Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 23/06, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ (2) DNB @1.52 Stoiximan

Η Γαλλία πείθει περισσότερο με τις εμφανίσεις της, ενώ διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα μίας αναμέτρησης. Ποντάρισμα στο διπλό dnb με 1.52 απόδοση. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ (22:00) ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 4-2 από τη Γερμανία. Τραγική εμφάνιση στην άμυνα, δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έδειξε λίγη για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Στο φινάλε αν δεν ηττηθεί θα πάρει το εισιτήριο στη φάση των «16». Τερματίζει 1η αν πάρει το τρίποντο και ταυτόχρονα δεν νικήσει η Γερμανία. Θα είναι 4η σε περίπτωση δική της ήττας και της Γερμανίας.

 

ΓΑΛΛΙΑ: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τη μαχητική Ουγγαρία. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, εξασφάλισε από τη δεύτερη αγωνιστική την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Θα τερματίσει στην 1η θέση σε περίπτωση νίκης ή άμα φέρει ισοπαλία και την ίδια ώρα δεν νικήσει η Γερμανία. Αν ηττηθεί και νικήσει η Ουγγαρία τότε η 2η θέση θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΓΕΡΜΑΝΙΑ v ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1+OVER 2.5 GOAL @1.52 bet365

Η Γερμανία έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το τρίποντο, όσο και να αντισταθεί η Ουγγαρία στο τέλος αναμένεται να λυγίσει. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goal με 1.52 απόδοση.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (22:00) ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εξαιρετική εμφάνιση και εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-2 απέναντι στην Πορτογαλία. Πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Στο φινάλε της αρκεί να μην ηττηθεί για να πάρει το εισιτήριο.

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στη Γαλλία και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1. Εξ αρχής είχε δύσκολο έργο σε όμιλο με τρία μεγαθήρια, αλλά παρουσιάζει μαχητικό πρόσωπο και με όπλο την ομαδικότητα αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Με νίκη θα βρίσκεται στην επόμενη φάση. Αν πάρει το τρίποντο και η Γαλλία ηττηθεί, τότε η 2η θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Τερματίζει 3η αν νικήσει και το παιχνίδι Πορτογαλία-Γαλλία λήξει ισοπαλία.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις