Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 25/09, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ (Χ) ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΤΕΛΙΚΟ @1.73 Stoiximan

Σε τραγική κατάσταση το Παραλίμνι, ελαφρώς σε καλύτερη μοίρα η Καρμιώτισσα, αλλά δεν αρκεί για ποντάρισμα υπέρ της. Αναμένεται να κριθεί οριακά, επιλογή η ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με 1.73 απόδοση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 19:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της ΑΕΛ, σε αναμέτρηση που το πάλεψε και ισοφάρισε στο 18ο λεπτό. Στη συνέχεια δέχθηκε φυσιολογικά πίεση και δύο γκολ, μετά από τέσσερα φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει δύο βαθμούς. Απολογισμός δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας βγάλει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Έχει ήδη παίξει κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (2-2), Ομόνοια (1-0) και ΑΕΚ Λάρνακας (0-0).

 

Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό, εν συνεχεία είχε δύσκολο έργο και δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 72ο λεπτό. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, παραμένει σταθερά ουραγός στη βαθμολογία. Νέος προπονητής ο Κάρλος Φερέρ, που αντικατέστησε τον Μάριο Κκαρά.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΛΙΛ v ΝΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΛΙΛ (1) @1.77 bet365

Σε καλύτερη κατάσταση η Λιλ, εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη από την ασταθή Ναντ. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, ποντάρισμα στον άσο με 1.77 απόδοση.

ΛΙΛ - ΝΑΝΤ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΙΛ:Ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Μαρσέιγ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 85ο λεπτό. Παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις φετινές αγωνιστικές στη Ligue 1 Γαλλίας, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Βρήκε δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά σε όλες τις αναμετρήσεις, ενώ και οι τέσσερις ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 Goal.

NANT: Απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν, αποτέλεσμα που μοιάζει σαν νίκη. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 66ο λεπτό, στη συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85′. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τρεις σερί αγωνιστικές, σε ισάριθμες εμφανίστηκε το Goal/Goal+Over 2.5. Μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις