Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 17/10, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ @2.37 Stoiximan

Σε καλή κατάσταση η Δόξα Κατωκοπιάς, το ματς δεν θα έχει εύκολο χαρακτήρα για την AEK Λάρνακας. Περιμένουμε από τις δύο ομάδες να παρουσιαστούν επηρεασμένες από τη διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων και κάπως επιφυλακτικές. Επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με 2.37 απόδοση.

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 16:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τελευταίο ματς πριν τη διακοπή απέναντι στο Παραλίμνι, όταν ηττήθηκε 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Μετά από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει τρεις νίκες και έχει απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς, απέχει στο -3 από την κορυφή, αλλά έχει παίξει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε παιχνίδια στην κατηγορία.

 

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Ενθαρρυντικό το ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη σε τέσσερις αγωνιστικές. Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός, με οκτώ πόντους βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αν και έχει δώσει λιγότερα ματς. Στο πιο πρόσφατο (02/10) έφερε χορταστική ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στην Καρμιώτισσα. Το Goal/Goal εμφανίστηκε και στις τέσσερις αναμετρήσεις.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ (2) @1.80 bet365

Σε κάκιστη κατάσταση η Νέα Σαλαμίνα, με την Ανόρθωση να έχει προβάδισμα στο ντέρμπι. Ποντάρισμα στο διπλό με απόδοση 1.80, που κρίνεται ικανοποιητική.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ v ΑΝΟΡΘΩΣΗ 18:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Προέρχεται από ήττα με σκορ 1-0 στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφο. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 71ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε με άδεια χέρια. Μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί ήδη τρεις φορές. Αποτέλεσμα που την βρίσκει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νίκησε εντός έδρας 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Τρίτο τρίποντο στη φετινή σεζόν, μετά από πέντε αγωνιστικές έχει μαζέψει 10 βαθμούς. Καταλαμβάνει την 4η θέση και απέχει στο -3 από την κορυφή. Βρήκε δίχτυα και στα πέντε ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις