Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 20/10, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

GOAL/GOAL @1.83 Stoiximan

Δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, η Γιουβέντους και δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην Ουκρανία. Σε καλή κατάσταση η Ντινάμο Κιέβου, σκοράρει με άνεση και μπορεί να βρει λύσεις. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.83 απόδοση.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 19:55 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Νίκησε 2-0 στην έδρα της Rukh Vynnyky για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ουκρανίας. Μετά από έξι φετινά παιχνίδια έχει μαζέψει 14 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή και συγκατοικεί με τη Βόρσκλα Πολτάβα. Αήττητη σε αυτό το διάστημα, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Γάνδης (Βέλγιο) στα πλέι οφ, με δύο νίκες (1-2, 3-0) και συνολικό σκορ 5-1.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μέτρια εμφάνιση και ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Κροτόνε. Αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιμετώπισε δυσκολίες και ισοφάρισε στο 21ο λεπτό με τον Μοράτα, ενώ από το 60′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΤΣΕΛΣΙ v ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

GOAL/GOAL @1.65 bet365

Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και με κενά στην άμυνα. Περιμένουμε να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά, επιλογή το Goal/Goal με 1.65 απόδοση.

ΤΣΕΛΣΙ - ΣΕΒΙΛΛΗ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΣΕΛΣΙ: Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Σαουθάμπτον. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε και στις δύο περιπτώσεις με το καθοριστικό γκολ να έρχεται στο τέλος της αναμέτρησης. Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει 8 βαθμούς και συνολικό απολογισμό: δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

 

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας, με το εκτός έδρας 1-0 από την Γρανάδα. Με παίκτη λιγότερο από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια είχε δύσκολο έργο και δέχθηκε το γκολ στο 82ο λεπτό. Σε τέσσερις φετινές αγωνιστικές έχει μαζέψει 7 πόντους, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις