τούμπα».

 

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας στις 18/09 απέναντι στη Φαμαλικάο. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση με 77 βαθμούς και στο +5 από την πρωταθλήτρια Πόρτο. Επιστροφή για τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο των «αετών», με τον 66χρονο να αναλαμβάνει ξανά μετά από περίπου πέντε χρόνια. Θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League, πέρσι αποκλείστηκε στο πρώτο στάδιο και κατέλαβε την 3η θέση.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΓΑΝΔΗ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2 DNB @2.25 bet365

Η Ραπίντ Βιέννης έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν. Σε διαφορετική κατάσταση η Γάνδη, προέρχεται από τέσσερις ήττες στο Βέλγιο και αμυντικά έχει αρκετά θέματα. Επιλογή το διπλό με κάλυψη σε DNB, που προσφέρεται με 2.25 απόδοση.

ΓΑΝΔΗ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 21.30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΑΝΔΗ: Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, προέρχεται από ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Έουπεν. Τέταρτη ήττα σε πέντε φετινές αγωνιστικές στην Pro League 1A Βελγίου, με μόλις μία νίκη και το εντός έδρας 1-0 στις 30/08 απέναντι στη Μαλίν. Τέλος ο Λάσλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία, θα παραταχθεί με υπηρεσιακό μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο Champions League, το 2016, όταν και έφτασε στους «16» και αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Βόλφσμπουργκ.

 

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Ξεκίνησε με το δεξί στην Bundesliga Αυστρίας, με την εντός έδρας νίκη 4-1 στην Αντμίρα. Εξαιρετική εμφάνιση, επιθετικά ήταν απολαυστική και σκόραρε από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο. Για να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, χρειάστηκε να αποκλείσει τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Στις 26/08 επικράτησε με σκορ 1-0 στην Κροατία, με το καθοριστικό γκολ να έρχεται στο 32ο λεπτό.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις