Προγνωστικά Στοιχήμα τος Σήμερα 20/09, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ (Χ) @3.50 Stoiximan

Ισορροπημένη αναμέτρηση, η Ομόνοια καλείται να διαχειριστεί σε συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Θετική η εικόνα της ΑΕΚ Λάρνακας, αναμένεται μάχη και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με 3.50 απόδοση.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 18.30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πραγματοποιεί ονειρικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα νίκησε τα πέναλτι (1-1 μετά τα 120 λεπτά) τον Ερυθρό Αστέρα. Προκρίθηκε στα πλέι οφ και θα παίξει στην έδρα του Ολυμπιακού για μία θέση στους ομίλους. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ανόρθωση. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει πέντε βαθμούς, με απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

 

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Πρώτη βαθμολογική απώλεια στη φετινή σεζόν, μετά από δύο νίκες απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα (1-2) και ΑΠΟΕΛ (3-0). Ενθαρρυντικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει κρατήσει το μηδέν σε δύο αγωνιστικές.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ (Χ) @3.30 bet365

Αμφότερες σε καλή κατάσταση, σε αναμέτρηση που θα κριθεί οριακά και θα δοθεί τεράστια μάχη. Δεν αποκλείεται ο «συμβιβασμός», ποντάρισμα στην ισοπαλία με 3.30 απόδοση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 20.30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ομόνοια, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Πίσω στο σκορ από το 14ο λεπτό, στη συνέχεια ισορρόπησε την κατάσταση και ισοφάρισε με πέναλτι στο 44′. Πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τρία παιχνίδια έχει επτά βαθμούς, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την Πέμπτη (24/09) δοκιμάζεται στην Ελβετία με αντίπαλο τη Βασιλεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μεσοβδόμα νίκησε 1-0 στο Ηράκλειο της Κρήτης τον ΟΦΗ, προκρίθηκε στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 50ο λεπτό, ακολουθεί (23/09) η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεχ Πόζναν (Πολωνία). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από οριακό τρίποντο με σκορ 1-0 στο «Τσίρειο» απέναντι στην Πάφο. Σε τρία φετινά παιχνίδια έχει συγκομιδή επτά βαθμών.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις