Προγνωστικά Στοιχήμα τος Σήμερα 22/09, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (1) @2.58 Stoiximan

Σε φουλ φόρμα ο Απόλλωνας Λεμεσού, παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Λεχ Πόζναν σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο, αντίθετα αντιμετωπίζει αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Αξίζει να ρισκάρουμε στον άσο με 2.58 απόδοση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 19:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Την περασμένη Πέμπτη (17/09) επικράτησε 1-0 στην έδρα του ΟΦΗ, προκρίθηκε στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. Έχει μπει δυναμικά στη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 στην έδρα της Ανόρθωσης. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχει μαζέψει 10 βαθμούς και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

 

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Την περασμένη εβδομάδα νίκησε 3-0 τη Χάμαρμπι στη Σουηδία, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Στο πρωτάθλημα Πολωνίας, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την τέταρτη αγωνιστική για να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Το πέναλτι στις καθυστερήσεις έδωσε τη λύση, μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει με την εικόνα της. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αμυντικά δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ v ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1+UNDER 3.5 GOAL @1.80 bet365

Πιο έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, ωστόσο η Ομόνοια έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει υπερβάσεις. Σε χαμηλή απόδοση ο άσος, περιμένουμε να κριθεί οριακά και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Επιλογή το combo bet 1+Under 3.5 Goal με 1.80 απόδοση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 22.00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στη Super League, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 του Αστέρα Τρίπολης. Σκόραρε και τα τρία τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο, έδειξε μετά τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς τις πραγματικές του δυνατότητες. Ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών στο Champions League, είναι το φαβορί για πρόκριση στους ομίλους.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Την περασμένη εβδομάδα έδωσε συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο, με την πρόκριση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμη στα πέναλτι μετά το 1-1 στα 12ο λεπτά, πλέον θα τα δώσει όλα στα διπλά ματς με τον πρωταθλητή Ελλάδος. Στο κυπριακό πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 89′ και μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει οκτώ βαθμούς.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις