Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 15/09, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΒΕΛΓΙΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

GOAL/GOAL @1.70 Stoiximan

Το ντέρμπι του ομίλου με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρώτη θέση. Βέλγιο και Αγγλία διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.70 απόδοση.

ΒΕΛΓΙΟ - ΑΓΓΛΙΑ 21:45 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΕΛΓΙΟ: Σε θέση οδηγού στο γκρουπ του Nations League, μετά από τέσσερις (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) αγωνιστικές έχει εννέα βαθμούς. Απέχει στο +2 από τις Αγγλία και Δανία, με το σημερινό παιχνίδι να κρίνεται καθοριστικό για την 1η θέση. Στο φινάλε (18/11) των υποχρεώσεων του ομίλου, υποδέχεται τη Δανία. Σκόραρε και στις συνολικά οκτώ υποχρεώσεις στη διοργάνωση, ενώ στις επτά από αυτές βρήκε δίχτυα τουλάχιστον από δύο φορές σε κάθε ματς.

 

ΑΓΓΛΙΑ: Η εντός έδρας ήττα από τη Δανία με σκορ 1-0 την έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες. Αρχικά έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου, πλέον με συνδυασμό αποτελεσμάτων τερματίζει ακόμα και την 3η θέση. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές στο γκρουπ του Nations League.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΜΟΛΔΑΒΙΑ v ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2+OVER 1.5 GOAL @1.77 bet365

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ελλάδα έχει τεράστιο κίνητρο και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε χαμηλά επίπεδα το διπλό, ανεβάζουμε την απόδοση με το combo bet 2+Over 2.5 Goal στο 1.77.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 21:45 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Παλεύει για να αποφύγει την τελευταία θέση, με ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Απογοητευτικές εμφανίσεις, μία ισοπαλία και τρεις ήττες ο συνολικός απολογισμός. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις υποχρεώσεις του ομίλου στο Nations League. Στα τρία τελευταία απέτυχε να βρει δίχτυα, τελευταία φορά που σκόραρε στις 03/09 με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στο Κόσοβο.

 

ΕΛΛΑΔΑ: Απώλεσε τεράστια ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στο Κόσοβο, σε αναμέτρηση που αστόχησε σε πέναλτι στο 19ο λεπτό. Βρίσκεται στη 2η θέση με οκτώ βαθμούς, απέχει στο -2 από τη Σλοβενία και την υποδέχεται στο φινάλε. Μόλις ένα γκολ παθητικό σε τέσσερις αγωνιστικές, οι τρεις εξ αυτών ολοκληρώθηκαν με No Goal+Under 2.5 Goal.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις