Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 24/11, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΣΕΒΙΛΛΗ (2) @1.63 Stoiximan

Αναγκασμένη να ρισκάρει η Κρασνοντάρ, η Σεβίλλη διαθέτει εμπειρία και ποιότητα από ανάλογες καταστάσεις. Με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση και δύσκολα θα πετάξει την ευκαιρία. Επιλογή το διπλό με 1.63 απόδοση.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ 19:55 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Διέκοψε το σερί των πέντε ηττών σε όλες τις διοργανώσεις, με την εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Ταμπόφ. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από ήττα 3-2 στην έδρα της Σεβίλλης, σε ματς που προηγήθηκε με δύο γκολ στο 21ο λεπτό. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει ένα βαθμό, θα παλέψει με τη Ρεν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, που οδηγεί στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

 

ΣΕΒΙΛΛΗ: Επικράτησε 4-2 εντός έδρας απέναντι στη Θέλτα, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε στα πέντε τελευταίες υποχρεώσεις τουλάχιστον από ένα γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από νίκη (3-2) κόντρα στην Κρασνοντάρ, έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση στους «16». Με επτά πόντους ισοβαθμεί με την Τσέλσι στην πρώτη θέση.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ v ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) @1.67 bet365

Η Μπαρτσελόνα καλείται να δώσει απαντήσεις μετά τις σερί αποτυχίες στην Ισπανία, με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί το διπλό με 1.67 απόδοση.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Inhulets, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος Ουκρανίας. Μετά από 10 αγωνιστικές έχει 28 βαθμούς, βρίσκεται στο +3 από τους διώκτες στη μάχη του φετινού τίτλου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από ήττα 2-1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, σε ματς που το πάλεψε όσο μπορούσε. Θα παλέψει με τη Φερεντσβάρος για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα παραταχθεί με συνολικά εννέα απουσίες λόγω Covid.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ηττήθηκε 1-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Απογοητευτική εικόνα στη LaLiga, μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει μόλις 11 πόντους και βρίσκεται στη 12η θέση. Διαφορετική κατάσταση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει το 3/3 και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Δεν υπολογίζεται ο Μέσι. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Πικέ (στόπερ) και Μπουσκέτς (μέσος).

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις